Guerin Emig: Madi Williams, Taylor Robertson ja Soonersin ydin valitsivat OU-kulttuurin portaalikulttuurin sijaan ja loivat pohjan uudelleenrakennukselle | TAI Sports Extra

NORMAN – Jos Oklahoma otti harppauksia kohti neljännen sijan saamista ja NCAA:n naisten alueturnauksen isännöintiä kuluneen koripallokauden aikana, Soonersin merkittävin askel tapahtui viime huhtikuussa.

Silloin OU palkkasi uuden valmentajan ja vanhat pelaajat jäivät.

Kumpikaan teistä harkitsee siirtoa?

“Ei”, Madi Williams, Soonersin 2020-21 paras maalintekijä, sanoi perjantaina OU:n vuoden 22 turnauksen avauskilpailun IUPUI:ta vastaan ​​aattona.

“Ei koskaan tehnyt”, toisti Taylor Robertson, Soonersin 16 pistettä ottelua kohti heitetty heittäjä 20-21.

Samassa kuussa Jennie Baranczyk korvasi Sherri Coalen OU-valmentajana, Bradleyn valmentaja Andrea Gorski sanoi, että siirtoportaalissa oli 900 naisten koripalloilijaa. Hän arvosteli tuota “kulttuuria”.

Kuukausi sen jälkeen, kun Baranczyk korvasi Coalen, UConn-valmentaja Geno Auriemma nosti portaalin luvun 1 000:een. Hänkin arvosteli tuota “kulttuuria” kutsuen tilannetta “sotkuksi” ja heittäen tuleen muotisanoja “oikeus” ja “harha”.

Ihmiset lukevat myös…

“Halusin päättää muutaman vuoden ulkoiluni” Robin (Robertson) kanssa”, Williams sanoi. ”Lisäksi yliopistoon tullessani tai rekrytointiprosessissani tiesin, että haluan mennä jonnekin, jossa aion jäädä. En halunnut siirtyä mihinkään keskusteluun. Tarkoitan, sain sen.”

“Sama”, Robertson sanoi. ”Tiesin, mitä meillä oli täällä koko tiimimme ja meidän kahden kanssa. Tiesimme, että meillä on täällä jotain erityistä ja että voimme voittaa täällä, ja tiesimme, että voimme tehdä sen tänä vuonna. Joten en ole koskaan ajatellut sitä.”

Williams ja Robertson keskeyttivät sen.

Samoin Gabby Gregory, OU:n toiseksi paras maalintekijä kaudella 2020-21. Samoin Skylar Vann, OU:n neljäs maalintekijä ja estettyjen laukausten johtaja yhdessä Williamsin kanssa.

Liz Scott, OU:n johtava levypallon pelaaja, jäi. OU:n syöttöjohtaja Nevaeh Tot jäi. Nydia Lampkin, OU:n johtava laukausten estäjä kaudella 2019-20 ennen kuin hän puuttui 20-21, jäi.

Ana Llanusa, joka teki keskimäärin 17 pistettä vuosina 2018-20 ennen kuin hän jätti kauden 20-21 väliin selkävamman vuoksi, jäi. Hän teki keskimäärin 17 pistettä tämän kauden ensimmäisissä 10 pelissä ennen kuin hän joutui polvivammaan.

“Hänen äänensä loistaa edelleen”, Baranczyk sanoi vaikutusvaltaisesta Llanusasta perjantaina.

Baranczyk on täyttänyt ne muutamat reiät, jotka hän peri taitavasti. Hän menetti 20-21 rotaatiopelaajan Tatum Veitenheimerin portaalille viime kesänä (20-21 vartija Mandy Simpson muutti Boise Stateen jatko-siirtona ennen Baranczykin palkkaamista), mutta lisäsi Pohjois-Carolinan Kennady Tuckerin viime kesäkuussa ja säilytti neljän tähden Coalen allekirjoittajan. Kelbie Washington.

Baranczyk on hoitanut kaiken taitavasti. Tämä auttaa selittämään OU:n 24-8-ennätyksen tähän NCAA-turnaukseen verrattuna Soonersin 32-52-merkkiin kolmena edellisenä vuonna.

Mutta ilman hänen pelaajiaan, hänen pelaajiensa uskoa häneen ja heidän uskoaan ohjelmaan, tämä uudelleenrakennus ei koskaan pääse liikkeelle.

“Kun tulin tänne ensimmäistä kertaa… En rekrytoinut ketään”, Baranczyk sanoi. “Meillä ei ollut aikaisempaa suhdetta. Mutta mielestäni se on todellinen todistus Madi Williamsille ja Taylor Robertsonille heidän johtajuudestaan ​​​​ja siitä, että he ovat pitäneet tämän ryhmän todella koossa. Heidän aikanaan on tapahtunut paljon muutoksia. Vuosi sitten olisi ollut erittäin helppoa hypätä laivalla ja mennä jonnekin muualle, ja kaikki olisivat toivottaneet heidät avosylin tervetulleiksi.

Tämä koskee Williamsia, Robertsonia, Llanusaa, Gregorya, Vannia, Totia, Scottia ja Lampkinia. Kenen tahansa heistä olisi ollut erittäin helppoa vaihtaa kulttuuri toiseen ja mennä portaalin 900–1000 pelaajan reittiä.

Ja silti he ovat täällä, takaisin Lloyd Noble Centerissä, koska OU:n ensimmäinen NCAA-turnausesiintyminen sitten vuoden 2018 ja ensimmäinen tilaisuus isännöidä sitten vuoden 2012.

“Luulen, että se vain osoittaa jokaisen tiimimme henkilön luonteen”, Robertson sanoi, “kyseessämme voi luottaa kaikkiin muihin joukkueen jäseniin ja ihmisiin, jotka tekevät päätökset uudesta valmentajastamme ja kaikesta muusta.”

“Joo, ja possu persu, se myös osoittaa millaista rakkautta meillä on toisiamme kohtaan”, Williams sanoi. ”En halunnut mennä jonnekin ja yrittää luoda uusia suhteita muiden ihmisten kanssa. Pidän suhteistani täällä.”

guerin.emig@tulsaworld.com

.

Leave a Comment