State Dairy Princess -ohjelma on sukupuolineutraali | koulutus

Poissa ovat puitteet, poissa ovat kruunut. Dairy Ambassador -ohjelma on muuttunut sukupuolineutraaliksi.

New York State Dairy Ambassador -ohjelmaa rahoitetaan New Yorkin maidontuottajien checkoff-edistysdollareilla ja sitä hallinnoi American Dairy Association North East. American Dairy Association North Eastin hallitus hyväksyi äskettäin muutoksia meijeriprinsessaohjelmaan, joka on ollut olemassa noin 60 vuotta.

Jeffersonin ja Lewisin läänien ohjelmiin haetaan 9–24-vuotiaita nuoria miehiä ja naisia, jotka asuvat vastaavissa läänissä ja joilla on yhteys meijeriteollisuuteen, maitoalan puolestapuhujiksi.

“Olemme innoissamme voidessamme avata ohjelman useammalle nuorille”, sanoi Cynthia E. Weimer, American Dairy Association North Eastin teollisuussuhteista vastaava johtaja.

Vaikka vain tytöt saattoivat pitää meijeriprinsessan titteliä, pojat ovat olleet osa molempia läänin ohjelmia aiemmin meijerilähettiläinä – tai ”meijerijätkänä”.

“Meijeriprinsessaohjelma on aina ollut nuorille naisille voimaannuttava ohjelma”, sanoi Reagan Burker Lewis Countyn Dairy Ambassador -ohjelmasta. “Tämä on erilainen käsite, mutta maakuntana omaksumme sen.”

“Maatalouden edistäminen on tavoitteemme nro 1”, sanoi Nicole L. Ingram Jefferson County -ohjelmasta.

Rouva Weimer sanoi, että ohjelma ottaa käyttöön liiketoimintamallin ja lisää edunvalvontaa ja ammatillisten taitojen kehittämistä.

“Ohjelman ytimenä on edistää New Yorkin meijeritoimintaa ja antaa tunnustusta maanviljelijöille heidän hoidostaan ​​eläimistä, maan ja ympäristön hoidosta ja heidän panoksestaan ​​paikalliseen talouteen sekä heidän tuottamistaan ​​tuotteista”, hän sanoi.

Uusien ohjeiden mukaan myös meijerilähettiläskilpailu saa ammattimaisemman ilmeen. Aiemmin tytöt ovat käyttäneet iltapukuja näytelmässä. Nyt kilpailijat pukeutuvat bisneshommiin, kun heitä haastatellaan ja he vastaavat meijeriteollisuutta koskeviin kysymyksiin. Kilpailijoiden on myös esitettävä kouluesitys, jonka aikana he voivat pukea meijerialan ikonisen hahmon, kuten maanviljelijän tai lehmän, tai käyttää rekvisiitta, joka kiinnittäisi lasten huomion välittäessään viestin maidon ja meijeriteollisuuden tärkeydestä. . Esityksen pituus on noin 15 minuuttia ja se on suunnattu esikoulusta kolmanteen luokkaan. Kilpailijoiden tulee käsitellä yhdeksää välttämätöntä vitamiinia ja kivennäisainetta maitotuotteissa ja antaa tietoa meijeriteollisuudesta.

Molemmat ohjelmanjohtajat sanoivat, että tuomarit etsivät innokkaimpia henkilöitä, joilla on tietoa ja intohimoa meijeriteollisuudesta.

Jefferson Countyssa meijerilähettiläskilpailu järjestetään 22. toukokuuta klo 13-15 Country Bellessä Bellevillessä. Lewis Countyn kilpailun päivämäärää ei ole asetettu.

Kilpailijoiden tulee olla 16-vuotta helmikuussa 2023 mennessä, kun osavaltiokilpailu järjestetään. Ollakseen juniorilähettiläs osallistujien on oltava vähintään 13-vuotiaita.

Meijerilähettiläät ovat jäseniä promootioryhmässä, joka edistää maitotuotteita ja luo paikallisia yhteyksiä viljelijöiden ja kuluttajien välille.

“Osallistujat saavat koulutusta viestinnässä ja markkinoinnissa ja kehittävät ammatillisia taitoja, jotka kestävät eliniän”, Lewis County -ohjelman lehdistötiedotteen mukaan. “Yksilöt saavat kokemusta yhteistyöstä tiimin kanssa, tietoa ADA North Eastin promootio- ja markkinointiohjelmista ja osallistuvat istuntoihin, joita vetivät julkisen puhumisen, sosiaalisen median, tiimin rakentamisen ja johtamisen asiantuntijat.”

Meijerilähettiläillä ja heidän työtovereillaan on mahdollisuus osallistua maakuntamessuihin, paikallisiin paraateihin, kouluesittelyihin, urheilujoukkueiden tankkaustapahtumiin ja muihin yhteisön tapahtumiin.

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment