Providence saa Chamberin “Vuoden yrityksen” -palkinnon

Kirjailija: Daniel Warn / dan@chronline.com

Centralia-Chehalisin kauppakamari valitsi Providence Health Systemin “Vuoden yrityksekseen” perjantain kamarijuhlissa Chehalisissa.

Palkinnon keskipisteenä oli Providence Centralia Hospitalin työ yhteisössä vuosien ajan.

“Providence on ollut olemassa vuodesta 1983”, kamarin hallituksen puheenjohtaja Lindy Waring kertoi The Chronicle -lehdelle. ”Luulen, että heidän valintansa on todennäköisesti jo kauan myöhässä. Luulen, että he ovat Lewisin piirikunnan suurin työnantaja ja ovat tarjonneet satoja perhepalkkaisia ​​työpaikkoja ja miljoonia dollareita taloudellisessa yhteisössä (kehitys).

Kevin Caserta, Providence Centralia -sairaalan ylläpitäjä ja Providence Southwest Washingtonin ylilääkäri, sanoi, että ero on “uskomaton kunnia”.

“Jos ajattelee kaikkia yrityksiä, joita meillä on Lewis Countyssa – kaikkia erilaisia ​​sosiaalisia järjestöjä, jotka tarjoavat palveluja läänille, kaikki ihmiset, jotka tekevät yhteistyötä – Providencelle tämän kunnian saaminen ja tunnustus merkitsee todella paljon”, Caserta kertoi The Chroniclelle. “Tämän tunnustuksen saaminen merkitsee omaishoitajillemme paljon, erityisesti (johtuen) viime vuodesta ja heidän kohtaamistaan ​​haasteista.”

Hän sanoi, että organisaatio pitää kaikkia Providencen työntekijöitä omaishoitajina.

“Jokainen heistä on työskennellyt väsymättä koko pandemian ajan”, Caserta sanoi. “(He ovat työskennelleet) uskomattomia tunteja, joskus vaikeissa tilanteissa, jotta voimme pitää potilaamme turvassa ja vastatakseen yhteisön tarpeisiin tänä haastavana aikana.”

Silti Waring sanoi, että tunnustus ylittää sen, mitä terveysjärjestelmä on tehnyt viimeisen kahden vuoden aikana.

“En edes halua keskittyä siihen, mitä he tekivät COVIDissa, koska se menee paljon pidemmälle”, hän sanoi.

Waring sanoi, että organisaatio on tehnyt yhteisössä uskomatonta työtä vuosien ajan, jota ei voi yliarvioida.

“Lisästyivätkö he COVIDiin? Kyllä”, Waring sanoi. “He olivat siellä etulinjassa. He tekivät kaikki… rokotukset ja tarjosivat useita paikkoja ja tekivät siitä helppoa. Mutta se, mitä he ovat tehneet kaikki nämä vuodet, on todella ylivoimaista, ja siksi olemme todella valinneet heidät.

Kun kysyttiin, mikä on erottanut Providencen palkinnon saamisesta, Caserta sanoi, että hän ei halua erottaa Providencea yhteisöstä, koska yhteisö on kokoontunut yhteen varmistaakseen, että kaikkien tarpeet täytetään.

“Mutta Providence on ainutlaatuisessa tilanteessa”, hän sanoi. ”Olemme siunattuja ja erittäin onnellisia saadessamme olla osa suurta järjestelmää. Meillä on noin 50 sairaalaa eri puolilla Yhdysvaltoja, ja pystymme kokoamaan asiantuntijat yhteen tuottamaan todella parhaita mahdollisia hoitomalleja.

Providence voi hyödyntää tämän tason asiantuntemusta ja soveltaa sitä kaikkeen, mitä se tekee yhteisössä, Caserta sanoi ja tarjoaa resursseja omaishoitajilleen tarjota parasta mahdollista hoitoa korkeimmalla mahdollisella tekniikalla ja tehdä työtä paikallisesti.

“Suurin osa sairaanhoitajistamme, suurin osa lääkäreistämme ja useimmat muista hoitajistamme asuvat todella Lewisin piirikunnassa ja sitä ympäröivillä alueilla”, Caserta sanoi. “Joten saat kotikaupungin kosketuksen, mutta myös, ja mikä tärkeintä, korkeimmalla tasolla.”

Katso Chroniclen tiistain painos saadaksesi lisätietoja Centralia-Chehalisin kauppakamarin juhlatilaisuudesta.

Leave a Comment