Penn State Wrestling palauttaa “dominoivan kulttuurin” sähköisellä NCAA-mestaruuskilpailulla

Kun Cael Sanderson nosti yhdeksännen kansallisen mestaruuden pokaalinsa Penn Staten päävalmentajana lauantai-iltana, ei ollut kysymystä siitä, kuka on hallitsevin joukkue collegepainissa.

Sandersonin ympärillä oli hänen koristeltu painijoukkonsa, joka sai yhteensä 131,5 pistettä. varmisti joukkuemestaruuden ennen kuuden sarjan alkua, ja voitti viisi henkilökohtaista mestaruutta lauantai-iltana.

Roman Bravo-Young, Nick Lee, Carter Starocci, Aaron Brooks ja Max Dean osoittautuivat kaikki painoluokkiensa huipulla voittamalla kansalliset mestaruudet Little Caesars Arenalla Detroitissa kuudennen istunnon aikana. Nämä neljä ensimmäistä tähteä voittivat kaikki tittelit viime vuoden kansallisessa turnauksessa, mutta Nittany Lions ei voinut vielä varmistaa toista joukkuetitteliä vuoden 2021 taistelussa St. Louisissa.

Tänä vuonna Penn State kuitenkin palasi hallitseville tavoilleen suurella tavalla. Kukaan ei voi arvostaa sitä enemmän kuin Lee, josta tuli Penn Staten ensimmäinen viisinkertainen All-American tämän viikonlopun aikana. Hän viimeisteli asiat varmistamalla 141 punnan kruunun 10-2-päätöksellä Pohjois-Carolinan Kizhan Clarken yli, mikä oli hänen 26. peräkkäinen voitto Nittany Lions -joukkueessa.

“Fuksivuoteni yliopistossa, ilmeisesti joitain kaikkien aikojen parhaista joukkueista”, Lee sanoi. ”Sitten siellä on varmasti muutamia vuosia, jolloin olimme nuorempia, ja nuoremmat miehet joutuivat tekemään joitain muutoksia, jotta he oppisivat, millainen kulttuurimme on, miksi se on voittava kulttuuri.

“Ja minusta todella tuntuu, että olemme päässeet siihen pisteeseen, jossa se on taas vain hallitseva kulttuuri”, Lee lisäsi.

Se kulttuuri, jonka Sanderson kehitti, nähtiin Leen voitossa ja Bravo-Youngin voitossa juuri ennen, mutta myös taistelussa, jonka Starocci ja Greg Kerkvliet osoittivat viikonloppuna. Penn Staten raskaansarjan sarja varmisti Nittany Lionsille neljännen sijan, kun hän päätyi lääketieteellisesti menettäen taistelun pronssista Lehighin Jordan Woodia vastaan. Sanderson selitti lauantai-illan painostuksensa aikana, että Kerkvliet ei ollut 100% osallistumassa tämän viikonlopun turnaukseen, mutta onnistui taistelemaan lohkon läpi ansaitakseen joukkuepisteitä Nittany Lionsille.

Samaan aikaan päävalmentaja totesi myös, että Starocci on kärsinyt murtuneesta kädestä tammikuusta lähtien, mutta päätti lykätä leikkausta ja painia loppukauden ajan.

Vaikka Erien toisen vuoden opiskelija, Pa. käsitteli tämän lyönnin, hän onnistui silti yhden illan vaikuttavimmista esityksistä. Starocci voitti 6-5-päätöksen välieräjaksossa Virginia Techin Mekhi Lewisin sinetöimällä toisen peräkkäisen 174 punnan kruununsa.

Lauantai-illan voitto oli vain yksi avainhetki Staroccin jo ennestään vaikuttavalla kollegion painiuralla. Hän totesi kuitenkin ottelun jälkeisen painostuksensa aikana, että hänen odotuksensa Happy Valleyssä on edelleen korkea menestys.

“On monia syitä, miksi tulin Penn Stateen. Haluan olla maailman paras painija. Haluan olla paras versio itsestäni”, Starocci sanoi. “Ja tarkoitan, että tätä varten minä harjoittelin. Siksi teemme sen. Emme tule tänne voittamaan. Kaikki haluavat voittaa, mutta kaikki eivät todellakaan halua voittaa.”

Juuri sen jälkeen, kun Starocci taisteli murtuneen kätensä läpi, Aaron Brooks osoitti halunsa voittaa kostolla Michiganin Myles Aminea vastaan. Kaatuttuaan Wolverinelle Big Ten -mestaruuskilpailuissa aiemmin tässä kuussa, Marylandin juniori purskahti ulos porteista ja voitti 5-3-päätöksen, joka sisälsi täyden toisen erän ulosajon.

Brooksin voitto oli jälleen yksi esimerkki henkisestä vahvuudesta, jota Sanderson ja hänen valmennustiiminsä kehittävät. Nittany Lion teki tarvittavat muutokset kukistaakseen lahjakkaan painijan, joka oli voittanut hänet vain kaksi viikkoa aiemmin, ja teki sen suhteellisen helposti.

Brooks totesi painostuksensa aikana lauantai-iltana, että hänen valmistautumisviikkonsa Big Tensiin ei vastannut hänen tasoaan, mutta hän onnistui nollautumaan viimeisen kahden viikon aikana saadakseen takaisin 184 punnan tittelin. Kun häneltä kysyttiin, kuinka paljon hän työskenteli Brooksin kanssa Aminen uusintaottelun nollaamiseksi, päävalmentaja huomautti, että se oli minimaalista.

“Erittäin vähän. Hän tiesi, mitä hänen piti tehdä, Sanderson sanoi. “Hän teki joitain säätöjä ja paini loistavasti.”

Pesulista olkaimet ja loputtomalta näyttävä joukko lahjakkaita painijia, lauantain sähkövoitot ja joukkuemestaruus ovat vain toinen höyhen Sandersonin lippassa. Vaikka päävalmentaja oli toisinaan sanaton mies, hän ilmaisi innostuneena joukkueensa paluusta palkintokorokkeelle ennen kuin päätti lehdistötilaisuutensa lauantai-iltana.

“Kulttuuri on tietysti kaikki kaikessa. Haluat vahvemman kulttuurin”, Sanderson sanoi. ”Luulen, että nämä kaverit välittävät toisistaan ​​ja he kilpailevat yksilöinä… Tarkoitan siis, että meillä on vain mahtava ryhmä lapsia, ja he ovat kilpailijoita. He astuvat eteenpäin näissä suurissa hetkissä, ja he tekivät sen tänä viikonloppuna.

Will on pääaineenaan digitaalinen ja painettava journalismi, ja hän on Onward Staten apulaistoimittaja. Hän on kotoisin Darienista, Connecticutista ja on elinikäinen Penn State -jalkapallofani. Hän rakastaa hyvää 80-luvun komediaelokuvaa, Peaky Blindersiä, The Officea ja New York Yankees and Giantsia. Voit nähdä joitain hänen naurettavia urheilutapahtumiaan hänen Twitterissä @gritdude ja huutaa hänelle hänen sähköpostissaan [email protected]

Leave a Comment