Colorado-perheet haastavat oikeuteen sen jälkeen, kun urakoitsijan väitetään ottaneen talletuksia ja sulkivat sitten liiketoiminnan

DENVER – Coloradossa olevaa urakoitsijaa vastaan ​​on nostettu ainakin neljä oikeusjuttua asiakkaiden väittäneen maksaneensa rahaa palveluista, joita ei koskaan toimitettu. KelsMac, LLC:n perustaja Kelsey Lyonsia syytetään kymmenien tuhansien dollareiden ottamisesta asiakkailta talletuksina.

Tom ja Eve Harris kertovat palkkaaneensa Lyonsin keväällä 2021 rakentamaan lisärakennuksen tyttärensä taloon, jossa he aikoivat asua. Pariskunta myi talonsa maksaakseen projektin ja muutti pieneen asuntoon Denverin alueella.

Asunnon piti olla väliaikainen asumistilanne.

“Alkuperäinen asia oli, että myymme talomme ja rakensimme tyttäreni taloon lisärakennuksen, jotta meillä vanhuudellamme olisi yöpymispaikka ja joku, joka hoitaa meitä”, Eve sanoi.

Tomin ja Even tytär Tre Foltz löysi KelsMac, LLC:n BuildZoom-nimisen sovelluksen kautta, joka yhdistää käyttäjät rakennusprojektien urakoitsijoihin.

Harriset ja Foltz sanovat, että heidän ensimmäiset keskustelunsa Lyonsin kanssa olivat miellyttäviä ja ammattimaisia ​​ja että Lyons tarjosi heille halvemman hinnan kuin muut sovelluksen urakoitsijat. He sanoivat saaneensa 83 000 dollaria 390 000 dollarin projektista huhtikuussa 2021. Sen jälkeen Harriseiden mukaan Lyons repi alas takapihalla olevan aidan ja palkkasi arkkitehdin suunnittelemaan. Kesän aikana työ kuitenkin pysähtyi ja Lyons jätti viesteihin vastaamatta viikkoja kerrallaan. Yhteydenpito katkesi kokonaan syksyllä.

“Olen hirveän pettynyt”, Eve sanoi. “Tämä on tyttö, jonka olimme tavanneet. Nautimme juttelemisesta hänen kanssaan… mutta hän ansaitsee käsittelyn. Mieheni on 82. Olen 76. Meillä ei ole paljon rahaa. Elämme sosiaaliturvasta. Joten, tiedätkö, hän todella haravoi meidät hiileen.”

Harriset eivät ole yksin. Carolyn Singer haastaa myös Lyonsin ja KelsMac, LLC:n oikeuteen saatuaan samanlaisen kokemuksen tyttärensä Denverissä sijaitsevan talon lisäyksestä. Singer on nyt palkannut toisen urakoitsijan viimeistelemään projektin ja taistelee saadakseen alkuperäisen yli 25 000 dollarin talletuksensa takaisin.

“Hän tietää mitä teki”, Singer sanoi. “Hän tietää, että hän varasti rahamme. Olipa se tahallista vai jäikö hän kiinni, se oli liian voimakasta – sillä ei ole väliä. Se on minun rahani. Ja tiedätkö, mene ansaitsemaan rahasi rehellisesti.”

Sekä Harriset että Singer tunsivat tehneensä asianmukaista huolellisuuttaan käyttämällä BuildZoom-sovellusta useiden urakoitsijoiden tutkimiseen ja käyneensä useita keskusteluja Lyonsin kanssa ennen sopimusten allekirjoittamista ja rahan laskemista projekteilleen. Joulukuussa kukin sai Lyonsilta sähköpostin, jossa sanottiin, että KelsMac, LLC oli “lopettanut toimintansa” ja “säillyt neuvonantajansa liiketoiminnan lopettamiseksi ja sulkemiseksi”.

Molemmat perheet ja ainakin kaksi muuta ovat ryhtyneet asianajajaksi ja sanoneet olevansa valmiita viemään hänet oikeuteen taistellakseen talletuksistaan ​​takaisin.

“Jos minun on mentävä oikeuteen oikeudenkäynnissä – hei, minä maksan sen hinnan”, sanoi Tom. “Jumala, vaadin kunnioitusta. Koska en ole vain eläkeläinen, vaan myös helvetin hyvä sotilas, joka on todistettu taisteluissa. Ja hän ei kunnioittanut sitä. Ja luulen, että se satutti minua enemmän kuin mikään muu.”

Denver7 otti yhteyttä Lyoniin LinkedInin kautta saadakseen vastauksen näihin syytöksiin. Hän sanoi, ettei hän kommentoi vireillä olevia oikeudenkäyntejä. BuildZoom ei myöskään kommentoinut tätä tapausta.

Toimittajan huomautus: Denver7 hakee yleisövinkkejä ja palautetta auttaakseen hädässä olevia ihmisiä, ratkaisemaan ongelmia ja pitämään vahvoja vastuullisina. Jos tiedät yhteisön tarpeesta, johon puhelinkeskuksemme voisi vastata, tai jos sinulla on tarinaidea tutkintatiimimme toteuttamiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen contact7@thedenverchannel.com tai soita numeroon (720) 462-7777. Löydä lisää Contact Denver7 -tarinoita täältä.

.

Leave a Comment