King’s Institute for Faith & Culture toivottaa tervetulleeksi tohtori Kellie Brownin | Sunnuntain tarinoita

Lähettäjä Sylvia Musgrove

BRISTOL — King University’s Institute for Faith & Culture toivottaa tohtori Kellie Brownin tervetulleeksi kahdelle ilmaiselle luennolle, sillä 2021–2022 puhujasarja “Listen to Your Life” jatkuu maanantaina 21. maaliskuuta.

Brown, musiikin laitoksen puheenjohtaja ja musiikin professori Milliganin yliopistosta, esittelee “Refuting the Silence: Musical Works that Defied the Nazi Cultural Agenda” klo 9.15 King Universityn kampuksella Memorial Chapelissa.

Hänen toinen esityksensä “The Sound of Hope: Holocaust Music as a Agent of Remembrance, Resistance, Resilience ja Reconciliation” pidetään klo 19 Central Presbyterian Churchissa Bristolissa, Virginiassa.

Molemmat tapahtumat ovat ilmaisia ​​ja kaikille avoimia.

Brown toimii Milligan Orchestran kapellimestarina ja on myös Johnson City Symphony Orchestran apulaiskapellimestari ja konserttimestari.

Toistuva kliinikko ja viulisti kaikkialla maassa, Brown on esittänyt useita maailman kantaesityksiä, mukaan lukien Jane Perryn “An Encounter for Violin and Piano”. Hän on myös johtanut lukuisia maailman kantaesityksiä, mukaan lukien kansainvälisesti tunnetun säveltäjä Kenton Coen “Genesis”. Lisäksi hän on taitava kirjailija ja tutkija.

“Monien vuosien ajan King Institute for Faith and Culture on pohtinut holokaustia ja sen jatkuvaa vaikutusta maailmaamme”, sanoi tohtori Martin Dotterweich, IFC:n johtaja.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa tohtori Kellie Brownin tervetulleeksi kertomaan lisää opiskelustasa musiikista, jossa usko saa aikaan kulttuurin sekä profeetallisen todistuksen että uhmaavan toivon kanssa. Hänen huolellinen tutkimustyönsä on valaisenut säveltäjien ja esiintyjien rohkeutta ja luovuutta, aihetta, joka antaa koskettavan kuvan ajankohtaisiin maailmantapahtumiin.

Tunnustettuna musiikin auktoriteettina holokaustin aikana Brown on puhunut usein akateemisissa laitoksissa ja konferensseissa ympäri maailmaa. Hänen viimeisin kirjansa “The Sound of Hope: Music as Solace, Resistance, and Salvation during the Holocaust & World War II” julkaisi McFarland Publishingin vuonna 2020, ja se on saanut sekä kansallista että kansainvälistä kiitosta. Hän työskentelee parhaillaan uuden projektin parissa Oxford University Pressille, joka julkaistaan ​​vuonna 2022.

30-vuotisen opettajauransa aikana Brown on vaikuttanut tuhansiin musiikin opiskelijoihin esikouluiästä aikuisiin. Hän on edelleen sitoutunut taiteen puolestapuhuja yhteisössä. Brown on saanut lukuisia palkintoja opettamisestaan ​​ja panoksestaan ​​taiteen parissa, mukaan lukien Tennessee Governor’s School of the Arts -yliopiston vuoden 2011 erinomaisen opetuspalkinnon ja 2009 Bristolin YWCA:n vuoden naisen palkinnon. Arts.

Lisätietoja instituutista, mukaan lukien puhujasarjan koko aikataulu, on osoitteessa king.edu/faithandculture.

.

Leave a Comment