Verovalmisteluyrityksen omistaja tuomittiin liittovaltion vankilaan veropetoksesta | USAO-WDLA

SHREVEPORT, La. Mary Kemp58, Bentonissa, Louisianassa, on Yhdysvaltain piirituomari Elizabeth E. Foote tuominnut 30 kuukaudeksi vankeuteen, jota seuraa 1 vuoden valvottu vapautus, Yhdysvallat Asianajaja Brandon B. Brown ilmoitti. Kemp määrättiin maksamaan 50 000 dollarin sakko ja 1 069 609 dollarin palautus Internal Revenue Servicelle (IRS). Lisäksi Kemp määrättiin pysyvästi tekemästä veroilmoituksia muille kuin itselleen.

Liittovaltion suuri valamiehistö nosti Marie Kempin syytteen veropetossyytteistä maaliskuussa 2018. Hän myönsi syyllisyytensä 4. lokakuuta 2021 väärän veroilmoituksen tekemiseen ja tilaamiseen. Kemp työskenteli veroilmoitusten laadinnassa noin 20 vuotta. Vuonna 2008 hän avasi Marie’s Tax Servicen toimipisteillä Bossier Cityssä Mindenissä ja Ringgoldissa Louisianassa, ja oli ainoa omistaja.

Marie’s Tax Service laati ja toimitti asiakkaiden veroilmoitukset sähköisesti IRS:lle. Kemp ansaitsi yli 3 miljoonaa dollaria bruttotuloina asiakkaan yksittäisten veroilmoitusten laatimisesta ja jättämisestä verovuosina 2011 ja 2012 veloitetuista maksuista veronkäsittelyliiketoiminnastaan. Kemp rekisteröi yrityksensä yhtiöksi IRS:ssä vasta 2018, ja siksi hänen veronkäsittelyliiketoimintansa liiketulon olisi pitänyt siirtyä hänen tuloveroilmoitukseensa, joka on raportoitava luettelossa C.

Kemp laati henkilökohtaisesti ja jätti sähköisesti Yhdysvaltain veroilmoitukset 2011 ja 2012, lomakkeet 1040, IRS:lle ja aliilmoitti liiketulonsa. Kemp ilmoitti vääriä lukuja veronkäsittelyliiketoimintansa bruttotuloista luettelossa C ja tappioista ja tuloista lomakkeella 1040. Nämä väärät summat, jotka hän ilmoitti palautuksessaan, olivat huomattavasti todellisia määriä pienemmät. Kempin vuoden 2012 veroilmoituksessa ei ollut luetteloa C hänen veronvalmistuspalveluliiketoiminnastaan, ja vääriä summia ilmoitettiin lomakkeella 1040.

Oikeudessa esitettyjen todisteiden mukaan Kemp ilmoitti verovuonna 2011 verotettavaa tuloa vain 1 819 dollaria, vaikka todellisuudessa hänen verotettava tulonsa oli 1 604 208 dollaria. Verovuodelta 2012 Kemp ei ilmoittanut tuloja veronkäsittelyliiketoiminnastaan, vaikka itse asiassa hän tiesi, että hänen verotettavan tulonsa olisi pitänyt olla 1 632 795 dollaria. Väärän ilmoituksensa vuoksi Kemp on velkaa vuosilta 2011 ja 2012 veroja 1 069 609 dollaria.

“Verokausi on käsillämme, ja tämän tapauksen pitäisi olla vahva muistutus siitä, että kaikki kansalaiset ovat verolainsäädännön alaisia ​​ja heidän tulee noudattaa niitä”, sanoi Yhdysvaltain oikeusministeri Brandon B. Brown. “Oletpa sitten palkallinen veronlaskija tai veronlaskija. omat verosi, meidän kaikkien on noudatettava Yhdysvaltojen verolakeja. Tämä toimisto jatkaa yhteistyötä IRS:n kanssa selvittääkseen tämäntyyppisen rikollisen toiminnan Louisianan läntisessä piirikunnassa.”

“Tänään Marie Kempin tuomio korostaa jälleen, että sisäinen veroviranomainen ja Yhdysvaltain syyttäjänvirasto jatkavat aggressiivista tavoitteluaan niitä kohtaan, jotka käyttävät petollisia menetelmiä yrittääkseen korruptoida maamme verojärjestelmää”, sanoi James E. Dorsey, IRS:n rikostutkinnan erikoisagentti. Charge, Atlanta Field Office. “Rehelliset veronmaksajat ovat saaneet tänään vakuutuksen siitä, ettei kukaan ole lain yläpuolella – varsinkin kun verohallinnon rehellisyys on vaakalaudalla.”

Tätä tapausta tutki IRS – Criminal Investigation, ja sen syytteeseen asettivat Yhdysvaltain apulaissyyttäjät Mary J. Mudrick ja Mike Shannon.

# # #

Leave a Comment