Liittovaltion elvytysrahastojen käyttö pienyrityksissä, polkuja saa kritiikkiä joistakin Ulsterin piirikunnan lainsäätäjistä – Daily Freeman

KINGSTON, NY – Ehdotukset käyttää yli 3 miljoonaa dollaria liittovaltion elvytysrahastoja pienyrityksille ja poluille herättivät keskiviikkona kiistaa joidenkin läänin lainsäätäjien keskuudessa, jotka kyseenalaistivat, olivatko ohjelmat paras käyttö American Rescue Plan Act -lain rahoitukselle.

Lainsäätäjät hyväksyivät äänin 18–5 päätöslauselman, jossa käytettiin miljoona dollaria American Rescue Plan Actista rahoittamaan toinen pienyritysten pelastuskierros. He myös hyväksyivät äänin 21-1 yhden pidättyessä päätöslauselmasta 2,1 miljoonan dollarin liittovaltion elvytysrahojen myöntämisestä läänin polkujen rakentamiseen ja kunnostukseen.

Ulsterin piirikunnan johtaja Pat Ryan piti paikallisten pienyritysten suoran avun tarjoamista ja läänin polkuverkoston vahvistamista tärkeimmiksi investointikohteiksi auttaessa lääniä toipumaan pandemian jälkeen.

Vuonna 2021 lääni myönsi 543 983 dollaria 18 pienyritykselle läänin CARES Small Business Assistance -ohjelman kautta, joka rahoitettiin Community Development Block Grant -avustuksen kautta.

Päätöslauselmia vastustajien joukossa oli lainsäätäjä Joseph Maloney, joka kutsui pienyritysapurahaa “monisteeksi” ja väitti, että polkujen rakentamisen rahoittaminen hyödyttäisi vain pientä varakasta osaa läänin asukkaista.

“Tämä on iso rahasumma, jolla olisimme voineet tehdä jotain todellista”, sanoi Maloney, D-Saugerties, läänin saamasta 34,4 miljoonan dollarin liittovaltion pelastussuunnitelmalain rahoituksesta.

Maloney, pienyrityksen omistaja Saugertiesistä, sanoi, että koska ohjelma kohdistuu tiettyihin yrityksiin kokonaisen toimialan sijaan, ohjelma on enemmänkin “moniste”.

“Epäilen, jos yksi yritys päätyy jatkamaan toimintaansa tämän pelastuspaketin takia”, hän sanoi.

Lainsäätäjä Kevin Roberts, R-Plattekill, joka on myös pienyrittäjä, oli samaa mieltä. Hän sanoi, että useimmat pandemian aikana kamppailevat yritykset joko saivat liittovaltion apua pysyäkseen pinnalla tai suljettiin. “En ymmärrä, kuinka tuo 35 000 dollaria auttaisi yrityksiä”, hän sanoi.

Eve Walter, D-New Paltz, lisäsi: “On niin monia ihmisiä, jotka eivät ole aivan tyytyväisiä (ehdotukseen), en ymmärrä, miksi meidän pitäisi tehdä päätös, johon emme ole aivan tyytyväisiä, kun voisimme Ota vain helposti aikaa ja löydä sellainen, mitä olemme.

Lainsäätäjät, jotka vastustivat pienyritysten apurahaohjelman rahoitusta koskevaa päätöslauselmaa, olivat lainsäätäjän puheenjohtaja Tracey Bartels, Gardinerin lainsäätäjä, joka on linjassa demokraattien kanssa; John Gavaris, D-Ellenville; Maloney, Walter ja Roberts.

Maloney vastusti myös läänin polkuverkoston kunnostamisen ja rakentamisen rahoittamista sanoen, että polut hyödyttävät ensisijaisesti yhteisön rikkaampia.

“Luulen vain, että olemme eksyneet näillä poluilla, teen vain”, Maloney sanoi. “En usko, että ymmärrämme, kuinka monet ihmiset haluavat mieluummin mennä nämä rahat oikeisiin puistoihin, joissa lapset voivat leikkiä.”

Lainsäätäjä Kathy Nolan, D-Shandaken, sanoi, että tiedot osoittavat, että polut eivät vain paranna yhteisön fyysistä ja henkistä terveyttä, vaan että ne edistävät suuresti alueen taloutta. “Elämänlaadun edut tunnustetaan keinoksi houkutella työvoimaa paikkaan, ja uskon, että näemme sen Ulsterin piirikunnassa”, hän sanoi.

Leave a Comment