Koulutus on elintärkeää menestyvälle NWI:lle |

Jim McCall

Kun katsomme Alueen tulevaisuuteen heijastaaksemme taloudellista kehitystä ja elämänlaatua, meidän on tarkasteltava kouluja ja niiden erityisasemaa yhteisöissämme.

Itse asiassa julkisten koulujen laatu mainitaan useimmiten syynä siihen, että perheet muuttavat alueelle, sekä yritysten ja korkeapalkkaisten ammatinharjoittajien houkuttelevuuden muuttaa. Tästä huolimatta julkiset koulut ovat paljon enemmän kuin pitkän aikavälin investointi paikalliseen talouteen.

He osallistuvat aktiivisesti yhteisön hallituksen, yritysten ja perheiden keskeisiin suhteisiin, jotka muodostavat perustan tälle elämänlaadulle. Kaikkien komponenttien tulee olla vahvoja ja harmoniassa toimivia, jotta saavutetaan seuraavan tason menestystä yhteisömme nuorten puolesta.

Vaikka kuluneet kaksi vuotta ovat olleet täynnä haasteita, ne ovat myös olleet muotoilevia ja täynnä toivoa tulevaisuuteen.

NÄKEMYS

Valparaiso Community Schoolsin ydin on sitoutuminen opiskelijoiden altistumiseen ja mahdollisuuksiin – haluamme paljastaa oppilaimme maailmalle, jonka olemassaolosta he eivät koskaan tienneet, ja tarjota heille mahdollisuuksia tutkia tätä maailmaa.

Ihmiset lukevat myös…

Valparaison yhteisökouluissa sitoutuminen tähän pyrkimykseen kattaa kaikki 13 luokkatasoa. Päiväkodista lähtien opiskelijat oppivat olennaiset prososiaaliset ja perustavanlaatuiset akateemiset taidot lukemisessa, kirjoittamisessa ja laskennassa, mutta he oppivat myös tieteellisiä prosesseja STEM-tunnilla (Science Technology Engineering Math).

Kuten kaikki oppiaineet, STEM on pystysuoraan nivelletty tukemaan tietoja ja taitoja, kun opiskelijat valmistuvat luokkatasojen läpi. Yläasteella Valparaison opiskelijat oppivat suunnittelusta ja koodauksesta samalla kun he pääsevät tutustumaan maailmaan historian, kirjallisuuden ja kielen kautta. Valparaison lukiossa laajoja valintoja ovat muun muassa biotieteet, tekniikka, liiketalous ja musiikki sekä laajalti tunnettu lääketieteellinen perinteinen ohjelmointi englannin, matematiikan, luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteiden ydinosaamisessa.

Näistä päiväkodin ensimmäisistä oppitunneista pohjautuen opiskelijoiden prososiaaliset tulokset ulottuvat keskittymään koko lapseen ja hänen paikkaansa osallistuvana yhteiskunnan jäsenenä. Empatia ja altruismi ovat linssejä, joiden kautta opiskelijamme ymmärtävät, kuinka Valparaison kaltaisessa yhteisössä eläminen tuo vastuun ja mahdollisuuden antaa takaisin auttamalla muita, kaunistamalla maisemia tai osallistumalla yhdyskuntapalveluun.

Tämän koko lapsen lähestymistavan ja akateemisen ja ei-akateemisen kehityksen avulla koulut asettavat oppilaitaan osallistumaan täysimääräisesti yhteisöihinsä.

VALMIUS KOULLEIKSI JA URAAN

Osa aloitteetamme on yhdistää opiskelijamme korkeapalkkaisiin ja vaativaan uraan koulutus- ja valmennusohjelmien avulla. Kenttämatkat, uramessut ja vierailevat puhujat yhteisöstä ovat loistavia mahdollisuuksia kehittyville opiskelijoillemme saada tietoa erilaisista ammateista, jotka voivat odottaa heitä.

Opetussuunnitelma tarjoaa sitten lisätutkimusta useiden aloitteiden ja polkujen kautta. Valparaison lukiossa on useita kahden opintopisteen kursseja, joita opiskelijat voivat suorittaa samanaikaisesti korkeakouluopintoihin; Itse asiassa Valpon opiskelijat ovat ansainneet yli 7500 opintopistettä viimeisen kolmen vuoden aikana, mikä merkitsee suuria säästöjä perheillemme!

Lisäksi Porter Countyn ura- ja tekninen keskus (PCCTC) tarjoaa laajaa koulutusta useilla aloilla, mukaan lukien terveydenhuollon ammatit, hitsaus, valmistus ja varhaiskasvatus. Monet opiskelijoistamme lopettavat ohjelmansa korkeapalkkaisella työpaikalla, joka odottaa heitä, jos he päättävät jatkaa tätä reittiä. Tarjoamalla opiskelijoillemme seuraavalle tasolle tarpeellisia kokemuksia ja koulutusta annamme heille etua huomisen kilpailluilla markkinoilla.

TEKNOLOGIA

Kukaan ei voi epäillä teknologian vaikutusta oppilaiden oppimiseen. Teknologia on muokannut oppilaiden pääsyä oppimiseen ja taitojen kehittämiseen 1980-luvun ensimmäisestä luokkahuoneen tietokoneesta nykypäivän 1:1-ympäristöihin.

Viime vuosina on tehty lisää investointeja kehittyneiden oppimismenetelmien tarjoamiseksi. Esimerkiksi robotiikka on nykyään arkipäivää ala-asteella, jotta opiskelijat voivat oppia koodaamista ja siihen liittyviä ongelmanratkaisun ja yhteistyön pehmeitä taitoja. Yläasteella nuoremme opettelevat suunnitteluprosessia CAD-ohjelmistolla 6. luokkalaisina ja robottien rakentamista 8. luokkalaisina.

Lopuksi Valparaison lukion oppilaat hyödyntävät 3D-tekniikkaa ja virtuaalitodellisuutta parantaakseen ymmärrystään ympäröivästä maailmasta ja luomistaan ​​maailmoista. Opiskelijat voivat harjoitella sydämen dissektiota useita kertoja 3-D-ohjelmiston avulla ennen harjoituksen fyysistä suorittamista biolääketieteen tunnilla; Samaan aikaan toisessa luokkahuoneessa arkkitehtuuriopiskelijat antavat kuulokkeet uppoutuakseen täysin omiin rakennussuunnitelmiinsa kokemalla näkökulmia ja näkymiä todellisessa mittakaavassa.

Todellisena esimerkkinä teknologian kohtaamisesta yhteisön tuen ja uravalmiuden kanssa korkeapalkkaisella ja korkean kysynnän alalla, Valparaison lukion opiskelijat voivat nyt suorittaa pohjakoulun lentäjän lupakirjaansa varten ilmoittautumalla Aviation Flight -kurssille, joka hyödyntää huipputason -taiteen lentosimulaattorit kampuksen vastikään kunnostetuissa tiloissa.

Tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden teknologia tulee Valparaison kunnostuskomission myöntämän apurahan kautta. Kun yhteisökumppanit työskentelevät yhdessä, opiskelijamme hyötyvät kilpailukykyisestä globaalista taloudesta.

IHMISET

Kaikella edellä mainitulla – innovatiivisilla ohjelmilla, jotka tapahtuvat nykyaikaisissa tiloissa ja hyödyntäen kehittynyttä teknologiaa – on kuitenkin vähäistä arvoa ilman ihmisiä, jotka ohjaavat ja inspiroivat seuraavaa sukupolveamme. Panostus, joka on tehtävä IHMISIIN – opettajiimme ja muihin nuorisomme kanssa työskenteleviin ammattilaisiimme – on ensiarvoisen tärkeää yhteisön kestävän menestyksen kannalta.

Valmistuminen tänään vaaditulla opettajatutkinnolla ja pätevyydellä on oikeastaan ​​vasta alkua opettajan kehitykselle. Asiantuntijamme käyvät läpi useita tunteja vuosittain ammatillista kehitystä kehittääkseen sekä pedagogisia tietojaan ja teknisiä taitojaan omalla alallaan että uusien teknologioiden integroinnissa luokkahuoneisiinsa.

Ollessaan esimerkkejä jatkuvasta parantamisesta elinikäisen oppimisen kautta, opettajamme ja henkilökuntamme tasoittavat tietä opiskelijoillemme kulkea samaa polkua parantaakseen itseään ja ympäröivää maailmaa koko elämänsä ajan alueella tai muualla maailmassa.

Jim McCall on Valparaison yhteisökoulujen superintendentti.

Leave a Comment