Lawson’s Finest Sunshine Fund aikuiskoulutusohjelmien tukemiseen – Waterbury Roundabout

March 18, 2022  |  By Waterbury Roundabout 

Lawson’s Finest Liquids of Waitsfield on valinnut Central Vermont Adult Basic Educationin yhdeksi huhtikuun lahjoituksen saajista.

Rahasto jakaa lahjoituksia suojelijoiden toimesta Lawsonin taproomissa yhteisön voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Yhtiö käynnisti rahaston vuonna 2018, kun se avasi Waitsfieldin panimon, hanahuoneen ja vähittäiskaupan.

Koska Lawson’s tarjoaa henkilökunnalle toimeentulon palkkaa ja runsaita etuja, juomahuoneessa ei ole tippiä. Jos vieraat kuitenkin päättävät jättää lahjoituksen, 100 % lahjoitetaan yrityksen valitsemiin paikallisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin.

“Sunshine Fundin avulla voimme tukea organisaatioita, jotka tarjoavat välttämättömiä palveluja Washingtonin piirikunnan asukkaille terveiden, kukoistavien ja kestävien yhteisöjen takaamiseksi”, sanoi yhteisomistaja Karen Lawson.

Central Vermont Adult Basic Education on tarjonnut ilmaisia ​​aikuiskoulutus- ja lukutaitopalveluita Keski-Vermontin aikuisille yli 55 vuoden ajan peruslukutaidosta lukion todistusten saamiseen ura- ja korkeakouluvalmiuksiin.

“Olemme todella ylpeitä, että meidät valittiin Sunshine Fundin saajaksi”, sanoi viraston toiminnanjohtaja Carol Shults-Perkins ja huomautti, että sen tarjoamilla työvoiman kehittämispalveluilla on kysyntää Vermontin toipuessa COVID-19-pandemiasta. “Tuhannet vermontilaiset tarvitsevat kipeästi erityisiä resursseja ja taitoja, jotta he voisivat olla suuremmassa ja vakaammassa roolissa työvoimassamme. Monille olemme ensimmäinen pysähdys heidän polullaan ura-, korkeakoulu- ja työharjoitteluohjelmiin.

Lawsonin verkkosivuston mukaan vuosina 2018–2021 Sunshine Fund on lahjoittanut yli 815 000 dollaria yhteisöorganisaatioille.

Shults-Perkins sanoi, että jopa kahden viikon lahjoitukset taproomissa ovat merkittäviä. “Lawson’s Finest Liquidsin ja heidän asiakkaidensa tuella on syvällinen vaikutus satoihin Keski-Vermontin asukkaisiin ja heidän perheisiinsä”, hän sanoi.

Lawsonin taproomissa 1.-15. huhtikuuta tehdyt lahjoitukset menevät Central Vermont Adult Basic Educationiin. Taproom, joka sijaitsee osoitteessa 155 Carroll Road, Waitsfield, on avoinna sunnuntaista torstaihin klo 11-19; Perjantai-lauantai klo 11-20 Tarjoilee kevyitä aterioita, siideriä ja Lawsonin hanaoluita.

Lisätietoja Central Vermont Adult Basic Educationista ja sen ohjelmista on verkossa osoitteessa cvabe.org tai soita numeroon 802-476-4588. Barressa sijaitsevalla organisaatiolla on kuusi oppimiskeskusta Washingtonin, Lamoillen ja Orangen läänissä, mukaan lukien Waterbury-oppimiskeskus osoitteessa 31 North Main Street.

Lisätietoja Lawson’s Finestista ja sen yhteisöorganisaatioita tukevista ohjelmista on verkossa osoitteessa LawsonsFinest.com.

Leave a Comment