Tapahtumat Sheen Center for Thought & Culturessa NYC:ssä

Paavi Franciscus nähdään Pyhän Nikolauksen basilikan ulkopuolella Etelä-Italian rannikkokaupungissa Barissa, Italiassa 23.2.2020. (Remo Casilli/Reuters)

Kuten olet ehkä nähnyt, National Review Institute tukee kahta tapahtumaa Sheen Center for Thought & Culturessa Manhattanin alaosassa tällä tulevalla viikolla. Sponsoroimme siellä useita virtuaalisia tapahtumia pandemian aikana, ja isännöin siellä muutaman lisätapahtuman heille. Ajatus ajattelun ja kulttuurin keskuksesta katolisen linssin läpi, suoraan sanottuna, hyvin pimeässä kaupunginosassa (monin tavoin), on upea. Varsinkin jos sen lähde on Kristus ja se on elämää antava ja kertoo totuuden. Se on varmasti näiden kahden tapahtuman tavoite. Ensimmäinen, tiistai-iltana, on Franciscus Irakissa, dokumentti paavin vierailusta Irakissa viime vuonna ja sen vaikutuksista siellä vainottuun kristittyyn vähemmistöön. Elokuva on inspiroiva, nähtynä kansanmurhan jälkeen jääneiden ihmisten linssin läpi.

Toinen tapahtuma on keskustelu Ross Douthatin kanssa hänen kirjastaan, The Deep Places: Muistokirja sairaudesta ja löydöistä. Se on liikuttava luku hänen taistelustaan ​​Lymen tautia vastaan ​​ja perhe-elämästä.

Olen hieman hämmentynyt, että he ovat peräkkäin, koska tiedän, että monet ihmiset eivät saa kahta yötä peräkkäin treenaamaan, mutta aiomme olla tietoisia ajastanne.

Ja esitän vetoomuksen kanssasi. Nämä kaksi yötä ovat aineellisia, inhimillisiä ja voimakkaita. Mutta toinen asia, jos tämä koskee myös sinua. Sheen Center on aborttiklinikan vieressä. Rukoukseni on, että siellä voi tapahtua kauniita asioita – varsinkin rukousta – jotta se estää kuoleman armosta. Sydämeni liikuttui, kun osallistuin irlantilaiseen konserttiin Sheen Centerissä aiemmin tällä viikolla, ja nainen, joka kuuntelee minua arkisin The Catholic Channel -kanavalla Sirius XM:llä (minulla on kahden minuutin arkipäiväominaisuus, joka näkyy pitkin päivää) kertoi minulle. ensimmäinen asia, jonka hän teki, kun hän pysäköi autonsa, oli rukoilla Planned Parenthoodin edessä, koska hän oli kuullut minun puhuvan saman tekemisestä. Jos olet New Yorkin alueella ja se vaikuttaa sinuun: Harkitse, että tulet johonkin näistä tapahtumista tukemaan jotain hyvää siinä korttelissa, jotta voit torjua kurjuuden toisella puolella.

Ja ennen kuin lähdet Sheen Centeristä, pysähdy kappeliin ja rukoile Jumalaa ihmeitä tuossa korttelissa.

Liput eivät ole paljon, ja ne auttavat pitämään rakennuksen auki – NYC, kuten tiedät, on kallis. Napsauta tästä Franciscus Irakissa tiedot ja liput. Napsauta tästä nähdäksesi Ross Douthat -tapahtuman tiedot ja liput. (Ja jos hinta on ongelma, lähetä minulle sähköpostia.)

(Ihmiset, jotka ovat kaukana NYC:stä, voivat nauttia aiemmasta virtuaaliohjelmoinnista:

kardinaali Dolanin kanssa COVIDin ulkopuolella olevasta toivosta

Raamattu vuodessa podcast-isäntä isä Mike Schmitz

Pyhällä Joosefilla Mike Aquilinan kanssa

Super Bowl -mestari Benjamin Watsonin ja hänen vaimonsa Kirstenin kanssa dokumentissaan Amerikan jaetut sydämet abortista Amerikassa

arkkipiispa Charles J. Chaputin kanssa Ajatuksia elämisen arvoisesta elämästä

ja upeasta sijaishoito-/adoptioelokuvasta, The Ride)

Leave a Comment