Rakastettu Cambridge-sukellusbaari Newtowne Grill sulkeutuu 56 vuoden liiketoiminnan jälkeen

Ravintolat

Newtowne Grille Porter Squarella tunnettiin parhaiten 15 dollarin oluesta ja kannusta. Tilan kerrotaan ottavan haltuunsa aasialainen ruokapaikka.

Newtowne Grille on ollut Porter Squaren peruselementti yli 50 vuoden ajan. Luvassa / Newtowne Grille

Newtowne Grille, Cambridgen sukellusbaari, joka on tunnettu halvoista pubihinnoistaan, 15 dollarin pizza- ja kannuerikoisuuksistaan, keno- ja triviailoistaan, sulki ovensa pitkäksi lauantaiksi 56 vuoden toiminnan jälkeen.

Vuonna 1966 Massachusetts Avenuella Porter Squarella avattu baari kamppaili COVID-19-pandemian seurauksena Cambridge Dayn raportin mukaan.

Perjantaina Facebook-viestissä Newtowne Grillen omistajat, Toulopoulosin perhe, vahvistivat sulkemisen sanoen: “Olemme ylpeitä siitä, että olemme olleet osa yhteisöä 56 vuotta ja olemme aina pyrkineet olemaan edullinen, hauska ravintola ja baari vaihtoehto. naapuruston perheille, opiskelijoille ja kaikille, jotka vierailevat tässä kaupungissa.”

Perhe sanoi, että yritys sai valtavan taloudellisen iskun pandemian sulkemisten, rajoitusten ja toimeksiantojen vuoksi. Viesti sanoi myös, että yrityksellä oli “hallituksen tuen puute”, minkä vuoksi se jäi liian kauas jälkeen jatkaakseen toimintaansa.

“Newtowne on aina ollut paikka kokoontua, paikka keskustella politiikasta ja taloudesta, paikka ensitreffeille, paikka viimeisille treffeille ja tietysti paikka jakaa olutkannu ja pizza vanhan tai uuden ystävän kanssa. ystävä”, perhe sanoi.

Vaikka baari saa kunnollisen 4,3 tähden arvosanan Google-arvosteluissa, jotkut pandemian jälkeiset asiakaspalautteet kuvastivat sen kamppailua.

“Newtowne Grillen uudelleen avaaminen on ollut pettymys. Pizza oli 2/10. Ravintolassa on liian vähän henkilökuntaa ja se näkyy palvelussa. Annan sille toisen mahdollisuuden, mutta jos asiat eivät parane, pelkään, että säleikön tulevaisuus on epävarma”, kirjoitti eräs pomo syksyllä.

Mitä tulee Newtowne Grillin 1945 Massachusetts Avenuella sijaitsevan tilan tulevaisuuteen, rakennuksen omistaja Eric Boyter kertoi Cambridge Daylle, että läheisen Sugar & Spice Thai -ravintolan toimijoiden ylläpitämä aasialainen ruokapaikka ottaa haltuunsa.

”Toivon, että kaikki pysyisi ennallaan. Sukellusbaaria on enää vaikea löytää, ja vuokralaiseni ovat kuin perheeni”, Boyer kertoi julkaisulle.

Kymmenet baarin fanit kertoivat pettymyksensä Facebookissa sanomalla, että he kaipaavat halpoja ruokia ja ystävällistä ympäristöä.

“Paras baarijukeboksi, jonka olen koskaan tavannut. Rakastin varhaislintuerikoisuuksia, erityisesti hampurilaisia, siipiä ja pizzaa. Sinua tullaan ikävöimään!” kirjoitti Larry Bole baarin Facebook-viestiin. Toinen entinen pomo, Patrick Hildreth, ylisti Newtowne Grilliä “kirjaimellisesti Bostonin parhaana pizzabaarina”.

”Meillä on ollut niin paljon mahtavia muistoja siellä ja tapasimme niin monia upeita ihmisiä! Kaikki ensimmäiset ystävämme Bostonissa olivat Newtownesta! Niin surullista!” Hildreth kirjoitti.

Leave a Comment