Strategic Education, Inc. aikatauluttaa ensimmäisen vuosineljänneksen 2022 tulokset konferenssipuhelun

HERNDON, Va.–(BUSINESS WIRE)–Strategic Education, Inc. (Strategic Education) (NASDAQ: STRA) ilmoitti tänään, että se isännöi konferenssipuhelun keskustellakseen ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksista torstaina 28. huhtikuuta 2022 klo 10.00 ET. Tuloksia esittelevä lehdistötiedote julkaistaan ​​ennen markkinoiden avaamista samana päivänä.

Osallistuakseen 28. huhtikuuta järjestettävään live-puheluun sijoittajien tulee soittaa numeroon (877) 303-9047 kymmenen minuuttia ennen alkamisaikaa. Lisäksi puhelu on saatavilla webcast-lähetyksenä. Voit katsoa konferenssipuhelun suoran webcast-lähetyksen siirtymällä osoitteeseen www.strategiceducation.com Investor Relations -osiossa 15 minuuttia ennen puhelun alkamisaikaa rekisteröityäksesi. Puhelun jälkeen webcast-lähetys arkistoidaan ja on saatavilla osoitteessa www.strategiceducation.com Investor Relations -osiossa.

Kuten aiemmin ilmoitettiin, Strategic Education pitää vuoden 2022 varsinaisen yhtiökokouksensa webcast-lähetyksenä keskiviikkona 27.4.2022 klo 8.00 ET. Äänioikeus yhtiökokouksessa on täsmäytyspäivänä tiistaina 1.3.2022 rekisteröidyillä osakkeenomistajilla. Varsinaista yhtiökokousta koskevat tiedot sisältyvät yhtiön valtakirjamateriaaliin, jotka ovat saatavilla osoitteessa www.strategiceducation.com Investor Relations -osiossa tai osoitteessa www.sec.gov.

Tietoja Strategic Education, Inc:stä

Strategic Education, Inc. (NASDAQ: STRA) (www.strategiceducation.com) on omistautunut edistämään taloudellista liikkuvuutta korkeakoulutuksen kautta. Palvelemme ensisijaisesti työskenteleviä aikuisopiskelijoita maailmanlaajuisesti keskeisten painopistealueidemme kautta: 1) Yhdysvaltain korkeakoulutus, mukaan lukien Strayer University ja Capella University, joista jokainen on institutionaalisesti akkreditoitu, ja tarjoamme yhdessä joustavia ja edullisia kumppanuus-, kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriohjelmia, mukaan lukien Jack Welch Management. Strayer Universityn instituutti ja tutkinnon ulkopuoliset verkko- ja mobiilisovellusten kehityskurssit Strayer Universityn Hackbright Academyn ja Devmountainin kautta; 2) Koulutusteknologiapalvelut, kehittämällä ja ylläpitämällä suhteita työnantajiin sellaisten koulutusetuohjelmien rakentamiseksi, jotka tarjoavat työntekijöille pääsyn kohtuuhintaisiin ja alaan liittyviin koulutus-, todistus- ja tutkinto-ohjelmiin, mukaan lukien Workforce Edge, täyden palvelun koulutusetujen hallintaratkaisu työnantajille, ja Sophia Learning, joka mahdollistaa koulutushyötyohjelmien edullisten online-yleiskoulutuskurssien kautta, jotka ovat ACE-suositeltuja korkeakouluopintoihin. ja 3) Australia/Uusi-Seelanti, joka koostuu Torrensin yliopistosta, Think Educationista ja Media Design Schoolista, jotka tarjoavat yhdessä todistus- ja tutkinto-ohjelmia Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Tämä laadukkaiden, innovatiivisten, relevanttien ja kohtuuhintaisten ohjelmien ja oppilaitosten portfolio auttaa opiskelijoitamme valmistautumaan menestykseen nykypäivän työvoimassa ja löytämään tien parantaakseen elämäänsä.

Leave a Comment