Detroitin lionit uskovat, että kulttuurin rakentaminen maksimoi NFL-lahjakkuuden

Detroit Lionsin vapaa-agenttisopimukset eivät ole tähän mennessä herättäneet suurta jännitystä – ja hyvästä syystä.

DJ Charkin ja entisen New Orleans Saintsin reserviläisen Garrett Griffinin lisäksi lionit eivät ole hankkineet yhtään vapaita agentteja muista NFL-peleistä.

Sen sijaan Detroitin pääjohtaja Brad Holmes ja joukkueen etutoimisto ovat keskittyneet allekirjoittamaan uudelleen omat, mukaan lukien laajan vastaanottimen Kalif Raymondin ja EDGE Charles Harrisin kaltaiset.

Vaikka hieman erikoinen strategia joukkueelle, joka lähtee 3-13-1 -kampanjasta ja sijoittuu viimeiselle sijalle NFC North -divisioonassa, se on kaikki osa Holmesin ja lionien päävalmentajan Dan Campbellin suunnitelmaa rakentaa joukkue täynnä pelaajia, jotka tekevät ahkerasti töitä ja nauttivat pelaamisesta keskenään ja keskenään.

.

Leave a Comment