Fulton County sitoutuu miljoona dollaria taiteen ja kulttuurin apurahaohjelmaan

Marvin Arrington Jr. puhuu rollingin kanssa

18. maaliskuuta Fulton Countyn puheenjohtaja Robb Pitts ja komissaari Marvin Arrignton Jr. ilmoittivat sitoutuvansa miljoonan dollarin lisäapurahaohjelmaan taidepalvelujen apurahaohjelmaan.

“Se on erittäin suuri, varsinkin COVIDin seurauksena”, Arrington sanoi rullaamassa ulos. Meillä on ollut monia taiteilijoita ja taideorganisaatioita, joilla ei ole mennyt hyvin, he eivät ole pystyneet avaamaan oviaan eivätkä ole voineet esiintyä. Tämän miljoonan dollarin lisääminen antaa meille mahdollisuuden koskettaa useampia ihmisiä, taiteilijoita ja taideorganisaatioita varmistaaksemme, että heillä on tarvittavat varat selviytyäkseen ja jatkaakseen taiteen tarjoamista. Fulton County on johtanut taidetta viimeiset 40 vuotta kaakossa, ja haluamme jatkaa johtamista seuraavat 40 vuotta.

Myös National Black Arts Festivalin toiminnanjohtaja Stephanie Owens oli paikalla tapahtumassa. Festivaali pyrkii varmistamaan, että mustien ihmisten taidetta ja tarinoita esitellään ja arvostetaan, ja Owensin mielestä tämä on iso askel sen parantamisessa.

“Tällä hetkellä tiedämme, että taiteet ovat pitäneet meidät liikkeellä muutaman viime vuoden ajan”, Owens sanoi. “Tämän tarkoituksellisen rahoituksen ja sitoutumisen saaminen Fulton Countyn komissaarien hallitukselta on valtavaa. Niin paljon voisimme jatkaa tärkeää työtä taiteilijoiden tukemiseksi, jotta voimme tuoda teille kaikille yhteisöön rakastamanne taiteen.

“Fulton Countyn taiteen ja kulttuurin merkitys on elintärkeää yhteisölle, koska se tuo edelleen monia ihmisiä yhteen monin tavoin.

“Se [art] on kaikki. Koskemme taidetta eri tavoin”, Owens sanoi. “Komisario Arrington sanoi sen erittäin hyvin tänä aamuna. Se ylittää rodun, sukupuolen, sukupuolen ja iän. Se on yksi niistä asioista, jotka yhdistävät meitä, ja se voi todella vaikuttaa maailmaan, koska se luo muutosta taiteen kautta.”

“Taiteet ovat niin tärkeitä”, Arrington sanoi. Se kokoaa yhteen kaiken rotuisia, ikäisiä ja sukupuolisia ihmisiä, mutta se auttaa myös taloudellisessa kehityksessä. Ihmiset haluavat mennä töihin paikkoihin, jotka ovat kulttuurisesti erilaisia. He haluavat asua paikoissa, jotka ovat kulttuurisesti monimuotoisia, ja taide on loistava tapa näyttää tätä kulttuurista monimuotoisuutta.

Arrington sanoi tapahtuman aikana, että hän aikoo jonakin päivänä myöntää 100 miljoonaa dollaria taiteelle, ja hän uskoo, että kaupungilla on resurssit tehdä niin.

“Luulen, että meillä on kaikki valtion organisaatiot ja yritysjärjestöt, jotta voimme tehdä kampanjan ja kerätä helposti 100 miljoonaa dollaria”, Arrington sanoi. “Yritysotteluohjelmalla, yksittäisten lahjoittajien ohjelmalla, Fultonin piirikunnan hallitus, [the] Atlantan kaupungin ja naapurimaiden hallitukset, meillä on tapa perustaa alueellinen osavaltion taideneuvosto, joka todella voisi kerätä todellista rahaa taiteilijoiden ja taidejärjestöjen hyödyksi.”

Leave a Comment