Wild Hope Center ja Campus Ministeriö tarjoavat vaihtoehtoja kiireen kulttuurille – The Suburban Times

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston ilmoitus.

Kampusministeriö ja Wild Hope Center for Vocation ovat äskettäin yhdistäneet voimansa kehittääkseen uusia mahdollisuuksia Pacific Lutheran Universityn opiskelijoille ja henkilökunnalle. Huomattuaan yhteyden katkeamisen PLU:n henkilökunnan jäsenten välillä pandemian aikana, nämä kaksi osastoa kokoontuivat tammikuussa isännöidäkseen henkilökunnan retriittiä keskittyäkseen uusiutumiseen ja yhteyden muodostamiseen. Siitä lähtien Wild Hope Center ja kampusministeriö ovat työskennelleet yhdessä kehittääkseen aloitteita, jotka auttavat opiskelijoita heidän henkisessä ja ammatillisessa erottelussaan.
Keskustelimme kutsumuskeskuksen apulaisjohtajan Laree Winerin ja yliopiston pastori Jen Ruden kanssa heidän yhteistyöstään.

Mikä inspiroi yhteistyötäsi?

Pierce College

Winer: Yksi asia, jonka näimme heti, on työmme yhdenmukaisuus. Tapasin usein oppilaita, joilla olisi kysymyksiä henkisyydestä ja uskosta, jotka usein tulevat esille ammatillisen pohdinnan aikoina. Jen näki kutsumuksen nousevan esille keskusteluissa opiskelijoiden kanssa. Halusimme myös hallita hyvin rajallisia resurssejamme. Meillä ei ole suuria budjetteja, ja kun näimme, missä työssämme oli yhdenmukaisuutta, tajusimme, että voimme tehdä paljon enemmän yhdessä kuin erikseen. Tämän yhteistyön avulla voimme tarjota opiskelijoillemme syvempiä ja rikkaampia kokemuksia.

Rude: Meidän kahden ja osastojemme välillä on synergiaa. Opiskelijat, joiden kanssa työskentelemme, usein kysyvät elämän suuria kysymyksiä kutsumuksesta ja tarkoituksesta, jotka ovat yleensä myös henkisiä kysymyksiä.

Miten yhteistyöstä on ollut hyötyä sinulle ja osastollesi?

Suuntaa Healsiin Lakewood Playhousessa


Winer: Tarvitsemme toisiamme. Meidän kahden välinen kumppanuus on ollut energisoivaa ja täyttävää. Et halua tulla kaikukammioksi, tarvitset jonkun muun kanssa työskentelemään. Me molemmat kaipasimme kollegiaalisuutta. Tarvitset jonkun, jolta ideoita saa.

Rude: Monet opiskelijat eivät tiedä, että olemme itse asiassa kahdessa eri divisioonassa. Olen opiskelijaelämässä ja Laree on akateemisen puolella. Yhdessä toimimalla lisäämme näkemystämme siitä, mitä yliopiston muissa osissa tapahtuu, mikä vaikuttaa kykyymme tukea henkilöstöämme.

Kappelitauko on virallisesti palannut PLU:n akateemiseen aikatauluun. Mitä tämä tarkoittaa osastollesi ja koko PLU-kampukselle?

Winer: Yksi asia, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä, on maanantai-kappeli. Tämä kappeli keskittyy esittelemään opiskelijoille erilaisia ​​hengellisiä käytäntöjä erilaisista uskonperinteistä. Kappeli sopii kaikille, mutta olemme myös hyvin tietoisia siitä, miltä erilaiset kappelikokemukset voivat näyttää. Erilaiset käytännöt, joita esittelemme opiskelijoille, voivat auttaa ruokkimaan uskoa ja henkisyyttä sekä myös ammatillista erottelukykyä. Tämä on paikka, jossa tavoitteemme todella liittyvät toisiinsa.

DuPont museo

Rude: Paluu ajoitettuun kappelitaukoon tuntuu vähän aloittamiselta. Meillä on useita vuosia opiskelijoita, jotka eivät tiedä, että meillä on kappelitauko. Se tuntuu palaamiselta kampukselle ja toivottavasti uudelleen sitoutumiselta sisällyttää se harkinta-aika akateemiseen aikatauluihimme. Jatkamme uusien asioiden kokeilua. Kaikki kolme kappelikokemustamme ovat erilaisia, sillä toivomme, että ne voisivat vetää puoleensa erilaisia ​​ihmisiä. Kappeli antaa opiskelijoille ja henkilökunnalle aikaa pysähtyä ja pohtia. Puhumme tauon tärkeydestä, mutta todellisuudessa tauon pitämisestä? Emme todellakaan tee niin. Useimmilla ihmisillä ei itse asiassa ole kymmentä minuuttia vuorokaudestaan ​​varattu tauolle, ja oppilaat kokevat kappelin olevan hyödyllinen työkalu siihen. Ihmiset venyvät niin laihoiksi, että heitä on vaikea saada poistumaan työstään puoleksi tunniksi. Tuntuu, että nykykulttuurissa on normaalia, että ihmiset tuntevat itsensä uupuneiksi, joten meidän voi olla vaikeampaa saada ihmiset poistumaan työpöytästään hetkeksi ja pysähtymään.

Miksi mielestäsi on tärkeää pysähtyä pohtimaan?

Suuntaa Healsiin Lakewood Playhousessa


Winer: Jen ja minä tunnemme molemmat todella vahvasti, että osa kutsumuksestamme on antaa ihmisille tilaa pysähtyä ja pohtia. Pysähtyminen pohtimaan kutsumustasi tai henkisyyttäsi on niin vastakulttuurista. Tämän tilan pitäminen on tapa, jolla alamme purkaa ja tunkeutua tätä kiireistä kulttuuria vastaan. Kulttuurimme viittaa siihen, että jos et ole tuottava ja kiireinen koko ajan, sinussa on jotain vikaa. Olemme molemmat puhuneet siitä, kuinka olemme sitoutuneet taistelemaan tämäntyyppistä kulttuuria vastaan ​​toistemme, korkeakoulujemme ja opiskelijoidemme puolesta.

Rude: Haluamme myös tehdä tilaa surulle ja koville tunteille. Meillä oli tunne, että työskennellessämme henkilökunnan kanssa tänä kesänä monet meistä ovat syvästi surullisia. Yritämme löytää tapoja antaa ihmisille tilaa tuntea nämä tunteet sen sijaan, että yrittäisimme kiertää niitä.

Mitä tulevia mahdollisuuksia tarjoat opiskelijoille pysähtyä ja pohtia?

Brink & Sadler

Winer: Luulen, että suurin tuleva yhteistyömme on tammikuun lukukausikurssimme, jota aiomme vetää yhdessä Holden Villagessa vuonna 2023. Kurssi tulee käsittelemään elämää, jolla on merkitystä. Holden Village on loistava paikka opiskelijoille kokea erilainen elämäntapa.

Rude: Holden Village on retriittikeskus Pohjois-Cascadesissa. Sillä on luterilaiset juuret, mutta se on avoin kaikille uskonperinteille. Se on superkaukosäädin. Et voi ajaa sinne, sinun on otettava vene, jonka jälkeen koulubussi hakee sinut. Siellä ei ole matkapuhelinvastaanottoa, eikä opiskelijoilla ole pääsyä wifi-yhteyteen. Tässä etäympäristössä ihmisillä on tilaa pohtia elämäänsä. Annamme opiskelijoille työkaluja erottelukykyyn, ammatilliseen reflektointiin ja henkisiin harjoituksiin. Tämä on tilaisuus astua uuteen tapaan olla.

Lisätietoja Holden Villagen J-lukukurssista ja hakemisesta löydät täältä.

Charles Wrightin akatemia

Tietoa kevään 2022 kappelimahdollisuuksista löydät täältä. www.plu.edu/campus-ministery/chapel/

Leave a Comment