Decapitated julkistaa Cancer Culture -albumin

DECAPITATED julkistaa Cancer Culture -albumin

Puolalaiset tech death metal -virtuoosit MENETETTY julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa, “Syöpäkulttuuri”27. toukokuuta kautta Nuclear Blast Records. LP:n ensimmäinen single, nimikkoraita, on suoratoistettavissa alta.

MENETETTY kitaristi Waclaw “Vogg” Kiełtyka kommentoi: “Ei ollut helppoa valita ensimmäistä singleä “Syöpäkulttuuri”. Jokaisessa kappaleessa on erilainen tunnelma, jonka haluamme näyttää mahdollisimman pian ja olla ylpeitä. Koska “Syöpäkulttuuri” on albumin ensimmäinen kappale, päätimme, että tämä olisi täydellinen tapa esitellä sinulle uutta musiikkia. Se on albumin avausluku, ja tiedät mitä voit odottaa.”

Hän jatkoi: “Vihdoin, niin monen kuukauden odotuksen jälkeen, saimme sen. Ilmoitus upouudesta albumistamme “Syöpäkulttuuri” ja uusi single tulossa!

“Odotukset olivat korkealla, ja annoimme myös itsellemme valtavan haasteen tämän albumin kanssa. Mutta mielestäni kova työ kannattaa.

“Meillä oli tilaisuus koota upeita ihmisiä, jotka huolehtivat tuotannosta ja auttoivat meitä toimittamaan parhaan mahdollisen tämän albumin kanssa.

Uudelleen, Jarek Szubrycht (“Karnevaali on ikuinen”) on kirjoittanut meille uskomattomia sanoituksia ihmiskunnan unelmien, kunnianhimojen ja pyrkimysten välisestä epäsuhtaudesta.

“Albumin johtava insinööri oli Tomasz Zed Zalewski (“Antikultti”), David Castillojoka vastaa albumin miksauksesta ja Ted Jensen viimeistä silausta varten masterointiin. Kannen osalta olemme työskennelleet ensimmäistä kertaa Fabio Timpanaroitalialainen taiteilija, jonka taide kuvaa täydellisesti sitä, mitä halusimme kertoa visuaalisen taiteen kautta.

“Älä tulkitse väärin albumin nimen merkitystä. Sillä on paljon laajempi konteksti. Tulet yllättymään siitä, mitä olemme tällä kertaa tuottaneet.”

MENETETTYviimeisin albumi, “Antikultti”julkaistiin heinäkuussa 2017 kautta Nuclear Blast Records.

Vuonna 1996 perustettu MENETETTY rakensi vuosien mittaan mainetta yhtenä “tech death” -genren kansainvälisistä johtajista. 26-vuotisen uransa aikana MENETETTY on julkaissut seitsemän studioalbumia, joita pidetään yhtenä 2000-luvun vaikutusvaltaisimmista death metal -julkaisuista.

Vuodesta 2019, Kieltyka on hoitanut toisen kitaran tehtäviä KONEPÄÄ lähdön jälkeen Phil Demmel.

MENETETTY On:

Waclaw “Vogg” Kiełtyka -kitarat

Rafał “Rasta” Piotrowski -laulu

James Stewart – rummut

Pawel Pasek -basso (live)

Siihen miten meillä on
BLABBERMOUTH.NET
tarina tai arvostelu, sinun on kirjauduttava sisään aktiiviselle henkilökohtaiselle Facebook-tilille. Kun olet kirjautunut sisään, voit kommentoida. Käyttäjien kommentit tai julkaisut eivät heijasta näkemystä
BLABBERMOUTH.NET
ja
BLABBERMOUTH.NET
ei tue tai takaa minkään käyttäjän kommentin paikkansapitävyyttä. Jos haluat ilmoittaa roskapostista tai loukkaavasta, säädyttömästä, kunniaa loukkaavasta, rasistisesta, homofobisesta tai uhkaavasta kommentista tai mistä tahansa, joka voi rikkoa sovellettavia lakeja, käytä “Ilmoita Facebookiin” ja “Merkitse roskapostiksi” -linkkejä, jotka näkyvät itse kommenttien vieressä. Voit tehdä tämän napsauttamalla alaspäin osoittavaa nuolta Facebook-kommentin oikeassa yläkulmassa (nuoli on näkymätön, kunnes siirrät sen päälle) ja valitse sopiva toiminto. Voit myös lähettää sähköpostin osoitteeseen blabbermouthinbox(@)gmail.com, jossa on tarvittavat tiedot.
BLABBERMOUTH.NET
pidättää oikeuden “piilottaa” kommentit, joita voidaan pitää loukkaavina, laittomina tai sopimattomina, ja “kiistää” käyttäjät, jotka rikkovat sivuston käyttöehtoja. Piilotetut kommentit näkyvät edelleen käyttäjälle ja käyttäjän Facebook-ystäville. Jos uusi kommentti julkaistaan ​​”kielletyltä” käyttäjältä tai sisältää mustalla listalla olevan sanan, tällä kommentilla on automaattisesti rajoitettu näkyvyys (“kielletyn” käyttäjän kommentit näkyvät vain käyttäjälle ja käyttäjän Facebook-ystäville).

Leave a Comment