Koillisosavaltio aloittaa uuden presidentin etsinnän | koulutus

BLOUNTVILLE — Etsittiin: Northeast State Community Collegen seitsemäs pysyvä presidentti. Pysy kuulolla hakuprosessin yksityiskohdista ja määräajoista.

Tri Bethany Bullock, entinen East Tennessee State Universitystä, ilmoitti 8. maaliskuuta päätöksestään erota NSCC:n presidentin tehtävästä välittömästi. Hän aloitti toimikautensa tammikuussa. 2, 2019 ja palveli COVID-19-pandemian aikana.Bethany Bullock
Bullock, joka oli Bethany Flora tullessaan virkaan, kertoi aikovansa viettää enemmän aikaa perheen kanssa, mutta palaavansa luokkahuoneeseen syksyllä liiketoiminnan professorina Northeast Statessa.

”Presidenttinä oleminen on ollut palkitseva lahja. Haluan kiittää liittokansleria, Tennessee Board of Regentsiä sekä tiedekuntaa ja henkilökuntaa siitä, että he valitsivat minut presidentiksi tammikuussa 2019 viemään yliopistoa eteenpäin toipumis- ja uudistumiskauden aikana”, Bullock sanoi kollegion julkaisemassa lausunnossa. maaliskuuta 8.

Häntä ei tavoitettu lisäkommentteja varten.

“Emme tienneet, että maailmanlaajuinen pandemia oli nurkan takana, ja korkeakoulun annettaisiin jälleen osoittaa jyrkkyyttään, kasvuaan ja armoaan myös näiden kolmen viime vuoden aikana”, Bullock sanoi.Flora Tydings

Tennesseen hallituksen liittokansleri Flora Tydings.
TBR:n kansleri Flora W. Tydings ilmaisi lehdistötiedotteessa kiitoksensa Bullockin palvelusvuosista.

“Olemme todella surullisia nähdessämme tohtori Bullockin eroavan presidentin tehtävästä, mutta kunnioitamme hänen päätöstään ja odotamme innolla saavamme hänet takaisin luokkahuoneeseen.”

Tydings pyysi tohtori Connie Marshallia, NSCC:n akateemisten asioiden varapuheenjohtajaa, toimimaan väliaikaisena presidenttinä.

Kansleri sanoi, että hakuprosessi aloitetaan välittömästi ja että Kingsportin valtionhoitaja Miles Burdine, joka on myös Kingsportin kauppakamarin presidentti ja toimitusjohtaja, toimisi etsintäneuvottelujen neuvoa-antavan komitean puheenjohtajana.

Komiteassa toimivat myös valtionhoitajat Emily J. Reynolds ja Danni Varlan.

Muut hakukomitean jäsenet, jotka edustavat NSCC:n tiedekuntaa, henkilökuntaa, opiskelijoita, alumneja sekä Koillis-Tennesseen kansalais- ja yritysjohtajia, julkistetaan, kun heidät nimitetään, sekä hakuaikajana.

BULLOCKin ja MARSHALLIN LEGACIES

Bullockin hallinnon alaisuudessa NSCC avasi 35 miljoonan dollarin teknisen koulutuskeskuksen, siirsi ilmailuteknologiaohjelman Tri-Citiesin lentoaseman mukautettuun henkariin, sai 10 vuoden akkreditointivahvistuksen, lisäsi alan koulutusohjelmia ja oppisopimuskoulutuksia ja navigoi COVID-19:ssä kurssin avulla. toimitusmuutokset ja turvallisuusprotokollat.Connie Marshall

Connie MarshallMarshallin ura NSCC:ssä kestää yli 20 vuotta. Hän on toiminut Cardiovascular Technologyn johtajana ja terveysalan dekaanina. Marshall nimitettiin akateemisten asioiden väliaikaiseksi varapuheenjohtajaksi helmikuussa 2019 ja akateemisten asioiden varatoimitusjohtajaksi joulukuussa 2021.

Ennen kuin Bullockista tuli virallisesti presidentti tammikuun 2019 alussa, James King toimi väliaikaisena presidenttinä sen jälkeen, kun Janice Gilliam jäi eläkkeelle kesäkuussa 2017, sen jälkeen, kun tiedekunnassa aiemmin vuonna 2017 Gilliamille äänestettiin epäluottamuslause.

Ennen Gilliamia Bill Locke oli jäänyt eläkkeelle presidenttinä. Ennen Lockea Wade Powers johti yhteisöopistoa.

James Pierce oli ensimmäinen presidentti, kun koulu perustettiin vuonna 1966 tekniseksi instituutiksi.

Piercen jälkeen tuli alle vuoden väliaika, kunnes James Owenista tuli toinen, jota seurasivat Wade Powers, Locke, Gilliam, väliaikainen kuningas noin 18 kuukauden ajan ja Bullock Kingin jälkeen. Tämä tekee Bullockista kuudennen NSCC:n presidentin ja hänen tilalleen pysyvästä seitsemännestä.

Henkilökunnan kirjoittaja Cliff Hightower osallistui tähän artikkeliin.

Kokeile Kingsport Times News -sovellusta jo tänään. Lataa tästä Google Playsta ja App Storesta.

.

Leave a Comment