North Havenin poikien jääkiekko rakensi kulttuurinsa uudelleen neljässä vuodessa ja meni 4-14-2:sta mestaruusotteluun

Kun North Haven voitti CIAC Division II -poikien jääkiekon välierän tiistaina ja kaikki muut pelaajat olivat menneet pukuhuoneeseen, Nighthawksin vanhempi Mike Anquillare seisoi jään ovella Bennett Rinkissa.

Syitä oli kaksi, hän sanoi. Yksi otti kaiken mukaan kentällä, jossa hän aloitti luistelun pystyessään tuskin kävelemään.

Ja toinen odotti valmentaja Chris Avenaa viimeistelemään pelilomakkeen paperityöt. Avena tuli huutaen “mennään!” ja he halasivat kuin kaksi ihmistä, jotka olivat menossa sinne, missä he ovat aina halunneet olla.

“Uskon kauden viidennen pelin jälkeen, olen odottanut valmentajaa jokaisen pelin jälkeen, koska hän on tullut yhtä pitkälle kuin minä”, Anquillare sanoi torstaina CIAC:n verkkolehdistötilaisuudessa. “Halata, syleillä sillä hetkellä oli niin maagista ja todella sinetöinyt Bennett Rink -kauteni.”

Hänen seuraava ja viimeinen peli lukiossa on Quinnipiac. Maanantai-iltana 22 ottelua peräkkäin voittanut Nighthawks (24-2) pelaa Division II -mestaruudesta ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2004 ja kohtaa Wethersfieldin (17-6-2) klo 18.30.

Pitkäaikainen lukion valmentaja Avena tuli Staplesista kaudelle 2018-19, jolloin tämän vuoden seniorit olivat fuksia. Nighthawks voitti 4-14-2, ennätys, joka nousi muutaman kerran haastatteluissa pudotuspelien jälkeen.

“(Tämän vuoden) seniorit ja kaksi luokkaa ennen heitä, he tulivat sinä toisena vuonna, kun olin siellä, eivätkä halunneet sen tapahtuvan uudestaan”, Avena sanoi, “ja halusivat varmasti pukuhuoneen olevan parempi. Joten teimme vain todella kovasti töitä rakentaaksemme tätä kulttuuria.”

Prosessi oli vaikea, pelaajat sanoivat, mutta sen arvoinen.

– Tulin opiskelemaan toisena opiskelijana ja halusin vaikuttaa, etenkin puhuessani tuntemieni kavereiden kanssa, vanhempi hyökkääjä Jake Hines sanoi. ”Halusimme ehdottomasti jotain erilaista. Se alkoi pukuhuoneesta ja todella tapahtui sieltä. Se on suuri ero siihen verrattuna, missä olimme.

Joukkue saavutti SCC/SWC Division II -finaalin kaudella 2019-20 ja voitti sen turnauksen viime vuoden lyhennetyllä kaudella. Nighthawks toisti tämän saavutuksen tänä vuonna.

“Se oli ehdottomasti haastavaa alusta alkaen, varsinkin neljän voiton kauden jälkeen”, Anquillare sanoi, “mutta kaverit tulivat yhteen hyvin, jyrkästi.

“Se on uskomatonta, todella.”

Tämän vuoden tulos on ollut joukkue, jolla on syvyyttä edessä ja puolustuksessa. Nighthawks on GameTimeCT Top 10 -kyselyssä yhdeksänneksi ja voitti 10. Hamdenin 7-1 helmikuun alussa.

22 ottelun voittoputkessaan he ovat sallineet enemmän kuin yhden maalin vain viisi kertaa. Vanhempi maalivahti Jared Anderson, ensimmäisen vuoden aloittelija, oli SCC/SWC Division II:n koko konferenssin maalivahti, ja hän ansaitsi välierissä sulkukilpailun.

Heidän vastustajansa maanantaina on ohjelma, joka on tehnyt oman nousunsa viime aikoina.

Kaudella 2015-16 Wethersfield isännöi neljän joukkueen Division III -yhteistyötä, joka meni – odota – 4-14-2.

Vuotta myöhemmin se oli 19-5. Kaksi vuotta sen jälkeen se oli Division II:ssa. Ja viime vuonna Wethersfield erosi yhteistyöstään.

“Se on ollut paljon kovaa työtä pelaajilta”, sanoi Dennis Tulimieri, Wethersfieldin valmentaja 1980-luvun lopulta lähtien.

”Emme vain päässeet D-III:sta D-II:een… vaan menimme pohjoiseen konferenssiin CCC:ssä, joka sisältää kaksi Division I -joukkuetta. Minun olisi melkein sanottava, että meillä meni yllättävän hyvin verrattuna siihen, kun katsoin sitä tänä kesänä tähän hetkeen, mutta pelaajat eivät koskaan horjuneet.

Eaglesilla oli suuri ja äänekäs yleisö matkalla alas West Haveniin tiistain välierävoittoon Lyman Hallia vastaan. North Havenilla oli yksi myös Sheehanin voitosta; Avena sanoi, että Bennett Rink oli yhtä kovaääninen kuin hän on koskaan kuullut, kun Alex Petersen teki joukkueelleen kaksi maalia kolmannen erän lopussa. Hän muisti tammikuun puolivälin pelin Taftissa Watertown/Pomperaugia vastaan, kun yli 30 opiskelijaa saapui paikalle.

Nighthawks on 45 minuutin päässä oppilaiden palkitsemisesta koulun kolmannella Division II -mestaruudella.

”Joskus kulttuurin rakentaminen on haastavaa. Joskus se on epämukavaa”, Avena sanoi.

“Mutta jos käyt sen läpi ja teet sen oikealla tavalla… se synnyttää menestystä, ja olemme olleet onnekkaita, että se on toiminut meille. Olemme työskennelleet todella lujasti rakentaaksemme voittavan kulttuurin, ja olemme saaneet siitä hyötyjä.

mfornabaio@ctpost.com; @fornabaioctp

Leave a Comment