Lewis Central High Schoolin opettajalle valtion koulutusryhmän kunnia | koulutus

Osavaltion suurin opettajien ammattiliitto kunnioittaa pitkäaikainen Lewis Central High Schoolin opettaja ensi kuussa.

Tom McLaughlin, kielitaiteen ja puheen opettaja 25 vuotta ja entinen draamavalmentaja LCHS:ssä, on valittu saamaan Charles F. Martin -palkinnon, joka jaetaan vuosittain Iowa State Education Associationin jäsenelle, joka on antanut merkittävän panoksen opettajan ammattiin. yhdistyksen osallistumisen kautta. Martin toimi ISEAn puheenjohtajana vuonna 1945 ja toiminnanjohtajana vuosina 1946–1961.

Palkinto luovutetaan ISEA:n delegaattikokouksen aikana, joka järjestetään 8.-10. huhtikuuta.

McLaughlin sanoi olevansa “täysin hämmentynyt ja nöyrä”, kun hänet valittiin palkinnon saajaksi.

“Jos tuntisit ihmiset, jotka ovat saaneet tämän, on mahtavaa olla mukana”, hän sanoi.

McLaughlin on kannattanut koulutusta paikallisella, osavaltion ja kansallisella tasolla. Hän toimi NEA Fine Arts Caucusin valtakunnallisena puheenjohtajana neljä vuotta ja toimi NEA Fine Arts Task Forcessa yhden vuoden. Hän palveli kuvernöörin/Iowan opetusministeriön taiteiden ja yhteisen ytimen työryhmässä, toimi ISEAn rahastonhoitajana kolme vuotta ja ISEAn johtokunnassa kuusi vuotta. Hän oli ISEA Performing Arts Caucuksen perustaja, palveli ISEA PAC:n keskuskomitean haastatteluryhmässä ja on ollut esiintyjä ISEA:n kesäkonferenssissa useita kertoja.

Ihmiset lukevat myös…

Hän on myös ollut aktiivinen demokraattisen puolueen politiikassa paikallisella tasolla ja toimi Pottawattamie Countyn demokraattisen koulutusalustan alakomitean puheenjohtajana vuonna 2004. Hän on Lewis Central Education Associationin rahastonhoitaja.

McLaughlin opettaa kielitaidetta, draamaa, puhetta ja kahden opintopisteen julkisen puhumisen kurssia. Hän toimi koulun johtavana draamavalmentajana 22 vuoden ajan ja ohjasi 75 teatteriesitystä.

“Olen todella nauttinut Iowan lännen julkisen puhumisen kurssistani paljon – se on ryhmä, johon olen yhteydessä”, hän sanoi.

McLaughlin näkee julkisen puhumisen “olennaisena” elämäntaidona.

“Ihmiset joutuvat kaikenlaisiin tilanteisiin, joissa heidän on jaettava näkemyksensä”, hän sanoi.

McLaughlin rakastaa olla osa Lewis Central Schoolia.

“Pidän todella siitä, että olen osa Lewis Centralin kaltaista yhteisöä – sitoutumisesta huippuosaamiseen ja auttaa lapsia oppimaan pääsemään tuohon baariin ja opettamaan lapsille, kuinka he voivat olla parhaita – en todellakaan niinkään opettaa heitä vaan avaamaan ovia”, hän sanoi.

Lokakuussa 2018 McLaughlin sai nekrotisoivan fasciitin – lihaa syövien bakteerien aiheuttaman infektion – ja hänen oikea jalkansa jouduttiin amputoimaan kaksi viikkoa ennen näytelmää. “Godspell”-tuotannon jälkeen huhtikuussa 2019 hän erosi draamavalmentajan tehtävästä.

McLaughlin kuitenkin jatkoi luokkien opettamista, joskus Zoomin kautta. Viime syksynä hän joutui leikkaukseen neljä kertaa, mikä huipentui vasemman jalkansa osan amputointiin. Hän ei opettaa tunteja tällä kolmanneksella, koska zoomaus on vaikeaa koko luokan oppilaiden kanssa.

“Se onnistui kuitenkin parhaiten lapsille”, hän sanoi. “Se on varmasti ollut haastavaa aikaa. Jos asiat menevät oikein, palaan takaisin tänä syksynä.

McLaughlin varttui Omahassa ja suoritti kandidaatin tutkinnon puheen, teatterin ja englannin kielen koulutuksessa Northwest Missouri State Universityssä sekä maisterintutkinnon ohjauksesta, näyttelemisestä ja näytelmänkirjoittamisesta Kansasin osavaltion yliopistossa. Hän työskenteli näyttelemisen ja puhumisen opettajana yhden vuoden.

“Aloin opettaa, koska halusin olla lukion ohjaaja ja halusin ohjata näytelmiä”, hän sanoi.

Hän aloitti lukioopettajan uransa Concordia High Schoolissa Concordiassa, Kansasissa, missä hän toimi englannin, draaman ja joukkomedian opettajana; teatterin johtaja; puheen ohjaaja; ja apulaiskeskusteluvalmentaja seitsemän vuoden ajan. Hän opetti myös julkista puhumista ja ohjasi opiskelijoita tarkkailemaan puheen, teatterin ja englannin oppitunteja Cloud County Community Collegessa ennen kuin hän tuli Lewis Centraliin vuonna 1997.

.

Leave a Comment