Popkulttuurinäyttelyt palaavat tänä vuonna Reginaan ja Saskatooniin

Sask. Expo Reginaa ei ole järjestetty kahteen vuoteen COVID-19-pandemian vuoksi, mutta se tulee takaisin tänä vuonna. Esityspäivät on asetettu 11. ja 12. kesäkuuta.

Sisältökohde

Pandemia on ollut Mike Fisherille rankka ihmisenä, joka on ottanut tehtäväkseen saattaa popkulttuurin fanit yhteen Saskatchewanissa.

Mainos 2

Sisältökohde

“Se on rehellisesti sanottuna kamalaa”, sanoi Fisher, joka hallinnoi Sask Expo Reginaa ja johti aiemmin Saskatoon Entertainment Expoa.

“Elämäni sosiaalinen puoli ja tarkoitukseni katosivat kokonaan”, Fisher sanoi puhelinhaastattelussa perjantaina Saskatoonista.

Sask. Expo Reginaa ei ole järjestetty kahteen vuoteen COVID-19-pandemian vuoksi, mutta se tulee takaisin tänä vuonna. Esityspäivät on asetettu 11. ja 12. kesäkuuta.

Saskatoon Entertainment Expo, jonka nykyään omistaa Prairieland Park, järjestetään 29. huhtikuuta – 1. toukokuuta. Show on jo ilmoittanut kolmesta julkkisvieraasta: Erica Durancesta (Smallville), Cary Elwesin (The Princess Bride ja Stranger Things) ja Sask TikTokista. luojat Leroy ja Leroy. Liput ovat nyt myynnissä.

Fisher ei ole enää mukana järjestäjänä Saskatoon-näyttelyssä, mutta auttaa konsulttina.

Mitä tulee Reginan vuosikongressiin, Fisher sanoi, että liput alkavat tulla myyntiin tulevina viikkoina, ja fanien tulisi pitää silmällä vieraiden ilmoituksia seuraavien kolmen tai neljän viikon aikana.

Fisher oli varovainen päättäessään isännöidä tapahtumaa tänä vuonna. Hän on seurannut muiden vuosikokousten suunnittelua, ja toistaiseksi näyttää siltä, ​​että esitykset ovat tulossa takaisin myös isommissa kaupungeissa. Hän harkitsi, ettei hän järjestäisi Regina-esitystä tänä vuonna, ja sanoi, että päivämäärien asettaminen oli “hermoja raastava”.

Mike Fisher on Saskin järjestäjä.  Regina Expo.  Nörtti- ja popkulttuurikongressi järjestää ensimmäisen tapahtumansa sitten COVID-19-pandemian alkamisen 11. ja 12. kesäkuuta 2022.
Mike Fisher on Saskin järjestäjä. Regina Expo. Nörtti- ja popkulttuurikongressi järjestää ensimmäisen tapahtumansa sitten COVID-19-pandemian alkamisen 11. ja 12. kesäkuuta 2022. Kuva Matt Smith /Saskatoon StarPhoenix

“Jos tulee uusi aalto tai jos asiat eivät mene hyvin, emme aio työntää eteenpäin sokeasti, mutta halusimme vain saada jotain käyntiin ja nähdä, mihin se menee”, Fisher sanoi.

Mainos 3

Sisältökohde

Myyjät, jotka luottavat sopimuksiin ansaitakseen elantonsa, ovat halunneet palata. Tämän vuoden Regina-näyttelyssä on joitain niittejä, mutta Fisher sanoi, että se on hieman erilainen. Hän kutsui sitä “uudelleenrakennusvuodeksi”, koska viimeiset pari vuotta ilman tapahtumia olivat taloudellisesti vaikeita.

Sask Expo Regina järjesti äskettäin joukkorahoituskampanjan, mutta Fisher sanoi, että se tehtiin pääasiassa sen arvioimiseksi, kuinka kiinnostuneet ihmiset osallistuisivat. Toistaiseksi Fisher sanoi, että fanien palaute on ollut hyvää.

Julkkisvieraiden varaaminen on ollut haastavaa, sillä jotkut amerikkalaiset ovat edelleen varovaisia ​​lähteessään maasta. Tällä hetkellä työskentelevät näyttelijät ovat myös huolissaan mahdollisesta COVID-tartunnan saamisesta, jos heidän on palattava elokuvaan, jossa on tiukat pandemiaprotokollat. Näistä tekijöistä johtuen Fisher sanoi, että vuosikongressi voi luottaa enemmän kanadalaisiin julkkisvieraisiin.

Sen lisäksi Fisher sanoi, että show on enimmäkseen paluu siihen, mitä ihmiset nauttivat popkulttuurikonventeista.

“Kaikki tavarat, joita ihmiset rakastavat, kaikki myyjät ja pukukilpailut, paljon loistavia paikallisia tekijöitä ja ohjelmointia, ihmisiä, jotka rakastavat sarjakuvia ja taidetta. Joten kaikki tämä tulee olemaan siellä. Se on ehkä hieman pienemmässä mittakaavassa, mutta ei paljon”, Fisher sanoi.

Saskatchewanissa ei ole enää pandemiarajoituksia, mutta Fisher sanoi, että show yrittää silti tehdä toimenpiteistä sen turvallisuuden varmistamiseksi. Peittämistä rohkaistaan ​​ja käytäviä leveämmäksi liikenteen sujuvuuden helpottamiseksi ja väkijoukkojen pullonkaulojen estämiseksi.

Mainos 4

Sisältökohde

Esitysten järjestäminen ei ole koskaan ollut Fisherille kannattavaa yritystä. Se johtuu siitä, että halutaan tarjota Saskatchewanille pop-kulttuuriesitys, jollaisia ​​suurissa kaupungeissa on. Suurin osa tuloista tulee lipunmyynnistä ja näytteilleasettajien palkkioista, ja on vuosia, jolloin Fisher on menettänyt rahaa omasta taskustaan ​​esityksiä varten. Hän sanoi, että paras tapa esityksille menestyä on, että ihmiset tulevat esille ja tukevat heitä.

Ottaen huomioon Saskatchewanin väestön, Fisher sanoi, että esityksiin ei saada yhtä suuria julkkisvieraita kuin esimerkiksi Torontossa tai Calgaryssa, mutta he ovat silti ylipainoisia.

”Väestömme perusteella kukaan ei koskaan tienaa tällä paljon rahaa, halusimme vain sen tapahtuvan. Joten tässä olemme COVIDin kanssa. Haluamme, että se voi jatkua. Se on tärkeintä, ettemme vain halua sen menevän pois”, Fisher sanoi.

Uutiset näyttävät lentävän meihin koko ajan nopeammin. COVID-19-päivityksistä politiikkaan ja rikollisuuteen ja kaikkeen siltä väliltä voi olla vaikea pysyä perässä. Tätä ajatellen Regina Leader-Post on luonut Iltapäiväotsikot uutiskirje, joka voidaan toimittaa päivittäin postilaatikkoosi varmistaaksesi, että olet ajan tasalla päivän tärkeimmistä uutisista. Klikkaa tästä tilataksesi.

Mainos 1

Kommentit

Postmedia on sitoutunut ylläpitämään vilkasta mutta kansalaisyhteiskunnan keskustelufoorumia ja rohkaisee kaikkia lukijoita jakamaan näkemyksensä artikkeleistamme. Kommenttien valvominen saattaa kestää tunnin, ennen kuin ne näkyvät sivustolla. Pyydämme sinua pitämään kommenttisi asiaankuuluvina ja kunnioittavasti. Olemme ottaneet käyttöön sähköposti-ilmoitukset – saat nyt sähköpostin, jos saat vastauksen kommenttiisi, seuraamasi kommenttiketjuun on päivitetty tai jos seuraamasi käyttäjä kommentoi kommentteja. Vieraile yhteisön säännöissämme saadaksesi lisätietoja ja tietoja sähköpostiasetusten säätämisestä.

Leave a Comment