MCPS:n virkamiehet harkitsevat korotuksia | koulutus

CHRISTIANSBURG – Montgomeryn piirikunnan kouluvirkailijat alkavat pohtia tapoja rahoittaa lisätoimintatarpeita tulevalle vuodelle.

Yksi ehdotettu toimenpide: työntekijöiden keskimääräinen 5 prosentin palkankorotus. Viimeaikaisten keskustelujen mukaan divisioonan olisi tarjottava vähintään 2,5 prosentin korotus tulevaa lukuvuotta varten, jotta se olisi oikeutettu valtion dollareihin, jotka käytettäisiin vuoden 2024 palkkakorotuksiin.

Henkilöstön palkkojen korottaminen on ollut MCPS:n painopisteenä useiden viime vuosien ajan, jolloin divisioona saavutti koulun virkamiesten mukaan merkittävää jalansijaa alueella opettajien palkoissa.

Piirillä on kuitenkin – kuten se tavallisesti tekee budjettikauden aikana – esteitä sen suhteen, kuinka se pystyisi vastaamaan joihinkin tuleviin toiminnallisiin tarpeisiinsa.

Montgomeryn piirikunta julkisti äskettäin suositellun budjettinsa seuraavalle tilivuodelle, ja ehdotus sisältää 2,1 miljoonan dollarin lisärahoituksen kouluille, mikä jää alle MCPS:n pyytämän 4,4 miljoonan dollarin lisärahoituksen.

Ihmiset lukevat myös…

Piirin virkailijat ja koulun hallituksen jäsenet keskustelivat joistakin rahoitushaasteista kuluneella viikolla ja kävivät lyhyesti läpi idean, jota jotkut ylemmästä henkilöstöstä ehdottomasti suosittelivat.

Apulaistoiminnanjohtaja Tommy Kranz sanoi, että yksi keskusteltu vaihtoehto on suunnata osa koulujen pääomahankkeisiin varatuista rahoista toimintoihin. Hän kuitenkin torjui ajatuksen, joka oli ehdotus ottaa miljoona dollaria tästä korvamerkistä ja käyttää sitä palkankorotuksiin.

“Olen sitä vastaan ​​puhtaasti taloudellisesta näkökulmasta”, Kranz sanoi hallitukselle. “Otat dollareita pääomaksi [and] laitat heidät toimintaan. Ja kerran toiminnassa on erittäin, äärimmäisen vaikeaa saada se uuteen.

Lisäksi Kranz puhui siitä, että vaihtoehto olisi epämiellyttävä jatkuvasti kasvavien pääoma- ja ylläpitotarpeiden keskellä alueella. Hän puhui, että divisioona vastaa noin 2,6 miljoonasta neliöjalosta, mutta sillä on vain noin 800 000 dollaria sen ylläpitoon.

“Se siitä. Siinä se”, hän sanoi. “Sen pitäisi olla reilusti yli 15–16 miljoonaa dollaria vuodessa.”

Kranz kertoi hallitukselle laitosten pääraportista, jonka hän sanoi olevan “rehellisesti sanottuna… pelottelevan sinua”.

“Kiinteistämme eivät ole siellä missä niiden pitääkin olla”, hän sanoi.

Esimerkkinä Kranz puhui Kipps Elementary Schoolin mekaanisesta järjestelmästä, joka hänen mukaansa on poistettava rakennuksesta ja jolla “ei ole arvoa”. Hän sanoi, että piirillä on vaikeuksia löytää osia järjestelmään ja että rakennuksen vaihtotyöt on tehtävä viisi-kuusi kertaa kalliimmalla tavalla.

“En yritä antaa kaikille täällä synkkyyttä, mutta suosittelen, että et ota pääomadollareita ja käytä sitä korotukseen”, hän sanoi. “Sanoisin, että jatkakaamme työtä ja yritetään löytää budjetistamme muita alueita, joilla voimme saavuttaa 5 prosentin rajan.”

Kranz sanoi, että henkilökunta odottaa palaavansa seuraavassa kokouksessa, toivottavasti jollakin suunnitelmalla korotusehdotuksen rahoittamiseksi.

Korotukset maksaisivat noin 5,5 miljoonaa dollaria koulupiirin pyytämän budjetin mukaan. Tästä summasta kuvernööri aikoo tarjota 1,9 miljoonaa dollaria ja pitää piirin vastuussa lopuista 3,6 miljoonasta dollarista, Kranz sanoi.

Sitten vuodelle 2024 Kranz sanoi, että kuvernöörin ehdottama budjetti – jonka MCPS:n virkamies selvitti, että se voi muuttua – vaatii 5,25 prosentin palkankorotusta opettajille.

Jotkut koululautakunnan jäsenet valittivat viime viikolla valtion rahoituksen tasoa, jota he ovat pitäneet riittämättömänä.

“Jos emme kouluta oppilaitamme parhaalla mahdollisella tavalla Montgomeryn piirikuntaan ja säilyttää, läänin tulevaisuus on vaakalaudalla. Se on lopputulos”, sanoi hallituksen jäsen Penny Franklin. ”Jos emme kouluta lapsiamme, kuvittele mitä täällä tapahtuu noin 50 vuoden kuluttua. Meillä on ihmisiä, jotka eivät ehkä ymmärrä, miten tämä toimii.

“‘Jos et puolusta jotain, tulet kaatumaan mihin tahansa.’ No, me kaadumme isosti, jos emme varmista, että julkista koulutusta rahoitetaan niin kuin sen pitäisi.”

.

Leave a Comment