LEDU BEP-20 Tokenin julkaisu

LONDON, 20. maaliskuuta 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Kouluekosysteemin saavuttaessa uuden virstanpylvään skaalautuvuusvisiossaan, meillä on ilo ilmoittaa LEDU BEP-20 -tunnuksen ja LEDU ETH-BSC -sillan lanseerauksesta helppoa muuntamista varten. .

Muista koulutusekosysteemin alkuperäinen merkki, LEDU julkaistiin ERC20-standardina. Tämä yhteentoimivuudestaan ​​arvostettu Ethereum-standardi mahdollisti saumattomat liiketoimet tuskallisten kaasumaksujen kustannuksella, mikä haittasi pitkän aikavälin kestävyystavoitteitamme. Tämä käynnisti kestävämmän ja tehokkaamman vaihtoehdon etsimisen. Tästä syystä ylpeä saapumisemme Binance Smart Chainiin (BSC).

Binance Smart Chain Mainnet -verkkoon rakennetun LEDU-panossopimuksen ansiosta siirtymisemme Binance Smart Chainiin on osoittautunut täydelliseksi kumppaniksi. Tämä muutos avaa joukon etuja yhteisöllemme. Nyt LEDU-merkkien haltijoilla on vaihtoehtoinen tapa ansaita LEDU-panostusohjelman kautta. LEDU-haltijat voivat ansaita LEDU-tunnuksia lukitsemalla LEDunsa määräajaksi. Tämä ohjelma on automatisoitu prosessi, jossa käyttäjä on vuorovaikutuksessa LEDU-panossopimuksen kanssa kutsumalla LEDU-sopimuksen panosmenetelmää.

Kommentoimalla virallisen julkaisun aikana LEDU-token-yhteisöpäällikkö sanoo: “Olemme nähneet valtavan yhteisön kasvun ja kiinnostuksen Leduun. Siksi lisäämme jatkuvasti lisäarvoa tehdäksemme LEDU-tokeneista ylivoimaisia ​​​​maksutapana palkitseville rahoitustapahtumille. projektin luojille, katsojille, sivustojen moderaattoreille ja API-kehittäjille. Tästä syystä olemme luottavaisia ​​ja odotamme optimistisesti LEDU:n pitkän aikavälin menestystä.”

LEDU ETH-BSC silta

LEDU-pitimien on kytkettävä Ethereum Mainnet -verkkoon rakennettu LEDU ERC20 Binance Smart Chain Mainnet -verkkoon rakennettuun LEDU BEP20:een. LEDU ERC20:n yhdistäminen LEDU BEP20:ksi tarkoittaa yksinkertaisesti LEDU ERC20:n muuntamista LEDU BEP20:ksi. Tämä on opas LeDU ERC:ksi muuntamiseen LeDU BEP -tunnisteille Multichainissa.

Tietoja koulutusekosysteemistä

Education Ecosystem (LEDU) on projektipohjainen oppimisalusta, joka opettaa ammattimaisille kehittäjille ja opiskelijoille oikeiden tuotteiden rakentamista sellaisilla aloilla kuin tekoäly, lohkoketju, kyberturvallisuus, datatiede, pelikehitys ja ohjelmointi. Sisältö on järjestetty projekteihin, joissa oppijat oppivat katsomalla kokeneiden kehittäjien rakentavan käytännön tuotteita. Education Ecosystem käyttää apuohjelmatunnusta LEDU ekosysteeminsä tehostamiseen.

Median yhteystiedot:
Brianna Weth
Lontoo, PR-toimisto
Sähköposti: content@education-ecosystem.com

Koulutuksen ekosysteemilinkit:

Verkkosivusto

Viserrys

Telegram

Youtube

Aiheeseen liittyviä kuvia

Kuva 1: ETH-BSC SWAP

ETH-BSC SWAP (moniketjuinen)

Tämä sisältö on julkaistu lehdistötiedotteiden jakelupalvelun kautta osoitteessa Newswire.com.

.

Leave a Comment