Academics for All: Gardner tutkii uraa liike-elämässä, rahoituksessa | Paikallisuutiset

SHERIDAN – “Loppujen lopuksi kyse ei ole siitä, mitä olet saavuttanut, vaan siitä, ketä olet nostanut ylös, kenet olet tehnyt paremmaksi. Kyse on siitä, mitä olet antanut takaisin, Denzel Washington sanoi kerran. Tämä on Libby Gardnerin mantra, jonka mukaan hän elää. Gardner, vanhempi Sheridan High Schoolista, on tämän viikon Summit Award -voittaja.

Hän on Misty ja Josh Gardnerin tytär, ja hänellä on kolme sisarta: vanhempi sisar Ellie ja nuoremmat sisaret Shelbi ja Kendall. Libby Gardner kuvailee perhettään “läheiseksi siteeksi” ja hän pitää eniten äitiään. Hän kuvailee äitiään vahvaksi ja ystävälliseksi.

“Äitini käyttää aina aikaa viettääkseen aikaa kahden kesken meidän jokaisen kanssa”, Gardner sanoi. “Hän on aidoin ihminen, jonka tiedän.”

Gardner on erinomainen opiskelija, jolla on 4.0 GPA ja ansioluettelo, jossa on monia syventäviä kursseja, mukaan lukien kaksi Advanced Placement -kurssia, neljä kaksoiskurssia ja kolme samanaikaista ilmoittautumisluokkaa.

“Libby on erinomainen nuori nainen, jolla on positiivinen asenne, halu oppia ja huumorintaju, joka tarttuu ympärillään oleviin”, sanoi SHS:n matematiikan opettaja Elizabeth Swager, yksi Gardnerin suosikkiopettajista. “Hänen luontainen älykkyys ja vahva työmoraali ovat avain hänen menestymiseensä niin koulussa kuin urheilussakin.

“Vaikka Libby luottaa kykyihinsä, hän on nöyrä, armollinen, myötätuntoinen ja aina halukas auttamaan muita”, Swager jatkoi. “Hän on sisäisesti motivoitunut työskentelemään täysimääräisesti akateemisen alan parissa ja pyrkimään huippuosaamiseen. Libby rohkaisee ja juhlii joukkuetovereidensa onnistumisia ikään kuin ne olisivat hänen omiaan, mikä tekee hänestä roolimallin ja johtajan ikätovereidensa keskuudessa. Oli todella ilo saada hänet luokassa kahden vuoden ajan sekä seurata hänen kilpailuaan.

Nämä sanat ovat täydellinen esitys Gardnerista ja hänen vaikutuksestaan ​​Sheridan High School -yhteisöön. Hänen kaikkien aikojen suosikkiaineensa on matematiikka; hän pitää sen mustavalkoisesta herkkyydestä ja on nimennyt Swagerin erinomaiseksi kasvattajaksi.

“Rouva. Swager on aina tavoitettavissa ja tutustuu oppilaisiinsa henkilökohtaisesti”, Gardner sanoi.

Matematiikan lisäksi Gardneria kiehtoo psykologia. Hän nautti perusteellisesti oppiessaan kuinka aivot toimivat ja kuinka ne liittyvät meihin jokaiseen.

Gardner on ollut kolmen lajin urheilija – osallistunut golfiin, koripalloon ja jalkapalloon – neljän vuoden ajan. Hänen suosikkilajinsa on golf.

“Golfia voidaan pelata huvin vuoksi tai kilpailullisesti”, Gardner selitti. “Pelattaessa mielesi on vapaa ajattelemaan vain golfia ja ihmisiä, joiden kanssa olet.”

Gardner on vahva johtaja jokaisessa joukkueessaan. Jalkapallojoukkueessa hän oppi olemaan siellä joukkuetovereitaan varten maalivahtipaikan tärkeyden kautta. Itse asiassa hänen golfjoukkuetoverinsa kutsuvat häntä “joukkueen äidikseen”.

Gardner on National Honor Societyn jäsen, on osallistunut opiskelijaneuvostoon joka vuosi ja toimii tällä hetkellä ylimmän luokan sihteerinä. Lisäksi hän on ollut NMCA:n palveluksessa leiriohjaajana.

Viime syksynä Gardner oli onnekas saadessaan työharjoittelun Kennonissa keskittyen strategiseen taloushallintaan. Hän on kokenut sekä rahoituksen että ulkopuolisten sopimusten hoitamisen, erityisesti valtion kanssa. Tämä kokemus vahvisti hänen halunsa opiskella kauppaa, erityisesti rahoitusta korkeakoulussa.

Gardner on sitoutunut Northern Arizonan yliopistoon Flagstaffissa. Hän sanoi olevansa innoissaan kokea toisen tilan, joka ei ole liian kaukana kotoa.

Kevyemmässä mielessä hänen suosikkielokuvansa on “Autot”, mutta hän rakastaa kaikkia Disney-elokuvia, lähinnä siksi, että hän katsoo niitä nuoremman sisarensa kanssa, joka on viidennellä luokalla.

Gardner edustaa loistavasti Summit Award -palkintoa, joka on hyvin ansaittu kunnia. Onnea Gardnerille hänen tulevissa pyrkimyksissään.

.

Leave a Comment