4 tapaa investoida enemmän yritykseesi

Mielipiteitä ilmaissut Urakoitsija avustajat ovat omiaan.

Yrittäjät ovat kovimpia ihmisiä, joita tiedän. He touhuavat enemmän ja työskentelevät kovemmin etsiessään jotakin, jota rakastavat. Vaikka nämä ominaisuudet ovatkin ihailtavia, huomaan usein, että kaiken tämän ponnistelun keskellä unohdamme liian usein sijoittaa muihin tärkeisiin asioihin. Kun käytät aikaa todella investoidaksesi yritykseesi – ja itseensä – voi saada merkittäviä pitkän aikavälin tuloksia.

Tässä on neljä tapaa tehdä se.

1. Hio “miksiäsi” ja brändiäsi

Mikä sai sinut nousemaan sängystä ja lähtemään töihin tänä aamuna? Kysyn tätä itseltäni usein, ja vastaus selventää työni “miksiä” sekä siitä, mitä minulta saattaa jäädä paitsi. Yrittäjien tulee jatkuvasti etsiä merkitystä ja intohimoa kaikessa, mitä he haluavat tehdä. Riippumatta siitä, kuinka kauan olet toiminut liiketoiminnassa, on tärkeää pitää nämä ominaisuudet etusijalla.

On myös tärkeää varmistaa, että intohimo vie yritystäsi eteenpäin. Syy, miksi aloitit sen alun perin, on vasta ensimmäinen askel: Etsi sieltä tapoja varmistaa, että brändisi vastaa jatkuvasti markkinoiden vaatimuksiin ja on kypsä kasvumahdollisuuksille.

Aiheeseen liittyvä: Miksi “Miksi”-selvitys on liikevaihdon nro 1

Vuoden 2021 SubSummit-puheessa kuluttajien aukoista, tarpeista ja odotuksista esiteltiin tutkimus, joka osoitti, että brändit luovat usein sisältöä omiin tarpeisiinsa ja toiveisiinsa, mutta eivät samanaikaisesti kuuntele, mitä heidän yleisönsä todella haluaa.

Tämä korostaa keskeisiä haasteita: tarve tietää, ketä brändisi palvelee, ja ymmärtää, mitä he kaipaavat. Tämän tyyppistä tietoa voi löytää vain keskittyneellä tutkimuksella ja laadukkaalla ajankäytöllä sisään liiketoimintaa sen sijaan me se.

Jos olet yrityksen rakentamisen alkuvaiheessa, yksi tapa tarkentaa keskittymistä on pitch-kilpailut. Näissä tapahtumissa voit ajatella kriittisesti yrityksesi kasvua, sen potentiaalia, puutteita ja mahdollisuuksia. Lisäksi sen avulla voit sukeltaa siihen, kuinka brändisi palvelee kohdeyleisöään.

Loppujen lopuksi pitch-kilpailun voittaminen voi johtaa verkostoitumiseen avainsijoittajien kanssa, rahapalkintoihin ja luontoissuorituspalveluihin, mutta jopa pitch-harjoittelu voi auttaa sinua menestymään paremmin.

Aiheeseen liittyvä: Voisiko startup-yrityksesi vastata näihin 23 pitch-kilpailukysymykseen?

2. Etsi mentori

Vahva johtaja ymmärtää, että kaikkea ei voi tietää. Paras kasvun muoto syntyy yhteydenpidosta muihin, jotka ovat kohdanneet samanlaisia ​​haasteita, joten

mentoroinnin tulisi olla sijoitusstrategian keskeinen osa. Kabbage, Inc.:n tekemä tutkimus (ja sitä käsiteltiin vuoden 2020 Entrepreneur-artikkelissa) osoittaa, että 92 % pienyritysten omistajista uskoo, että mentorit vaikuttavat suoraan heidän kasvuunsa ja selviytymiseensa.

Ja tämän prosessin ei tarvitse olla monimutkainen: Tunnista vain johtaja, jota ihailet ja otat yhteyttä, tai liity alasi yhdistykseen saadaksesi tietoa samanhenkisten yksilöiden ja ryhmien yhteisöltä. Opi heidän matkastaan, mitä resursseja he ovat käyttäneet ja miten ne ovat kehittyneet. Ihannetapauksessa etsi joku, joka oli samanlaisessa tilanteessa 5–10 vuotta sitten. Ja jos olet vakiintuneempi johtaja, etsi mentoroitava, koska tästä suhteesta on yhtä paljon hyötyä kuin mentoroimisesta.

Toisten onnistumisista ja epäonnistumisista oppiminen on välttämätöntä yrittäjyysmatkallasi ja sillä voi olla pysyvä vaikutus henkilökohtaiseen ja työelämään.

3. Investoi tiimiisi

Ympäröiminen ihmisillä, jotka rohkaisevat ja haastavat sinua, on yksi parhaista tavoista investoida yritykseesi. Se ei maksa sinulle mitään, ja saat kaiken laadukkaalta tiimiltä.

Yritysten omistajien on keskityttävä palkkaamiseen paitsi kykyjen, myös missionvetoisen vision vuoksi.

Joten kun palkkaat, etsi henkilöitä, jotka osallistuvat organisaatiosi tehtävään ja joilla on intohimo siihen, mitä haluat rakentaa. Viime kädessä nämä ovat työntekijöitä, jotka auttavat sinua olemaan parempi yrittäjä, mutta myös edistämään kasvua.

Aiheeseen liittyvä: Palkkausselostuksen muuttaminen on nyt välttämätöntä. Tässä on 3 tapaa tehdä se.

4. Omaksu ammatillinen kehitys

Nykypäivän digitaaliaikana on välttämätöntä, että luot sitoutumista aina kun mahdollista. Viime kädessä tavoitteena on luoda kestävä suhde asiakkaiden kanssa, jotta he eivät koskaan koe tarvetta mennä muualle. Jokainen vuorovaikutus, jokainen sähköposti, jokainen sosiaalinen viesti – kaikki ovat mahdollisuuksia syvempään sitoutumiseen.

Saman pitäisi päteä itseemme ja organisaatioihimme. Kuinka voimme säännöllisesti osallistua enemmän yritykseemme ja omaan henkilökohtaiseen kehitykseemme? Aloita sijoittamalla itseesi joka päivä. Lue kirjaa, kuuntele podcastia tai mene vain kävelylle.

Ota sitten tämä kehityshalu yritykseesi. Osallistu konferensseihin, joiden avulla voit sukeltaa syvälle organisaatioosi ja oppia uusia strategioita ja menetelmiä. Liity ammattiyhdistyksiin, jotka ovat omistautuneet tekemällesi ja jotka ympäröivät sinut alan toimijoiden kanssa. Tämä auttaa keskittymään uuteen organisaatioosi ja on myös polku uusien liiketoimintasuunnitelmamahdollisuuksien tutkimiseen.

.

Leave a Comment