Maanviljelijät aloittavat uuden istutuskauden Bloomingtonin markkinoilla | Paikallinen yritysJacklynn Uhlig, vasen, ostaa persilja-alkupalan lauantaina Diamond’s Homesteadin omistajalta Richard Niesteriltä oikealta, ja Beth Uhligin, keskellä, Grossinger Motors Arenan keskustan Bloomingtonin sisäviljelijöiltä.


Brendan DenisonBLOOMINGTON – Sunnuntai on kevään ensimmäinen päivä. Mutta se ei tarkoita, että olisi liian myöhäistä saada puutarhasi itämään.

Useat myyjät tarjosivat pöytiä alkupaloja, elintarvikkeita ja askartelutuotteita lauantaina Downtown Bloomington Indoor Farmers Marketille Grossinger Motors Arenalla.

Hannah Horn, kaupungin Bloomingtonin keskustan yrityskehitysasiantuntija ja markkinoiden toinen johtaja, sanoi, että heillä oli siellä 21 myyjää, ja he olivat tyytyväisiä osallistumiseen. Hän lisäsi, että Edge of Normal julkaisee trailerinsa ensi viikonloppuna veitsien teroittamiseksi.

Ja myyjillä on enemmän alkupaloja ensimmäisillä ulkotorilla 7. toukokuuta.

Pippurilappu

Angella Thompson, Ateenassa sijaitsevan Thompson Family Farmsin pääviljelijä ja “kasvien kuiskaaja”, kertoi Pantagraphille, että kevät on hänen suosikkivuodenaikansa.032022-blm-loc-3market

Angella Thompson, Thompson Family Farmsin pääviljelijä ja “kasvien kuiskaaja”, järjestää paprikahyytelöt uudelleen lauantaina Bloomingtonin keskustassa sijaitsevilla maanviljelijöillä.


Brendan Denison”On hauskaa istuttaa. On hauskaa aloittaa, hän sanoi. “On hauskaa pohtia uusia tuotteita, joita voitaisiin lisätä tuotevalikoimaan sen perusteella, mitä istutamme ja kylvämme.”

Heidän maatilansa, joka sijaitsee 25 minuuttia Springfieldistä pohjoiseen, kasvattaa satoa ympäri vuoden kasvihuoneissa ja korkeassa tunnelissa. Thomspon sanoi kolme päivää sitten aloittaneensa kevätsatojen sisätiloissa, että hän toivoo olevansa valmis huhtikuun markkinoille.

Viljelijä kertoi kasvattavansa tuoreita vihreitä, kolmenlaisia ​​retiisiä ja kukkia, mukaan lukien auringonkukkia, zinniaa ja kosmosta. Siellä on myös laventelia ja oreganoa.

Hänen korkeassa tunnelissaan kasvaa lehtisalaattia, pientä Bibb-salaattia, pinaattia ja lehtikaalia. Kesäkuuhun mennessä Thompson toivoo saavansa markkinoille punajuuret ja nauriit.

Maanviljelijänä viimeinen asia, jota Thompson kestää, on ruuan heittäminen pois. Joten hän sanoi, että heidän tuotevalikoimansa on kehittynyt vähentämään ruokahävikkiä. Tämä valikoima sisältää pippurihyytelöitä, salsoja, makeita leipiä, grillikastikkeita ja paljon muuta.

Hän sanoi, että esimerkiksi seljanmarjoilla on vain viikon säilyvyys. Joten ne laitetaan pippurihyytelöihin, joita hänen mukaansa nautitaan kekseiden päällä tuorejuuston kanssa, mutta niitä voidaan myös keittää kasvisten ja lihan kanssa.

Uusi sato, jota hänen tilansa testaa tänä vuonna, on karpalo. Hän toivoo hyviä tuloksia myöhään tänä kesänä.

Ituja myytävänä

Diamond’s Homesteadin omistaja Richard Niester oli torilla myymässä mikrovihanneksia ja alkupaloja tomaatti-, basilika-, piparminttu- ja persiljakasveille. Hän sanoi, että jotkut hänen tomaattialkupalastaan ​​kylvettiin ensimmäisen kerran ystävänpäivänä.032022-blm-loc-2market

Richard Niester, Diamond’s Homesteadin omistaja Decaturissa, selittää kuinka aloittaa tomaattikasvien aloitus lauantaina Downtown Bloomington Farmers Marketilla.


Brendan DenisonDecaturin hedelmien ja vihannesten viljelijä selitti, että yöt eivät ole vielä tarpeeksi lämpimiä tomaattien istuttamiseksi ulos. Hän sanoi kuitenkin, että on aika saada porkkanat, retiisit, herneet ja muut viileän sään kasvit maahan. Hänen tilallaan viljellään retiisiä ja porkkanaa.

Yksi hänen myydyistä kasveistaan ​​on Jerikosalaatti. Niester sanoi, että se on aivan uusi sisävihreä hänen toimintaansa.

“Se kasvaa todella nopeasti”, hän sanoi, tyypillisesti kolmen ja neljän viikon välillä. Mikroviherneille Niesterillä oli mausteisia salaattisekoituksia, purjoja, herneenversoja ja retiisiä.

Hän neuvoi uusia ihmisiä ruokapuutarhanhoitoon aloittamaan muutamalla yrtillä, jotka hänen mukaansa ovat helppohoitoisia. Se sisältää persiljaa tai piparminttua, joka Niester sanoi, ettei se tarvitse niin paljon vettä.

“Ne voivat kuivua ja näyttävät vain hieman roikkuvilta, mutta heti, kun annat niille vettä, ne kasvavat heti takaisin ja näyttävät jälleen aivan uusilta”, hän sanoi.

Ja voit maistaa eron. Hän sanoi, että itse kasvatetut ruoat ovat mehupuristimet ja niissä on enemmän ravinteita kuin kaupassa ostetut, koska niiden saapuminen puutarhasta kuluttajalle vie vähemmän aikaa.

Ei ollut huono päivä torilla hänelle. Niester kertoi tuoneensa yli 50 unssia mikrovihreitä ja myineen ne lähes kaikki ennen sulkemisaikaa.

Katso nyt: Downtown Bloomington näkee edistystä tyhjissä rakennuksissa

tavallinen saippuakone

Markkinoilta ei löydy vain hyviä ruokia ja punajuuria. Amanda Fike, Drop Into Healthin omistaja, oli siellä lauantaina myymässä eteeristen öljyjen kylpy- ja kauneustarvikkeita sekä diffuusorikoruja.032022-blm-loc-4market

Amanda Fike, Drop Into Healthin omistaja, tarkastaa serenity-sukkavarastonsa lauantaina Bloomingtonin keskustan maanviljelijöiden sisämarkkinoilla. Hän sanoi, että sekoitus yrttikukkia ja eteerisiä öljyjä sekoitetaan riisiin kangaspusseissa, ja ne voivat auttaa vähentämään ahdistusta.


Brendan DenisonHän sanoi, että hänen olutsaippuansa ovat suosittuja, koska monet ihmiset eivät ole kuulleet niistä aiemmin. Ainesosa nro 1 on olut, kuten IPA tai vehnäolut. Loput on valmistettu kookos-, oliivi-, manteli- ja risiiniöljystä sekä sheavoista.

Hänen suosituin tuotteensa ovat serenity-sukat: riisillä täytetty kangaskassi, laventeli- ja kamomillakukkia sekä eteerisiä salvia-, patchouli- ja laventeliöljyjä.

“3-vuotias nukkuu yhden kanssa joka yö”, Fike sanoi ja lisäsi, että se saa hänen nuoren tyttärensä nukkumaan nopeasti. Äiti ja yrittäjä sanoi, että hän pitää serenity-sukkia laukussaan, ja se auttaa kaikenlaisiin ahdistuksiin.

Fike sanoi, että lauantaina markkinoilla oli hyvä yleisö.

“Ihmiset vain rakastavat viljelijän markkinoita”, hän sanoi. “He tulevat ulos millä tahansa säällä sitä varten.

“Olen käynyt viljelijämarkkinoilla, ja minulla on edelleen asiakkaita, joten kaikki rakastavat markkinoita.”

.

Leave a Comment