Lionit uskovat, että kulttuurin rakentaminen maksimoi lahjakkuuden – The Morning Sun

Detroit Lionsin vapaa-agenttisopimukset eivät ole tähän mennessä herättäneet suurta jännitystä – ja hyvästä syystä.

DJ Charkin ja entisen New Orleans Saintsin reserviläisen Garrett Griffinin lisäksi lionit eivät ole hankkineet yhtään vapaita agentteja muista NFL-peleistä.

Sen sijaan Detroitin pääjohtaja Brad Holmes ja joukkueen etutoimisto ovat keskittyneet allekirjoittamaan uudelleen omat, mukaan lukien laajan vastaanottimen Kalif Raymondin ja EDGE Charles Harrisin kaltaiset.

Vaikka hieman erikoinen strategia joukkueelle, joka lähtee 3-13-1 -kampanjasta ja sijoittuu viimeiselle sijalle NFC North -divisioonassa, se on kaikki osa Holmesin ja lionien päävalmentajan Dan Campbellin suunnitelmaa rakentaa joukkue täynnä pelaajia, jotka tekevät ahkerasti töitä ja nauttivat pelaamisesta keskenään ja keskenään.

Tämä on se kulttuuri, jota Holmes ja Campbell haluavat edelleen vakiinnuttaa vuonna 2022 nähtyään perustan sille luotua kausi sitten.

Se sisälsi pelaajat, kuten Harris ja Raymond, ostamaan edellä mainitun kaksikon saarnaaman jalkapallobrändin ja taistelemaan sitkeästi ja pelaamaan viimeiseen pilliin asti joka ikinen viikko, vaikka tappiot jatkoivat kasaantumista.

Nämä ovat samat pelaajat, jotka käyttivät jatkuvasti täyden energian ja vaivannäön lionien harjoituskeskuksessa Allen Parkissa, ilmentäen juuri Holmesin ja Campbellin juurruttamaa kulttuuria.

Raymondin mediaistunnon aikana, jossa hän ilmoitti uudesta kaksivuotissopimuksestaan ​​Detroitissa (arvo jopa 9,5 miljoonaa dollaria), hän viittasi siihen, kuinka hän ja hänen Detroitin vastaanottavat kollegansa eivät vain työskennelleet kovasti viime kauden harjoituksissa. Mutta he käyttivät myös lisäaikaa harjoitusten jälkeen saadakseen syöttöjä JUGS-koneelta.

“Esimerkiksi ‘Ra (Amon-Ra St. Brown) sai 200 syöttöä – tarkalleen ottaen 202 – (kannuista joka päivä). Olen JUGSissa, KhaDarel (Hodge) ja Trinity (Benson), tiedätkö mitä tarkoitan? He ovat harjoitusten jälkeen, jopa ne päivät, joita kukaan ei näe, he ottavat haltuunsa toistensa kanssa”, Raymond kertoi toimittajille. ”Eräänä päivänä, olen siellä ja luulen, että minulla oli tämä paita ja farkut, kirjaimellisesti. Jos muistan, se oli pieni metsuripaita. Se oli suunnilleen samanvärinen kuin tuo (sitä, jota The Athleticin Chris Burke käytti lehdistötilaisuuden aikana). Kävelen ulos laitoksesta, ja he ovat siellä, nappaamassa passeja KANNuista. Olen kuin: ‘Odota hetki. Mitä?’ Tietenkin minun pitäisi levätä, mutta olen kuin, ei, jos he nappaavat syöttöjä, aion mennä sinne. Joten, minä (oli) kirjaimellisesti arkivaatteita ja otin niiden kanssa passeja.”

Raymond uskoo, että kohonnut kilpailu toi hänestä ja hänen joukkuetovereistaan ​​parhaat puolet esiin vuosi sitten, ja että se tekee saman myös vastaanotinhuoneessa tulevalla kaudella.

“Kun teillä on tyyppejä, jotka pelaavat ja työskentelevät tuolla tavalla, kun pääsemme peliin, kuvittele kuinka paljon erilainen minun pelini oli ja heidän pelinsä, koska saimme JUGS:ista sinä päivänä, kun kaikki muut olivat poissa”, Raymond sanoi. ”Mitä enemmän tuollaisia ​​ihmisiä on huoneessa, voin vain kuvitella, että kuusi, 10, 12 laituria tekevät saman harjoituksen jälkeen. Se tulee kasvamaan, koska jos DJ menee ulos ja saa kiinni tai “JRey” (Josh Reynolds) menee ulos ja saa kiinni tai “QC” (Quintez Cephus) menee kiinni, aion mennä kiinni, ja me kaikki saimme sen. paljon parempi.”

Harris, aivan kuten Raymond, on ostanut Holmesin ja Campbellin Motor Cityssä rakentamaan kulttuuriin.

EDGE rusher, joka johti Detroitia 7,5 säkeillä kausi sitten, ilmaisi tämän perjantaina lehdistötilaisuudessaan ilmoittaakseen uudesta kaksivuotissopimuksesta (arvo jopa 14 miljoonaa dollaria) organisaation kanssa.

“Haluat olla osa jotain, jota rakennetaan, sen sijaan, että jotain rakennetaan, kävelet sisään ja pedat vain sänkysi ja makaat. Haluat olla erillään tukikohdasta. Haluat rakentaa jotain tiili tiileltä ja istua alas ja katsoa projektiasi”, Harris kertoi toimittajille. “Vain minä henkilökohtaisesti, mutta luulen, että se on se, mitä jokainen haluaa, että haluamme nähdä tämän asian tulevan julkisuuteen ja nähdä valmentajan Danin ja hänen näkemyksensä ja Bradin ja hänen näkemyksensä näkevän kaiken, mikä tulee ilmi. Luulen, että se luo uskollisuuden. Tiedämme tämän joukkueen historian, tunnemme tämän kaupungin historian ja olemme kyllästyneitä siihen. Olemme kyllästyneet sen negatiiviseen osaan. Yritämme tuoda positiivista.”

Holmesin ja Detroitin etutoimiston omaksuttu listan muodostamismenetelmä ei ole ainutlaatuinen lioneille. Monet joukkueet haluavat luoda oman voittokulttuurinsa.

Se ei kuitenkaan ollut se, jota Detroitin fanit ja monet kansalliset ja paikalliset asiantuntijat odottivat.

Sen sijaan, että menisi ulos ja tekisi räikeän allekirjoituksen tai pari (eli antaisi turvaväriä Marcus Williamsille ja laajalle vastaanottajalle Allen Robinsonille sopimuksiin), Holmes & Co. lionien 2021 lista kehittyy edelleen (ts. tulokas erotut Penei Sewell ja Amon-Ra St. Brown).

Seuraava askel Detroitin listan rakentamisessa koostuu sen yhdeksän kokonaisluonnoksen hyödyntämisestä tämän huhtikuun NFL-draftissa (joista kaksi on ensimmäisen kierroksen pelaajia).

Yksi näistä valinnoista sattuu olemaan yleisvalinta nro 2. Ja joko Michiganin Aidan Hutchinsonin tai Oregonin Kayvon Thibodeauxin – kaksi potentiaalista sukupolven pass rusheria – valitseminen voisi tehdä ihmeitä organisaatiolle ja lopulta nopeuttaa joukkueen uudelleenrakentamista.

Holmes ja Campbell ovat päättäneet koota lionien listaa tällä välikaudella tuomalla takaisin ja kehittämällä edelleen omia pelaajiaan, jotka he pitävät kulttuuriin sopivina, samalla kun he etsivät luonnosta vastatakseen joukkueen moniin tarpeisiin.

Se ei ole täydellinen strategia voittajan rakentamiseen, mutta se on taloudellisesti järkevä ja ehkä vain toimi franchising-yhtiölle pitkällä aikavälillä.

Tämän artikkelin on tuottanut Sports Illustrated/All Lions -yrityksen henkilökunta. Lisätietoja on osoitteessa si.com/nfl/lions.

Leave a Comment