West Pointin salaisessa huumekulttuurissa, muissa sotakouluissa

Entinen West Pointin kadetti Chris Monge heitettiin koulusta ja sotilasvankilaan kokaiinin, Xanaxin ja opiaattien kaupan ja käytön takia maan tärkeimmässä sotilasakatemiassa vuonna 2017.

Armeijan syyttäjät kutsuivat häntä huume “kuningaksi” Yhdysvaltain sotilasakatemiassa Orange Countyssa, NY.

Monge, nyt, 27, oli niin koukussa opiaatteihin, että vaikka hän palasi kampukselle häpeänä tapaamaan asianajajaansa ja valmistautumaan sotaoikeuteensa, hän käytti.

Kolmen päivän prosessin aikana hän ajoi yli kaksi ja puoli tuntia – kahdesti – takaisin kotikaupunkiinsa Pennissä sijaitsevaan Allentowniin päästäkseen sen läpi.

“Olin korkealla kuulemispäivänä”, Monge kertoi The Postille. ”Myöstin syyllisyytensä kaikkiin syytöksiin ja minut tuomittiin kolmeksikymmeneksi kuukaudeksi Fort Leavenworthiin. Tein viisitoista kuukautta ja minua puhuttiin kymmenen kuukauden ajan.”

Hän toivoo, että West Point voisi olla anteeksiantavaisempi kadetteja kohtaan, jotka nauttivat fentanyylin saastuttamaa kokaiinia kevätloman aikana Wilton Manorsissa, Fla., 11. maaliskuuta.

Viisi New Yorkin kadettia – kaikki 20-vuotiaita miehiä ja ainakin yksi jalkapalloilija – olivat juhlineet Airbnb-vuokraamossa Fort Lauderdalen pohjoispuolella, naapurit kertoivat. Kaikki yhtä lukuun ottamatta on päässyt pois sairaalasta.

West Point on maan tärkein sotilasakatemia, joka sijaitsee Orange Countyssa, NY:ssa.
West Point on maan tärkein sotilasakatemia, joka sijaitsee Orange Countyssa, NY:ssa.
Getty Images

Entinen ilmavoimien kadetti, joka osallistui Yhdysvaltain ilmavoimien akatemiaan Colorado Springsissä, Colossa, sanoi, ettei hän ollut yllättynyt kuullessaan, että ainakin yksi jalkapalloilija oli yliannostuksen uhrien joukossa.

“Kokaiini oli todella yleistä jalkapallojoukkueen keskuudessa”, hän kertoi The Postille. “He odottaisivat pitkää viikonloppua tehdäkseen sen, koska se poistuu järjestelmästäsi nopeasti. Rikkaruoho voi pysyä pitkään. Meidät testattiin satunnaisesti akatemiassa.”

Huumeasiantuntijat sanovat, että kokaiinia tai sen metaboliitteja voi tyypillisesti havaita veri- tai sylkitestissä jopa 2 päivää, virtsatestissä jopa 3 päivää ja hiustestissä kuukausia tai jopa vuosia.

Poliisi ei ole vielä tunnistanut kadetteja, eikä West Point ole vastannut toistuviin kommenttipyyntöihin. Ei ole heti selvää, mitä kurinpitotoimia kadetteja kohtaa, mutta laittomien huumeiden käyttö voi olla peruste välittömälle karkottamiselle.

Chris Monge (oikealla, tyttöystävänsä kanssa) heitettiin West Pointista sotilasvankilaan kokaiinin, Xanaxin ja opiaattien kaupasta ja käytöstä vuonna 2017.
Chris Monge (oikealla, tyttöystävänsä kanssa) heitettiin West Pointista sotilasvankilaan kokaiinin, Xanaxin ja opiaattien kaupasta ja käytöstä vuonna 2017.

Vuonna 2001 kolme Air Force Academyn kadettia jäi kiinni huumeiden käytöstä satunnaisessa huumetestissä. Kaksi joutui sotaoikeuteen ja joutui vankilaan, kolmas erosi painostuksen vuoksi ja yhdeksän kadettia joutui koeajalle vain siksi, että he tiesivät huumeiden käytöstä, mutta eivät kertoneet asiasta viranomaisille.

Mongen rintakuvaan vuonna 2017 osallistui viisi muuta kadettia, mukaan lukien West Pointin kuuluisan jalkapallojoukkueen, Army Black Nightsin, puolustaja. Jared Rogersia ei syytetty huumeiden myynnistä, mutta hän oli riippuvainen kipulääkkeistä. Hänen rikoksensa oli se, että hän antoi kadettitoverinsa käyttää autoaan huumeiden tuomiseen kampukselle.

Monge ja Tevin Long, toinen West Pointin jalkapalloilija, joutuivat molemmat sotaoikeuteen. Rogers vältti rikossyytteitä, mutta sai kunniattoman vapautuksen.

Greg T. Rinckey, sotilaslakiin erikoistunut asianajaja ja entinen JAG (Army Judge General Advocate), on sekä nostanut syytteen että puolustanut sotilaita, mukaan lukien West Pointin opiskelijoita, kaikesta huumeiden hallussapidosta murhaan.

Rinckey sanoi, että kadetit todennäköisesti “erotetaan” koulusta, mikä tarkoittaa West Pointin sanaa “karkotettu”.

Naapuri sanoi, että kevätloman kadetit olivat niin tajuttomia, että he olivat
Naapuri sanoi, että kevätloman kadetit olivat niin tajuttomia, että he “flokkaavat” paareista.
CBS Miami

“Se riippuu siitä, mitä puolustaja aikoo pyörittää”, Rinckey sanoi The Postille. “‘Fentanyyli oli browniesissa! He eivät tienneet! Tai “He luulivat polttavansa marihuanaa, mutta nivelessä oli fentanyyliä.” Mutta jos on todistajia, jotka sanovat nähneensä [the cadets] kokaiinin ostaminen ja nauttiminen on jotain aivan muuta.”

West Pointin kadetit ovat teknisesti aktiivisia armeijan kadetteja, ja heitä voidaan syyttää rikosoikeudellisesti UCMJ:n eli Uniform Code of Military Justice -lain mukaan. He voivat myös kohdata erilliset hallinnolliset toimet.

Rinckey sanoi, että tämän kaltaisessa tapauksessa tavallinen prosessi on, että armeijan rikostutkintaosasto (CID) tutkii tapauksen ja esittää raportin West Pointin superintendentille kenraaliluutnantti Darryl A. Williamsille, joka todennäköisesti tehdä lopullinen päätös siitä, kuinka edetä neuvotellen armeijan asianajajan tai tuomarin asianajajan kanssa.

Jos heidät potkitaan, heidän on myös maksettava lukukausimaksut takaisin. Koulutus on normaalisti ilmaista niin kauan kuin opiskelijat valmistuvat ja suorittavat viiden vuoden asepalveluksen.

Wilton Manors, Fla., lomakoti, jossa useat West Pointin kadetit kärsivät huumeiden yliannostuksista.
Wilton Manors, Fla., lomakoti, jossa useat West Pointin kadetit kärsivät huumeiden yliannostuksista.
SplashNews.com

“Sam-setä haluaa rahansa takaisin”, Rinckey sanoi.

Monge tietää siitä kaiken. Hänelle kerrottiin, että hän oli velkaa 170 000 dollaria lukukausimaksuja sen jälkeen, kun hänet erotettiin West Pointista. Luku on nyt noussut korkoineen yli 200 000 dollariin. Hän sanoi saaneensa äskettäin varoituksen, jossa häntä pyydettiin maksamaan 5 000 dollaria kuukaudessa laskuaan, mikä on hänen mukaansa mahdotonta, kun otetaan huomioon hänen vaatimaton työnsä myyjänä kuljetusyrityksessä.

Hän toivoo, että yliannostuksen saaneet kadetit välttävät hänen kohtalonsa.

“Jos West Point on avoin ja ymmärtäväinen, he voivat käsitellä sitä enemmän kuin alkoholia [abuse] ja ajattele kuntoutusta mieluummin kuin vain lyömällä kirjaa heille”, Monge kertoi The Postille.

“Loppujen lopuksi se on toinen korkeakoulu – mutta muissa korkeakouluissa opiskelijoilla on paljon enemmän vapautta testata samoja vesiä ja tehdä virheitä arvioinnissa”, Monge sanoi. ”Se johtuu vain siitä, että West Point on tämä arvostettu korkeammalla tasolla oleva yliopisto. Kuinka moni opiskelija mielestäsi käyttää kovia huumeita Penn Statessa? Täysin.”

Sisäpiiriläiset sanovat, että kadetit odottavat yleensä pitkän viikonlopun kokeillakseen huumeita, koska kokaiinia tai sen aineenvaihduntatuotteita voi tyypillisesti havaita veri- tai sylkitestissä jopa kaksi päivää ja virtsatestissä jopa kolme päivää.
Sisäpiiriläiset sanovat, että kadetit odottavat yleensä pitkän viikonlopun kokeillakseen huumeita, koska kokaiinia tai sen aineenvaihduntatuotteita voi tyypillisesti havaita veri- tai sylkitestissä jopa kaksi päivää ja virtsatestissä jopa kolme päivää.
CBS Miami

The Post hankki kopion Floridan kadettien yliannostuksista kertovasta kirjeestä, joka lähetettiin koululle ja sen alumneille 14. maaliskuuta kenraaliluutnantilta.

“Pitkän harmaan linjan jäseniä”, kirje alkoi. “Kuten monet teistä tietävät, Yhdysvaltain sotilasakatemia on työskennellyt vakavan välikohtauksen läpi, johon on liittynyt useita kadetteja. Kaikkien kadettidemme terveys ja turvallisuus on tärkein huolenaiheeni ja prioriteettini. Pyydän, että pidättäydyt spekuloimasta tai kommentoimasta käynnissä olevan tutkimuksen yksityiskohtia.

“Tuemme edelleen kaikkia meneillään olevia tutkimuksia, ja kun se on valmis, ryhdymme asianmukaisiin toimiin varmistaaksemme kadettidemme terveyden ja turvallisuuden sekä ylläpitääksemme hyvää järjestystä ja kurinalaisuutta joukkojen sisällä. Amerikka odottaa Akatemian kehittävän johtajia, jotka ilmentävät korkeinta luonnetta. Luonnekehitys on tärkein asia, jota teemme täällä Akatemiassa. Hyvä järjestys ja kuri ovat elintärkeitä menestymisemme kannalta. Siksi millään laittomilla huumeilla ei ole sijaa West Pointissa, armeijassamme tai armeijassamme.”

Lucian Truscott IV, vuonna 1969 valmistunut ja West Pointin perintö, joka kirjoitti vuonna 1978 klassikon “Dress Grey”, sanoi, että alkoholin ja huumeiden väärinkäyttö on ollut rehottaa armeijassa – ja West Pointissa – vuosikymmeniä.

Lucian Truscott IV, vuonna 1969 valmistunut ja West Pointin perintö, joka kirjoitti vuoden 1978 klassikon
Lucian Truscott IV, vuonna 1969 valmistunut ja West Pointin perintö, joka kirjoitti vuonna 1978 klassikon “Dress Grey”, sanoi, että alkoholin ja huumeiden väärinkäyttö on ollut rehottaa armeijassa – ja West Pointissa – vuosikymmeniä.
PA

“Ajatus siitä, että nämä kaverit ostavat väitettyä kokaiinia fentanyylin kanssa, ei yllätä minua ollenkaan”, hän sanoi.

Hän suhtautui skeptisesti Williamsin kirjeeseen ja siihen, ryhtyisikö West Point vakavasti huumeiden ja alkoholin torjuntaan kampuksella vai ei.

“”Hahmokehitys” on mukavaa tehdä, mutta se, mitä he tekevät West Pointissa, on kouluttaa ihmisiä tappamaan ihmisiä sodissa”, Truscott kertoi The Postille. ”He eivät anna af-k:tä niin kauan kuin tapat ihmisiä. [Gen.] George Patton oli hirveän antisemitisti. Mutta he olivat hyvin hänen kanssaan niin kauan kuin hän tappoi natseja.”

Monge sanoi, ettei hänelle tehty satunnaisia ​​huumetestejä lukuvuoden aikana, vaan vasta palattuaan kouluun vuoden alussa. Siitä huolimatta hän sanoi, että hän piti työpöydän laatikossa pientä shampookokoista pulloa ystävän puhdasta virtsaa, johon hän saattoi tarttua “jos saan puhelun”.

Fort Lauderdalen palo- ja pelastusviranomaiset ilmoittivat alun perin, että neljä ihmistä Floridan kevätlomavuokrauksessa oli nauttinut ainetta, jonka uskotaan olevan fentanyylillä sidottu kokaiini, ja että kaksi muuta altistuivat fentanyylille yrittäessään antaa hengenpelastuselvytystä.

Jos opiskelijat potkitaan ulos West Pointista, heidän on maksettava takaisin lukukausimaksunsa, joka voi olla kuusinumeroinen.
Jos opiskelijat potkitaan ulos West Pointista, heidän on maksettava takaisin lukukausimaksunsa, joka voi olla kuusinumeroinen.
Getty Images

Neljä joutui sairaalaan talossa tapahtuneen kaoottisen kohtauksen jälkeen.

“Ihmiset pyörtyvät. Kolme ihmistä pyörtyi, koska he joivat paljon. Kuten paljon, kiihkeä hätäpuhelun soittaja sanoi, kun taustalta kuului kohotettuja ääniä ja hälinää.

“He joivat koksia ja he ovat juoneet voimakkaasti viimeiset pari päivää ja he ovat…” hän sanoi hiljentyessään lohdutessaan itkevää naista.

“Olemme hyviä. Meillä hyvä. Meillä hyvä. Ei hätää, kulta, älä huoli siitä”, hän sanoi hänelle, kun joku taustalta kuului huutavan: ”Pidä hitto yhdessä”.

Kadun toisella puolella taloa asuva Cub Larkin, 46, sanoi, että fentanyylipitoisista huumeista peräisin olevat huumeiden OD eivät ole harvinaisia ​​Wilton Manorsissa. Hän sanoi, että on jonotuslista saada Narcan, reseptimääräinen nenäsumute, jota käytetään kumoamaan yliannostuksen vaikutukset, ja monet ihmiset pitävät säiliötä kodeissaan ja autojensa hansikaslokeroissa.

Axel Giovany pidätettiin kadetille annetusta tahraisesta erästä sen jälkeen, kun se oli myynyt peiteupseerille.
Axel Giovany pidätettiin kadetille annetusta tahraisesta erästä sen jälkeen, kun se oli myynyt peiteupseerille.
Browardin sheriffin toimisto

Larkin kertoi The Postille, että hän on nähnyt ihmisten yliannostuksen ennenkin, mutta ei koskaan sillä “intensiteetillä”, jota hän näki 11. maaliskuuta iltapäivällä. Hän sanoi miehensä kuulleensa poliisin sireenejä ja menneen ulos katsomaan, mitä oli tapahtumassa.

“Näin neljän ihmisen poistuneen talosta pitkittäin”, Larkin sanoi. “Olisin voinut vannoa, että kaksi nuoresta herrasta oli kuollut. Mieleeni jäi todella se, kuinka reagoimattomat he olivat. He vain putosivat paareilta. En ole koskaan nähnyt ketään näin tajuttomana.”

Epäilty kokaiinin toimittaja pidätettiin lauantaina kadetille annetussa tahraisessa erässä sen jälkeen, kun hän oli myynyt sen salaperäiselle upseerille. Axel Giovany Casseus, 21, on pidätettynä 50 000 dollarin vuokrasopimuksen sijaan.

Kenraaliluutnantti Williamsin alumneille lähettämässä kirjeessä sanottiin:
Kenraaliluutnantti Williamsin alumneille lähettämässä kirjeessä sanottiin: “Amerikka odottaa Akatemian kehittävän johtajia, jotka ilmentävät korkeinta luonnetta. Luonnekehitys on tärkein asia, jota teemme täällä Akatemiassa.
Getty Images

Vaikka hänen elämänsä ei mennytkään hänen suunnittelemaansa reittiä koulussa ollessaan, Monge – joka sanoi olleensa puhdas kuulemispäivästä 10. toukokuuta 2017 lähtien, hänet vietiin vankilaan – uskoo, että se, mitä hänelle tapahtui, oli onni onnettomuudessa. Selvisin, miksi käytin, ja löysin Jumalan.”

Mutta hän pelkää, että armeija heittää kirjan kadetteja kohti ja heidät saatetaan leimata rikollisiksi “loppuelämänsä ajaksi”, hän sanoi. “Sillä välin West Pointissa ja muualla on niin monia muita ihmisiä, jotka tekevät samoin ja selviävät siitä.”

Truscott ei kuitenkaan usko, että kadetteja karkotettaisiin.

“Jos he potkaisivat ulos West Pointista tai armeijasta kaikki, jotka käyttivät väärin alkoholia ja/tai huumeita”, hän sanoi, “meillä ei olisi armeijaa tai akatemiaa.”

.

Leave a Comment