Massena vähentää Business Development Oy:n rahoitusta. | St. Lawrence County

MASSENA – Kaupungin hallituksen jäsenet sanoivat, etteivät he saaneet tarpeeksi rahaa rahoilleen, ja sopivat tällä viikolla vähentävänsä Massena Business Development Corporationin rahoitusta. 75 000 dollarista 40 000 dollariin.

BDC:n toiminnanjohtaja James A. Murphy oli pyytänyt ja saanut 75 000 dollaria rahoitusta vuodelle 2022, kun hän esiintyi Massenan kaupunginhallituksessa sen vuoden 2021 budjettityöistunnossa. Hän sanoi, että se oli 25 prosentin alennus kaupungin perinteisestä rahoituksesta.

“BDC työskenteli tänä vuonna alijäämäisesti kaupungin ja kylän rahoituksen menettämisen vuoksi. Toivomme saavamme osan siitä takaisin palkkioilla ja muilla tavoilla. Johtokuntani on äänestänyt uudelleen ensi vuonna korvatakseen 75 000 dollarin ylittävän alijäämän”, Murphy kertoi kaupunginhallituksen jäsenille kokouksen aikana.

Sen jälkeen kaupunginhallituksen jäsenet kuitenkin sanovat, etteivät he ole nähneet tarpeeksi tuottoa sijoitukselleen, jotta 75 000 dollarin määräraha olisi säilytettävä.

Apulaiskaupunginvalvoja Patrick M. Facteau sanoi, että kaupunki oli tavannut BDC:n virkamiehiä ja yksi aiheista oli Mr. Murphyn työnkuva.

“Hän sanoi, ettei hänellä ollut sellaista. Joten hän aikoi työskennellä yhden parissa”, herra Facteau sanoi.

Mr. Facteau sanoi, että hallitus etsii myös päivitystä “sitä mitä saamme viime vuonna tehdystä 75 000 dollarin sijoituksesta BDC:hen, emmekä todellakaan ole saaneet mitään.”

Hän sanoi, että kaupunki etsi myös tietoa strategisesta suunnitelmasta, kokonaissuunnitelmasta ja apurahojen kirjoituspalveluista, mutta se ei onnistunut.

Valtuutettu Debra A. Willer sanoi tarkasteliaan BDC:n kokouspöytäkirjoja ja muuta materiaalia.

“Se on aina niin kuin he tekevät, he ovat prosessissa, eikä siitä oikeastaan ​​tule mitään”, hän sanoi. ”Yhdessä BDC-kokouksessa he puhuivat haluavansa päästä eroon apurahakirjoituksesta ja jatkaa siitä, mikä heidän tavoitteensa todella pitäisi olla. Tarvitsemme apurahakirjoituksia. Se on meille ennen kaikkea tässä vaiheessa. Joten minulla ei ole ongelmaa rahoituksen vähentämisen kanssa.

Kaupunginvalvoja Susan J. Bellor sanoi, että kaupunki etsi apua apurahojen kirjoittamiseen.

”En edes tekisi yhteistyötä kylän kanssa. Heillä on erinomainen apurahojen kirjoittaja. Mutta me tavoitamme ihmisiä auttamaan meitä kirjoittamaan apurahoja, jotta voimme saada lisää tuloja”, hän sanoi.

Aiemmin BDC:n hallituksessa toiminut valtuutettu Adrian F. Taraska sanoi, ettei hän vastusta rahoituksen vähentämistä, mutta “haluaisi vähän lisää aikaa. En haluaisi tehdä tällaista leikkausta ilman lisätietoja. Sanoimme ennen, että emme todellakaan tiedä mihin suuntaan tai mitä he tekevät.”

Hän sanoi kuitenkin hyväksyvänsä aloitteen rahoituksen leikkaamisesta.

Neuvoston jäsen Thomas C. Miller sanoi, että BDC-rahoitus on aihe, joka tulee säännöllisesti esille.

“Uskon, että Business Development Oy. Sen pitäisi olla enemmän alueellinen lähestymistapa, hän sanoi.

Hän sanoi, että kaikki mahdolliset Massenaan tulevat yritykset ovat tyypillisesti olleet yhteydessä kaupungin valvojaan tai pormestariin, ja sitten St. Lawrence Countyn suunnittelulautakunta olisi mukana.

“Joten läänin on aloitettava melkein kaikki, ja sitten se valuu alas. Uskon, että alueellinen lähestymistapa liiketoiminnan kehittämiseen on tehokkaampaa kuin BDC, koska en usko, että rahoitamme sitä kunnolla”, Miller sanoi. ”Oikean työn tekemiseen tarvitaan paljon enemmän rahaa. Sen on voitava lähettää ihmisiä työmaille tai työalueille tai mihin tahansa muuhun tuomaan liiketoimintaa, eikä meillä ole varaa rahoittaa heitä.”

Mr. Facteau sanoi, että BDC:n taseessa oli 200 000 dollaria “eikä se kirjannut mitään erityistä, joten tämä ei aio rikkoa niitä.”

Hän kuitenkin sanoi, että jos kaupunki saisi vastaukset kyselyihinsä, hän ei vastustaisi BDC:n rahoituksen uudelleentarkastelua myöhemmin.

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment