Tietopohjaisen kulttuurin rakentaminen osavaltioiden hallituksiin

Kaikenlaiset organisaatiot kohtaavat kasvavia haasteita nopeasti muuttuvassa maailmassa. Pandemioista toimitusketjun pulaan, lisääntyvään poliittiseen epävakauteen, asumiseen, terveydenhuoltoon, liikenteeseen ja rahoitukseen liittyviin haasteisiin osavaltiot ja paikallishallinnot kokevat kasvavaa painetta tehdä enemmän vähemmällä. Yksi organisaatioiden tärkeimmistä resursseista on niiden valtava tietomäärä, joka jää suurimmaksi osaksi hyödyntämättä. Hallituksen virastot ymmärtävät, että näiden tietojen valtaa hyödyntämällä ne voivat tarjota tehokkaampia ja tehokkaampia palveluita, saada näkemyksiä mahdollisista uhista tai muuttuvista trendeistä ja lisätä tarjontaansa lisäarvoa vastatakseen nopeammin nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Tulevassa osavaltion hallituksen Chief Data Officers -paneelissa AI in Governmentissa 21. huhtikuuta 2022 Yhdysvaltain Marylandin osavaltion tietopäällikkö Patrick McLoughlin jakaa näkemyksensä siitä, kuinka osavaltioiden hallitukset voivat rakentaa datalähtöistä kulttuuria, joka auttaa ratkaisemaan monia ongelmia. näitä tarpeita ja haasteita. Tässä Forbesin artikkelissa hän jakaa näkemyksensä lähestymistavoista, joita valtion virastot voivat käyttää, sekä lisänäkemyksiä, jotka jaetaan tulevassa paneelissa.

Millä innovatiivisilla tavoilla hyödynnät dataa ja tekoälyä toimistosi hyödyksi?

Patrick McLouglin: Alue, jota olemme tutkineet, on tekoälyn paikka hakupohjaisessa analytiikkassa. Analyysi voi olla monimutkaista tavallisille yrityskäyttäjille, ja se voi hyödyntää tekoälyn kykyjä murtaa nämä ongelmat tarjoamalla hyödyllisiä oivalluksia tiedoistamme. Antamalla käyttäjien yksinkertaisesti kysyä tiedoista liiketoiminnallisia kysymyksiä ja saada vastauksen sen sijaan että luottaisivat data-analyytikon tai BI-kehittäjään visualisoinnit, tulkintaraportit tai suorat vastaukset kysymyksiin, yritykselle toimitetaan suoria näkemyksiä, mikä virtaviivaistaa. tiedotusprosessia.

Kuinka hyödynnät dataa matkallasi tekoälyyn?

Patrick McLouglin: Jatkamme datalähtöisen kulttuurin rakentamista koko osavaltiossa. Toimistot eri puolilla osavaltiota ovat todella pyrkineet hyödyntämään dataa strategisena voimavarana kokonaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tämän seurauksena meillä on tehokkaita tarinoita kerrottavana siitä, kuinka data on auttanut meitä parantamaan palveluita koko osavaltiossa. Kun tietoisuus datasta, joka auttaa ratkaisemaan ongelmia, yleistyy, on helpompi perustella uusia ja innovatiivisia tapoja tarjota oivalluksia, mukaan lukien tekoälyteknologiat, kuten ML, syväoppiminen ja NLP.

Miten tunnistat, mistä ongelma-alueista aloitat data- ja kognitiivisen teknologian projekteissasi?

Patrick McLouglin: Ensimmäinen paikka aloittaa on edessä oleva haaste tai kysymykset, joihin ei tällä hetkellä voi vastata. Kun ymmärrämme ongelman, arvioimme saatavilla olevan tiedon sekä sen ominaisuudet ja laadun. Tarkastelemme myös, mitkä tiedot olisivat hyödyllisiä ja voidaanko ne kaapata. Missä ovat aukot ja miten ne täytetään, ja mikä on oikea tekniikka ongelman ratkaisemiseksi?

Mitä ainutlaatuisia mahdollisuuksia julkisella sektorilla on datan ja tekoälyn suhteen?

Patrick McLouglin: Julkinen sektori on täynnä mahdollisuuksia hyödyntää tekoälyä ja dataa, koska tarkoituksemme on tarjota palveluita osavaltiomme kansalaisille. Meillä on paljon dataa ja monia ongelmia ratkaistavana. Henkilöstön resurssit voivat olla haaste, joten koneoppimisen, tekoälyn ja luonnollisen kielen käsittelyn hyödyntäminen voi auttaa meitä vastaamaan moniin näistä haasteista, mutta mittakaavassa, johon emme muuten pystyisi vastaamaan.

Mitä käyttötapauksia voit jakaa, kun olet onnistuneesti soveltanut tekoälyä?

Patrick McLouglin: Tekoälyä on sovellettu useilla alueilla eri puolilla osavaltiota, mukaan lukien alueilla, joilla tehostetaan ja parannetaan palvelujen ja tietojen jakamista. Mary, maryland.gov-chatbotin avulla asiakkaat pääsevät nopeasti käsiksi osavaltion palvelutietoihin, mukaan lukien yritys- ja ammattilisenssien hankkimiseen tai uusimpiin COVID-tietoihin. Lisäksi monet virastomme, mukaan lukien IT-, terveys-, henkilöstöpalvelut ja liikenne, ovat ottaneet käyttöön tekoälytekniikoita.

Voitko jakaa joitakin haasteita, jotka liittyvät tekoälyyn ja ML:ään julkisella sektorilla?

Patrick McLouglin: Suuri haaste on varmistaa, että käytämme oikeaa tekniikkaa ongelman ratkaisemiseen. Tekoälyn ja ML:n käyttötapauksen on autettava ratkaisemaan käsillä oleva ongelma sen sijaan, että se olisi vain toteutettu innovatiivisten teknologioiden käytön vuoksi. Kun tekoälyä ja ML:ää käytetään oikeassa käyttötapauksessa, se tarjoaa mahdollisuuksia osoittaa menestystä ja vauhdittaa lisäprojekteja. Jos sitä käytetään väärässä käyttötapauksessa, on paljon vaikeampaa saada sisäänosto lisäkäyttöön, jos tekniikat eivät auttaneet ratkaisemaan ongelmaa.

Kuinka hyödynnät analytiikkaa, automaatiota ja tekoälyä yhdessä toimistossasi?

Patrick McLouglin: Hyödynnämme analytiikkaa, automaatiota ja tekoälyä yhdessä, jotta voimme jakaa tietoa tehokkaasti virtaviivaisella tavalla. Automatisoimme tietojen toimittamisen analytiikka-alustoillemme ETL/ELT-prosessin kautta tarjoamalla datan ajoitetun päivityksen lisäksi myös tietojen päivityksen, validoinnin ja laaduntarkistukset. Tekoälyä hyödynnetään ML-projektien, hakupohjaisen analytiikan tai NLP-projektien muodossa toimittamaan nämä tiedot käyttäjille.

Miten suhtaudut tekoälyn käyttöön liittyviin yksityisyyteen, luottamukseen ja tietoturvaan liittyviin huolenaiheisiin?

Patrick McLouglin: Yksityisyys, luottamus ja turvallisuus ovat kaikkien Marylandin data- ja teknologiaprojektien eturintamassa. Käytämme kollektiivista lähestymistapaa dataan ja teknologiaan, mukaan lukien tekoäly, ja teemme suoraa yhteistyötä osavaltion CDO:n, osavaltion tietosuojajohtajan, osavaltion tietoturvapäällikön ja tietoturvapäällikön kanssa varmistaaksemme, että käsittelemme säännöllisesti yksityisyyttä koskevia huolenaiheita. , luottamus, turvallisuus ja teknologia. Lisäksi olemme luoneet jokaiseen virastoon nimetyt tieto-, tietosuoja- ja turvallisuustyöpaikat varmistaaksemme avoimen viestintälinjan. Kaikki haasteet, lähestymistavat ja prosessit välitetään tehokkaasti asianomaisille virastoille, ja kaikki ongelmat voidaan viedä osavaltion laajuisten virkailijoiden käsiteltäväksi.

Mitä teet kehittääksesi tekoälyyn valmistautunutta työvoimaa?

Patrick McLouglin: Suuri osa työstä AI- ja ML-mahdollisuuksien sosialisoinnissa – se on osa laajaa koulutus- ja tietolukutaito-ohjelman kehitystä, joka kertoo loppukäyttömme mahdollisista mahdollisuuksista, mikä on auttanut tarjoamaan käyttötapauksia implantaatiolle liiketoiminnan ongelmien ratkaisemiseksi. Avain tähän on tekniikoiden tuominen käyttöön, jotka tarjoavat konkreettisia vuorovaikutteisia AI/ML-ominaisuuksia ilman, että käyttäjiä kuormitetaan prosessilla – tee vuorovaikutuksesta mahdollisimman yksinkertaista. Jatkamme myös sisäisten taitovalikoimamme rakentamista palkkaamalla sekä kumppanuuksia joidenkin Marylandin yliopistojen kanssa, joihin tuomme harjoittelijoita heidän Data Science -ohjelmistaan ​​peräkkäisten lukukausien aikana.

Mitä tekoälytekniikoita odotat eniten tulevilta vuosilta?

Patrick McLouglin: Hakupohjaisen analytiikan jatkuva laajentaminen ja käyttöönotto. Se voi tuntua yksinkertaiselta, mutta ympäristön tarjoaminen, jossa loppukäyttäjät hakevat tietoja samalla tavalla kuin käytämme hakukoneita, kuten googlea, auttaa meitä todella pääsemään paikkaan, jossa todella kukoistamme datalähtöisessä kulttuurissa.

Patrick McLoughlin, Marylandin CDO, jakaa lisänäkemyksiä muiden osavaltioiden CDO:iden, kuten Pohjois-Dakotan CDO:n Ravi Krishnanin ja Virginian väliaikaisen CDO:n Marcus Thortonin kanssa tulevassa AI in Government -tapahtumassa 21. huhtikuuta 2022.

.

Leave a Comment