Fremontin alueen eläkeläisten kouluhenkilöstön yhdistys kokoontuu maaliskuun kokoukseen | koulutus

Fremontin alueen eläkeläisten kouluhenkilöstön yhdistys kokoontui 9. maaliskuuta seurakunnan kirkossa pussilounaalle ja yleiskokoukseen.

CHADin toiminnanjohtaja Michelle Grossman kiitti muutaman sanan FAARSP:lle heidän tuestaan. FAARSP päätti vuoden 2021 lahjoituskampanjansa 17 048 dollarilla yhdeksäntenä peräkkäisenä lahjoituksen kasvuna. Yhdeksän vuoden aikana yhdistys on investoinut yli 70 000 dollaria CHADin terveysvirastoille.

Pääpuhujana oli luutnantti Amber Moran Pelastusarmeijasta. Hän kertoi yhdistykselle järjestön menneisyydestä ja nykyisestä toiminnasta. FAARSP on tukenut Pelastusarmeijaa useissa sen projekteissa.

Norma Register voitti jakopotin ja lahjoitti osuutensa takaisin stipendirahastoon ja lomaruokakeräysrahastoon.

Pöytäkirjan esitteli ryhmälle viestintäjohtaja Linda Betkie. Talousjohtaja Wanda Samson esitteli taloudellisen raportin. Jäsenet hyväksyivät molemmat raportit. Jäsenraportti osoitti, että FAARSP:ssä on 105 jäsentä. Jäsenmäärä on hieman laskenut, kun viime vuonna poistui kuusi jäsentä.

Ihmiset lukevat myös…

Apurahatiedot ovat koulun ohjausneuvojille ja paikalliselle sanomalehdelle. Kolme 1 000 dollarin stipendiä on saatavilla lukion eläkeläisille korkeakouluihin koulutus- ja/tai kauppakoulussa.

Marta Calhoun, aikataulukoordinaattori, raportoi, että LFS on puhuja toukokuun kokouksessa. Julkisuuden koordinaattori Beth Radtke kertoi, että viimeisimmän yhtiökokouksen lahjoitusten ja ohjelman kautta oli kerätty yli 500 puntaa pienituloisille. Pienet tulot ovat ilmaisseet arvostavansa tarvittavien tavaroiden säännöllistä tukea. Seuraava ajokohde on lihasäilykkeet (ei tonnikalaa) ja toukokuun yhtiökokous on maapähkinävoi.

Vapaaehtoiskoordinaattori Sally Ganem oli poissa, mutta jäseniä muistutettiin mahdollisuuksista Eco Fair -messujen ja kirjaston kirjamyynnissä.

Vapaaehtoistoimikunnan puheenjohtajapäivityksiä tehtiin. Juhla-ateriat, Norma Rekisteröi, jatkaaksesi vaihdon noutoa valkoiseen astiaan. Tänä vuonna tavoitteena on lisätä ruokailujen määrää viime vuoden 13:sta. Vapaaehtoistyötunnit, Rosie Vogt, tunnit on palautettava toukokuun kokouksessa. DAV:n joulukassit, Ruth Register, muistutti jäseniä tarkistamaan tarvittavat lahjoitustarvikkeet ensi vuoden veteraanien joulukasseihin hoitokeskuksissa. CHAD, Shonda Shirley, kiitti jälleen jäsenyyttä siitä, että se teki 2021 kampanjasta onnistuneen sijoituksen tulevaisuuteen 17 048 dollarilla.

Historiallisella koordinaattorilla Carol Martinilla oli esillä joitain hänen historiallisia töitään. Martin kertoi ryhmälle myös, että Habitat for Humanityllä on uusi johtaja. Martin pystyi myös täyttämään ilmoittautumislomakkeensa vapaaehtoisilla, jotka saivat välipaloja työntekijöilleen.

Uusien virkamiesten vaalit käytiin. Viestintäjohtaja Betkie ja presidentti Ruth Register valittiin molemmat uudelleen omiin tehtäviinsä, ja Nola Cox valitsi heidät vaalien jälkeen.

Shirley selitti seulontaprojektia, jonka parissa hän on työskennellyt munuaisliiton kanssa. Jäsenten käytettävissä oli lomakkeita rekisteröityäkseen tai lähettääkseen takaisin Ruthille. Odotan jonkin aikaa lokakuussa näytökseen. Lisätietoa tulee suunnittelun edetessä.

Wendy Brenner kokoaa jälleen huutokauppakohteen Bridge Holiday -huutokauppaa varten. FAARSP osoittaa edelleen tukensa The Bridgelle.

Jäseniä muistutettiin ilmoittamaan kaikista yhteystiedoissaan tapahtuneista muutoksista Simsonille ja Betkielle. Päivitetyt tiedot ovat tärkeitä jäsenkalenterin pitämiseksi ajan tasalla. Jäseniä muistutettiin jatkamaan käytettyjen joulukorttien keräämistä ja ystävänpäiväkorttien tekemistä hoitokeskusten veteraaniprojekteihin. Jatka käytettyjen postimerkkien keräämistä ja toimita ne Ruthille haavoittuneiden postimerkkien projektiin. Jätä tavarat Norma Registerin kotiin. Ryhmä käyttää tai varastoi tavaroita tarpeen mukaan.

Erinomaiset palvelupalkintoehdokkaat jätetään 1. kesäkuuta Ruth Registerille, joka antaa ne komitealle valinnan tekemiseksi. Simson lähetti online-kopion lomakkeesta, ja monisteet olivat saatavilla kokouksissa tai postitse. Kouluherkkutoiminta valmistuu maaliskuun loppuun mennessä. Tänä vuonna palvellaan 22 koulua.

Perustetaan työryhmä, joka aloittaa työskentelyn historiallisen projektin parissa Fremont Area Association of Retired School Personnel -yhdistyksen 50-vuotisjuhlavuoden 2023 kunniaksi. Kokouksen päätteeksi otettiin ryhmäkuva läsnä olevista jäsenistä.

Seuraava kokous on 11. toukokuuta St. Jamesin kirkossa. Seuraava ajo on 13. huhtikuuta klo 15-16:30 osoitteessa 2832 N. Belvedere. Ryhmä toivottaa kaikki yhteisön jäsenet tervetulleiksi jättämään lahjoituksen, jos he haluavat auttaa täyttämään Bethin ajoneuvon.

.

Leave a Comment