Yhdysvaltain opetusministeri Floridan LGBTQ-lapsille: Selkäsi

TALLAHASSEE, Fla. – Toisessa yhteenotossa presidentti Joe Bidenin hallinnon ja Floridan republikaanien kuvernöörin välillä. Ron DeSantis, Yhdysvaltain opetusministeri Miguel Cardona puhui LGBTQ-opiskelijoiden kanssa sanoakseen, että liittovaltion hallitus tukee heitä, vaikka kuvernööri ei sitä tue.

Cardonan kutsu torstaina oppilaiden, vanhempien ja opettajien kanssa oli vastaus Floridan lainsäädännön vastustajien kutsuun “älä sano homoseksuaaliksi” -laki, joka kieltää seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin opettamisen päiväkodissa kolmannelle luokalle. Lainsäätäjä hyväksyi lain ja DeSantisin odotetaan allekirjoittavan se.

”Tavoitteena ei ole luoda jakautumista. Haluamme vain, että nämä lapset voivat käydä koulua, oppia ja saada tarvitsemaansa tukea. Kaikki vanhemmat haluavat sen lapsilleen”, Cardona sanoi puhelinhaastattelussa perjantaina. “Haluamme tukea kaikkia opiskelijoita, myös homo- ja transsukupuolisia opiskelijoitamme, ja heidän piti kuulla se suoraan minulta.”

“Älä sano homoja” -laki oli yksi useista DeSantisista, joita painostettiin parlamenttiistunnossa, jonka monet pitivät hänen luomassaan kulttuurisotana konservatiivisen perustan vahvistamiseksi, kun hän harkitsee asettumista presidentiksi vuonna 2024.

Lakiehdotuksessa todetaan: “Koulujen henkilökunnan tai kolmansien osapuolien antamaa luokkahuoneopetusta seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä ei saa tapahtua päiväkodissa luokkaan 3 asti tai tavalla, joka ei ole opiskelijoiden ikään tai kehitykseen sopivaa valtion standardien mukaisesti.” Vanhemmat voisivat haastaa piirit oikeuteen rikkomuksista.

DeSantis on ilmaissut tukensa ja sanonut, että kolmen pienen lapsen isänä hän ei halua heidän “seksualisoituvan” päiväkodissa.

“Sanoisimme sihteeri Cardonalle saman asian, jonka sanoisimme kaikille muille, jotka ovat huolissaan lakiehdotuksesta – heidän tulee lukea se huolellisesti lopullisessa muodossaan, jotta he eivät saa joutua harhaan valheellisilla mediakertomuksilla”, DeSantisin tiedottaja Christina Pushaw sanoi sähköpostissa. . “Kehitykseen sopiva koulutus, joka tarkoittaa, ettei sukupuoli- ja sukupuoliteoriaopetusta luokilla K-3, edistää lasten emotionaalista hyvinvointia.”

DeSantis on ollut ristiriidassa Bidenin hallinnon kanssa useissa asioissa koronaviruspandemiasta maahanmuuttoon.

Cardonan kanssa puhelussa olleet ihmiset sanoivat, että DeSantis ajaa LGBTQ-ihmisten hyväksyntää taaksepäin. He kuvasivat lainsäädäntöä tarpeettomaksi ja jakavaksi.

“Toivon, että kuvernöörimme tukisi yhtä paljon kuin opetussihteerimme”, sanoi Jennifer Solomon, Miami-Dade Countyn lesbon ja sukupuoleen sopimattoman 11-vuotiaan pojan vanhempi. “Hänellä on selkämme. Hän aikoo tehdä kaikkensa liittovaltion tasolla varmistaakseen, että lapsiamme suojellaan ja kunnioitetaan.”

Myös Madeline Kopka, 18-vuotias lukiolainen Tallahasseesta, oli paikalla.

“Hän kertoi meille, kuinka hän vihaa lakiesitystä, joka hyväksyttiin viime istunnossa, ja hän taistelee kanssamme”, hän sanoi.

Hän sanoi, että monille LGBTQ-lapsille luotettavat opettajat voivat olla lohdutuksen lähde, kun he voivat keskustella tunteistaan.

”Monet heistä eivät voi mennä kotiin perheensä luo ja ilmaista, keitä he todella ovat. Mielestäni se on suuri ongelma, ja palaamme ajassa taaksepäin, ja se on kauheaa, hän sanoi. “En todellakaan ymmärrä, miksi (DeSantis) tekee tämän.”

Cardona kieltäytyi spekuloimasta DeSantisin motiiveista, mutta sanoi, että laskulla olisi kielteinen vaikutus opiskelijoihin.

“Yksi vanhempi kertoi minulle, että hän käyttää opiskelijoita poliittisina pelinappuleina”, Cardona sanoi. ”En tiedä motiivia; Kerron teille, että vaikutus luo pelon ja epätoivon tunteen aikana, jolloin he tarvitsevat eniten tukea.”

Hän kutsui DeSantisin pyrkimystä lainsäädäntöön “surulliseksi”.

“Se on tarkoituksellinen yritys luoda jako kouluissamme”, Cardona sanoi. “Maamme tarvitsee nyt yhtenäisyyttä, ei jakautumista.”

Leave a Comment