Fort Thomasin koulutussäätiö on partioinut tällä viikolla – yllätysapurahoilla opettajille

FTEF (Fort Thomas Education Foundation) järjesti tällä viikolla vuosittaisen hauskan perinteen vuotuisella Grant Patrol -vartiolla, joka yllätti jotkut FTIS-opettajat uutisella, että heidän FTEF-apurahapyyntönsä on rahoitettu.

Tänä vuonna FTEF viettää äänitysvuotta ja rahoittaa lähes 120 000 dollaria opettaja-apurahoja perheiden ja yhteisön kumppaneiden anteliaiden lahjoitusten ansiosta.

Kelly Booth ottaa vastaan ​​Holocaust Suitcases -apurahan Amy Shafferilta, FTEF:n pääjohtajalta ja Jodi Elowitzilta, Holocaust and Humanities Centerin koulutusjohtajalta. (Kuva mukana)

FTEF on 20-vuotisen historiansa aikana rahoittanut lähes miljoona dollaria opettaja-apurahoja luokkahuoneen materiaaleihin ja ohjelmiin.

Tänä vuonna myönnettyjen 19 apurahaan kuuluivat:

Espanjan alkeiskirjat
Videotuotantoohjelmisto ja päivitetyt videokamerat opiskelijoiden johtamiin ohjelmiin
CNC-sorvikone lukion ja lukion valmistusohjelmiin
Kalliokiipeilyseinä ala-asteelle kuntosalitunneille
Robotit yläkoulun STEM-luokille
Outdoor Classroom laajennetuille perustieteen ohjelmille

”Olemme erittäin ylpeitä saadessamme edustaa lahjoittajayhteisöämme jakamalla tänä vuonna kaikkien aikojen ennätysmäärää apurahoja opettajien toiveiden täyttämiseksi opiskelijoiden palvelemisessa. On kunnia saada edustaa tällaista anteliasta yhteisöä sekä FTEF:n jäseniä, jotka väsymättä vastaavat koulujemme tarpeita oppilaiden aloitteisiin ja tekevät Ft. Thomasin akateemisesta kokemuksestamme vertaansa vailla”, sanoi Dustin Buecker, FTEF:n hallituksen puheenjohtaja.

Kelly Booth, Highlands High Schoolin maailmanhistorian opettaja, sai 5 vuoden apurahan Holocaust & Humanity Centerin Purkamishistoria holokaustin matkalaukut.

”Olen sekä hämmentynyt että syvästi kiitollinen yhteisömme anteliaisuudesta. FTEF:n tekemän työn ansiosta voin jatkaa työtämme Union Terminalin Holocaust and Humanity Centerin kanssa”, Booth sanoi. ”Oppilaidemme yhdistäminen Cincinnatin suuralueelle uudelleen asettuneiden holokaustipakolaisten esineisiin ja tarinoihin on sekä kunnia että välttämättömyys. Näiden rohkeiden vapauttajien, vastustajien ja holokaustista selviytyneiden tarinoiden välittäminen on ratkaisevan tärkeää lähestyessämme aikaa, jolloin opiskelijat eivät enää pääse tavata rohkeita henkilöitä, jotka kohtasivat nuo julmuudet. Tutkimamme yksilöt voittivat uskomattomia kertoimia ja rakensivat elämänsä uudelleen uskomattoman tragedian jälkeen, ja heidän tarinansa voidaan jakaa tulevien HHS-opiskelijoiden sukupolvien kanssa.

FTEF on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sitoutunut parantamaan koulutuksen erinomaisuutta Fort Thomasin julkisissa kouluissa.

Leave a Comment