Pete Alonso tuntee itsensä vahvaksi ja uskoo, että Metsin kulttuuri muuttuu kentällä

WEST PALM BEACH, Fla. – Nämä Pete Alonson uran ensimmäiset vuodet ovat olleet täynnä hurjia tilastoja, aina hän on johtanut kotijuoksujen pääsarjaa debyyttistään lähtien (106, ainoa pelaaja, joka on saavuttanut kolminumeroisia numeroita) ja Home Run Derbyn voittoihin, jotka ovat suurempia kuin hänen todellinen palkkansa ( 2 miljoonaa dollaria vs. 1,47 miljoonaa dollaria).

Joten tässä on toinen: Alonso on jo neljänteen kautensa menossa Buck Showalterin neljäs managerinsa ja Billy Epplerin neljäs pääjohtaja.

Sellaista sotkua metsit ovat olleet Alonson toimikauden aikana. Pomppiminen Mickey Callawaysta Carlos Beltraniin Luis Rojasiin Showalteriin – ja Brodie Van Wagenenista Jared Porterista Zack Scottiin ja Eppleriin – ei ole käytännössä merkinnyt pomoon liittyvää vakautta Alonsolle ja hänen tukitovereilleen, mukaan lukien Jacob deGrom, Brandon Nimmo ja Jeff. McNeil, Dominic Smith ja JD Davis.

He toivovat kuitenkin, että tämä vuosi on uuden rauhan alku.

“Yritämme vain muuttaa kulttuuria. Minusta tuntuu, että meillä on ollut erittäin lahjakkaita joukkueita täällä ollessani, emmekä menestyneet niin hyvin kuin toivoimme”, Alonso sanoi. “Kun muutamme kulttuuria, minusta tuntuu, että vakaus tulee. Meidän on suoritettava kaudella. Meidän on kaivettava syvälle ja saatava kaikki irti itsestämme.”

Metsin viimeaikainen vaihtuvuus on erittäin epätavallinen. Harkitse vaihtoehtoisesti erityisen vakaita jenkkejä spektrin toisessa päässä. Heillä on ollut neljä manageria – alkaen Showalterista, sattumalta – ja kolme GM:ää Alonson syntymän jälkeen.

Ehkä se on kana ja muna -ongelma. Kumpi tulee ensin, vakaus vai kulttuurin muutos? Metsillä ei ole ollut kumpaakaan. Vaikka halu muuttaa kulttuuria on suosittu muotisana joka kevään harjoittelussa, se on ollut metsien mahdotonta kaikkien valhealoitusten ja järjestelmänmuutosten läpi.

Kumpi tulee ensin, Alonso ajattelee, että se alkaa kentältä.

“Se alkaa siitä, että me pelaajat olemme erittäin sitkeitä ja aggressiivisia”, hän sanoi. “Minusta tuntuu, että meillä on tämän tyyppinen ryhmä. Minusta tuntuu, että olemme valmiita lähtemään.”

Alonso on valmis lähtemään offseasonin jälkeen, johon hän sanoi sisältyneen entistä enemmän keskittymistä työhön painohuoneessa – ehkä huonoja uutisia vastustajien syöttäjille, kun otetaan huomioon hänen vahvuuksiensa esiintymistiheys.

“Tunnen olevani vahvin, mitä olen koskaan ollut”, hän sanoi. “Olen vain innoissani hyökätä kaudella. Tein paljon työtä tällä offseasonilla ja ylimääräisellä vapaa-ajalla [because of the lockout], vaikka sen ei pitänyt tapahtua, toimi minun edukseni. Minun on voitava viettää enemmän aikaa painohuoneessa, enemmän aikaa häkissä päästäkseni sinne, missä halusin olla. Minusta tuntuu hyvältä.”

Puolivälissä kuuden vuoden päästä vapaaksi agentiksi, Alonso on suunnilleen yhtä luotettava kokoonpanossa kuin mikä tahansa Metsin hyökkääjä.

Harkitse hänen vuosittaista OPS+:aan yhtenä mittana. Tällainen hyökkäystilasto on asetettu 100:ksi keskiarvoksi, ja mitä korkeampi sen parempi. Hänellä oli 147 tulokasvuotena, sitten 122 toisena opiskelijana. Viime kaudella hän asettui 134:n väliin.

Kaiken kaikkiaan hän on ollut hieman huonompi kuin Freddie Freeman ja Ronald Acuna Jr. ja hieman parempi kuin Mookie Betts, Trea Turner ja Vladimir Guerrero Jr.

Hänen henkilökohtaiset ponnistelunsa ovat hyviä ja hyviä, mutta se ei ole viime kädessä merkinnyt paljoa metsien kannalta, sillä he ovat menettäneet ennätyksensä Alonson debyytin jälkeen – mikä palaa kulttuurinmuutoksen ja vakauden (tai vakauden ja kulttuurin muutoksen) ideoihin.

“Haluan olla mestari. Se on kaikki, mitä haluan tehdä”, Alonso sanoi. “Haluan olla paras versio itsestäni auttaakseni tätä joukkuetta voittamaan. Haluan todella pitää pokaalin pystyssä vuoden lopussa.”

.

Leave a Comment