Estelle Farms laajentaa hamppuliiketoimintaa kattamaan lääkekannabiksen

JACKSON, neiti (WLBT) – Jacksonin liikemies muutti pienestä perheen puutarhasta heidän takapihallaan hampputeollisuuteen, ja nyt Estelle Farmsin omistaja Jon Carter rakentaa 10 000 neliöjalkaa laitosta lääketieteellisen kannabiksen ja hampun kasvattamiseksi ja käsittelemiseksi. pääkaupungissa.

Useimpien ihmisten on vaikea ymmärtää eroa hampun ja kannabiksen välillä. Hampunviljelijät, kuten Carter, sanovat, että hyödyt ovat todistettuja. Hän kutsuu hamppua suureksi kasviksi.

Carter rakentaa 10 000 neliöjalan rakennusta Jacksoniin.(Estelle Farms)

Carter sanoi: “Koko kasvia voidaan käyttää. Mikään osa siitä ei ole jätettä. Juurista lehtiin, tietysti silmuihin, mikä on ihmisille tutuin.”

Carter on Estelle Farmsin omistaja. Hänen hamppuliiketoimintansa kasvoi hänen perheensä takapihan puutarhasta. Hän sanoo, että lääkekannabiksen käyttöön siirtyminen oli luonnollinen edistysaskel.

“Mississippillä on ainutlaatuiset sääolosuhteet, jotka vaihtelevat melko villisti. Tietäen, että lääkekannabis oli kovassa vauhdissa, halusimme aloittaa varhain jollakin, jonka tiedämme olevan hyvin samanlainen. Tietenkin se oli laillista myös vuoden 2018 Farm Billin kanssa”, Carter sanoi.

Carter rakentaa 10 000 neliöjalkaa laitosta lääkekannabiksen ja hampun kasvattamiseksi Jacksoniin. Kysyimme muista alan yrityksistä, kuten testauslaitoksista ja käyttämättömiä tuotteita käsittelevistä yrityksistä.

“Laki sallii näiden luovutusyksiköiden ja joidenkin muiden koko teollisuuden osien tulla mukaan. Olet oikeassa, viljelyyn on panostettu valtavasti, mutta käsittelyyn, testaukseen ja hävittämiseen on ehdottomasti puututtava. Me yritämme vain varmistaa, että emme aio tuottaa enemmän kuin pystymme siirtämään pois laitoksestamme”, Carter sanoi.

Carter sanoo, että vaikka suurin osa keskittymisestä on ollut viljelyssä, jalostuksessa, testauksessa ja...
Carter sanoo, että vaikka suurin osa keskittymisestä on ollut viljelyssä, käyttämättömän tuotteen käsittelyyn, testaukseen ja hävittämiseen on puututtava.(WLBT)

Carter kertoo meille lain mukaan, kun lääkekannabisyritykset saavat luvan osavaltiolta, ne eivät saa mainostaa. Hänen toivonsa on saada yleisö tietoiseksi eduista ja eliminoida jotkin väärät tiedot.

Carter sanoi: “Koulutus tulee olemaan avainasemassa. Tämän todella haluaisin kertoa kaikille. Opiskele, opiskele, opiskele. Oppia. Tämä kasvi on reilusti yli 10 tuhatta vuotta vanha niin pitkälle kuin voimme jäljittää historian, ja tämä kielto on ollut meillä vasta viimeisten 50-100 vuoden aikana. Palataanpa siis siihen, missä ihmisyhteiskunta oli yleisesti ottaen käyttäessään kasveja sen hyödyksi, eikä antanut sille turhaan sitä pahaa leimaa.”

Estelle Farms ei lopeta hamppua ja lääkekannabista. Carter sanoo, että liiketoiminta auttaa saavuttamaan hänen pitkän aikavälin tehtävänsä tarjota ilmaisia, terveellisiä ruokaresursseja alipalveltuille yhteisöille.

Estelle Farms on ostanut Pohjois-Jacksonista maa-alueen, josta yritys aikoo kehittää ulkoilmayhteisön puutarhanhoitotilaa. Carter sanoo, että tavoitteena on tarjota asukkaille ilmaisia, terveellisiä tuotteita.

Haluatko lisää WLBT-uutisia postilaatikkoosi? Klikkaa tästä tilaamaan uutiskirjeemme.

Copyright 2022 WLBT. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment