Baileys luo stipendin Ole Miss School of Educationissa – The Oxford Eagle

OXFORD, neiti – Apurahan saajan kiitoskirje inspiroi Mississippin yliopiston alumnit Phil ja Emily Bailey luomaan toisen stipendin – tällä kertaa tulevien opettajien tukemiseksi.

Phillip J. ja Emily G. Bailey -koulutusstipendi tukee School of Educationin fuksien pääsyä, jotka aikovat opettaa Mississippissä valmistumisen jälkeen. Vastaanottajat voivat pitää 1 000 dollarin vuotuisen stipendin enintään kahdeksan lukukauden ajan.

Baileyt halusivat tarjota stipendin sen jälkeen, kun olemassa olevan rahaston – Rodney Chamblee Memorial Scholarship Endowmentin – saaja kirjoitti Oxford-parille kiittääkseen heitä siitä, että he liittyivät muiden Ole Miss -alumnien joukkoon osallistumaan rakkaan ystävän muistoon.

“Oli palkitsevaa saada vastaanottajalta kirjeenvaihtoa, jossa hän ilmaisi kiitoksensa tästä mahdollisuudesta, jonka ansiosta hän pystyi keskittymään koulutukseen ilman taloudellisia huolia”, Phil Bailey sanoi.

Phil ja Emily Bailey ovat molemmat ansainneet tutkinnot School of Educationista ja alun perin suunnittelivat sisällyttävänsä stipendin koulutusopiskelijoille kiinteistösuunnitelmiinsa. Muistiinpanon rohkaisemana he päättivät jatkaa ja rahoittaa 25 000 dollarin stipendin, jolloin taloudellinen apu tuli opiskelijoiden saataville välittömästi.

“Mielestämme on parasta pitää motivoituneita, korkeasti koulutettuja kouluttajia Mississippissä”, Emily Bailey sanoi. “He opettavat valtiomme tulevia johtajia, jotka puolestaan ​​määräävät valtiomme menestyksen.”

Myös Tennesseen ja Floridan opiskelijat ovat oikeutettuja stipendiin.

“Olen syntynyt Nashvillessä, ja perheessäni on monia Tennesseen opettajia”, Phil Bailey sanoi. ”Perheeni muutti myöhemmin Clearwateriin Floridaan, missä kasvoin ja valmistuin lukiosta. Emily syntyi ja kasvoi Oxfordissa. Kun valmistuimme Ole Missistä, jäimme Oxfordiin.

David Rock, School of Educationin dekaani, sanoi, että avustukset, kuten Bailey Education Scholarship, ovat tärkeitä opettajien pitämiselle osavaltiossa.

“Valmistamme lähes 300 uutta opettajaa vuosittain perustutkinto-opettajien koulutusohjelmiemme kautta”, Rock sanoi. “Tämä antelias lahja ei ainoastaan ​​tarjoa johdonmukaista rahoitusta vastaanottajille, vaan myös juhlii opiskelijoita, jotka haluavat opettaa Mississippissä ohjelmiensa päätyttyä.”

Phil Bailey, Phil Bailey & Associates -vakuutusyhtiön puheenjohtaja, valmistui UM:sta vuonna 1970 keskiasteen yhteiskuntaopin koulutuksesta. Emily Bailey suoritti kasvatustieteiden kandidaatin tutkinnon vuonna 1979 ja maisterin tutkinnon erityisopetuksessa vuonna 1980. Hän opetti Oxford Public School Districtissä erityisopetuksen resurssien opettajana palvellen akateemisesti haasteellisia opiskelijoita.

Phillip J. ja Emily G. Bailey Scholarship Endowment on avoin lahjoille organisaatioilta ja yksityishenkilöiltä lähettämällä sekki, jonka rahasto on merkitty muistion riville, osoitteeseen University of Mississippi Foundation, 406 University Ave., Oxford, MS 38655, tai käymällä osoitteessa https://give.olemiss.toim.

Leave a Comment