Yritysten omistajat sanovat, että asuntoautojen, roskakorien tilanne Etelä-Denverissä on pahentunut

DENVER – Denverin Ruby Hillin naapuruston yritysten omistajat sanovat, että matkailuautojen ja roskakorien tilanne on vain pahentunut sen jälkeen, kun Denver7 raportoi ongelmasta ensimmäisen kerran vain kaksi viikkoa sitten.

“Jotkut ihmiset ovat itse asiassa huonossa onnessaan, mutta suurin osa näistä ihmisistä on nuoria, terveitä miehiä tai naisia, jotka voivat olla täysin töissä”, Mark Holligan sanoi perjantaina.

Holligan toimii South Huron Streetin varrella, missä näyttää siltä, ​​että asuntoautoissa asuvien ihmisten määrä on kasvanut muiden lähellä olevien katujen ohella.

“Olemme kyllästyneet neuloihin, virtsapulloihin ja ulostepulloihin, joita meidän on katsottava”, hän sanoi. “Se on vain huono ulkonäkö kadulla. Se on huono ulkonäkö Denverille.”

Holligan on ottanut yhteyttä kaupunkiin, neuvoston jäseneen Jolon Clarkiin ja Denverin poliisilaitokseen, mutta ongelma jatkuu.

“Poliisit, jotka tulevat tänne, ymmärrämme, että he ovat myös käsiraudoissa, koska he haluavat auttaa meitä, mutta he sanovat, että se on kuin veden lapioimista. He eivät voi tehdä mitään”, Holligan sanoi.

Denverin kaupunki etsii ratkaisua tähän ongelmaan. Sitä kutsutaan Turvallinen Pysäköintiohjelma, ja asuntovakausministeriö etsii parhaillaan ehdotuksia ryhmiltä, ​​jotka ovat kiinnostuneita väliaikaisen tontin toimittamisesta, jossa autoissaan tai matkailuautoillaan asuvat ihmiset voisivat turvallisesti pysäköidä ja saada yhteyden palveluihin.

“Haluamme varmistaa, että ihmisillä on turvallinen, vakaa paikka, johon he voivat luottaa, että heillä on mahdollisuus saada puhdasta ruokaa ja vettä ja että heillä on mahdollisuus siivota, pestä kätensä ja saada ruokaa. suihkussa”, sanoi Angie Nelson, osaston asuntojen vakauden ja kodittomuuden ratkaisun apulaisjohtaja.

Se, miltä sivusto näyttää – ja missä se sijoitetaan – riippuu täysin ryhmästä tai yrityksestä, jolle kaupunki tekee tarjouksen, Nelson sanoo, mutta tavoitteena kummallakin tavalla on saada ihmiset pois vaarallisesta ympäristöstä.

“Mielestäni ero on siinä, kun olet asuntoautossa ja sinulla ei ole pääsyä mihinkään noista asioista – olet ilman lämpöä, olet ilman sähköä, olet ilman vettä, olet ilman sanitaatiota. ja sitten se on liittovaltion määritelmän mukaan paikka, jota kutsutaan ihmisasutukseksi sopimattomaksi. Ja niinpä politiikan näkökulmasta haluamme varmistaa, että jokaisella Denverissä on turvallinen ja vakaa paikka olla”, Nelson sanoi.

Aikaisintaan turvallinen pysäköintialue, joka voi avautua, on kesäkuussa. Holliganin kaltaiset yrittäjät ovat avoimia kaikelle, joka ratkaisee ongelman.

“Jos Denver tarjoaa jotain tai paremman vaihtoehdon kuin pysäköinnin kaduillemme ja naapurustojemme purkamista, tuemme sitä täysin”, hän sanoi.

Asuntovakauden ministeriö tuntee Denverin7 seuraavan lausunnon Ruby Hillin tilanteesta:

Kuten monissa osissa Denveriä ja kansakuntaa, kaupunkien kaduilla asuvissa matkailuautoissa asuminen on nyt merkittävä ongelma, aivan kuten ulkona teltoissa asuvat ihmiset ovat olleet. Yhteistyö- ja valvontatiimit asettavat edelleen tämän alueen etusijalle. Turvallisen pysäköinnin tarjouspyyntö on yksi tärkeä askel eteenpäin, kun pyrimme yhdistämään ihmiset vakaampiin ja kestävämpiin suoja- ja asumisvaihtoehtoihin. Samaan aikaan kaupunki tekee myös tiivistä yhteistyötä poliisilaitoksen, liikenne- ja infrastruktuuriministeriön, kaupungin syyttäjänviraston ja muiden virastojen kanssa keinoja parantaa täytäntöönpanoa. Tämä on pormestari Hancockin ja koko hallinnon suurin huolenaihe.

Denver7 otti myös yhteyttä neuvoston jäsenen Jolon Clarkin toimistoon. Sähköpostissa Clark kertoi työskentelevänsä Denverin poliisin ja pormestari Michael Hancockin toimiston kanssa “saakseen tämän hoitaa”.

.

Leave a Comment