Miksi esimieskoulutuksella on väliä

Nopeasti muuttuvassa ja monimutkaisessa yritysmaailmassa johtajien koulutus on yhä tärkeämpää.

College of DuPage (COD), Innovation DuPage (ID) ja alueelliset korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat lyhytaikaisia ​​johtajien koulutusohjelmia vaihtoehtoina perinteisille MBA-ohjelmille. Takana ovat ajat, jolloin ainoa vaihtoehto on sijoittaa kohtuuttomia määriä rahaa, aikaa ja energiaa muodolliseen jatkokoulutukseen. Tämä ei ole joko/tai-tilanne vaan pikemminkin molemmat/ja. Sekä pitkän että lyhyen aikavälin ohjelmilla on etunsa.

COD:n ura- ja ammattikoulutusyksikkö tarjoaa räätälöityä, kustannustehokasta johtokoulutusta työvoimatavoitteiden saavuttamiseksi kaikentasoisille työntekijöille. Joustavia toimitusvaihtoehtoja ovat verkossa henkilökohtaisesti (sivustosi tai COD-kampus) tai molempien yhdistelmä. Joitakin suosittuja aiheita ovat huippuosaamisen kulttuurin rakentaminen, muutosten hallinta, tietoihin perustuva päätöksenteko ja uudet esimiesten perusteet.

Alan tunnustettuja taitoja voi hankkia projektinhallinta-, Lean Six Sigma-, Certified ScrumMaster- ja Diversity-, Equity- ja Inclusion -koulutuksessa. COD Career and Professional Training tarjoaa myös kuntajohtajien koulutusta Public Service Institutensa kautta.

COD:n Homeland Security Training Institute (HSTI) tarjoaa johtajille ammatillista kehitystä turvallisuuden ja turvallisuuden aloilla. HSTI tekee yhteistyötä yritysten, kuten Navistarin ja Ace Hardwaren, kanssa johdon turvallisuuden, kampuksen turvallisuuden ja kyberturvallisuuden aloilla ja työskentelee voittoa tavoittelemattomien järjestöjen ja valtion virastojen, kuten Regional Office of Educationin, kanssa kampuksella tapahtuvan väkivallan ehkäisemiseksi.

HSTI yhdistää paikalliset, osavaltion ja liittovaltion ensiapuhenkilöt yksityisen sektorin yrityksiin tarjotakseen johtajillesi johtamiskoulutusta huippuluokan tilannesimulaattoreissa ja laboratorioissa, jotka vievät turvallisuuspöytäharjoituksia aivan uudelle tasolle. Yleisen turvallisuuden aloitteet jatkuvat Argonne National Laboratoryn, FEMA Region Fiven ja ensiaputoimistojen kanssa eri puolilta maata.

        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        

Innovation DuPage, COD:n perustama yrityshautomo ja kiihdytin, joka sijaitsee Glen Ellyn Civic Centerissä, tarjoaa koulutusta ja mentorointia pienyritysten perustajille ja johtajille. Tarjottu Omistajasta toimitusjohtajaksi -kohorttiohjelma tukee pienyritysten omistajia yrityksensä skaalaamisessa ja kasvattamisessa sekä heidän siirtymisensä omistajasta tai perustajasta johtajiksi.

Tämä saavutetaan paitsi opiskelemalla rahoituksen, lakien, HR:n, myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan suunnittelun aiheita, vaan soveltamalla niitä kutakin johtajan varsinaiseen liiketoimintaan. Asiantuntijaohjaajien lisäksi jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen mentoroinnin ja jäsenyyden ID-yrityshautomoon, joka yhdistää heidät muihin pienyritysten omistajiin, startup-yrityksiin ja vahvaan toimialakumppaniverkostoon.

Tätä ohjelmaa rahoittavat apurahat ja yrityskumppanit, kuten Wintrust, US Bank ja College of DuPage Foundation. ID on suorittanut tähän mennessä seitsemän kohorttia, joista kaksi on keskittynyt rakennusteollisuuteen yhteistyössä Hispanic American Construction Industry Associationin kanssa. ID tutkii uusia kohortteja naisille, vähemmistöille ja erikoisaloilla, kuten vakuutus- ja terveydenhuolto. ID etsii uusia alan kumppaneita, sponsoreita ja ohjaajia tuleviin kohortteihin.

Riippumatta siitä, vetoaako olemassa oleva alan valtakirja tai räätälöity koulutus sopii paremmin, jatkuva johtajien koulutus on täydellinen tapa pysyä ajan tasalla, laajentaa osaamistasi ja rakentaa ansioluetteloasi.

COD Career and Professional Training, Homeland Security Training Institute ja Innovation DuPage ovat sitoutuneet yrityksiin, jotka ohjaavat alueellista talouttamme ja palkkaavat valmistuneitamme. Tätä varten hyödynnämme apurahoja ja laajaa kumppaniverkostoa tarjotaksemme korkealaatuisia ja edullisia koulutusvaihtoehtoja varmistaaksemme, että johtajasi jatkavat organisaatiosi menestystä.

Yhdessä näemme tämän sijoituksen johtajiisi sijoituksena yhdistettyyn tulevaisuuteen ja vaurauteen.

• Joseph Cassidy, MBA, on apulaisjohtaja, talouskehitysdekaani, täydennyskoulutus ja julkiset palvelut College of DuPagessa. Lisätietoja on osoitteessa https://www.cod.edu/academics/continuing-education/career-professional-training/

https://www.innovationdupage.org/

https://www.cod.edu/hsti/

.

Leave a Comment