Munsterin lukion rehtori jää eläkkeelle julkisesta koulutuksesta | koulutus

MUNSTER — Mike Wells on työskennellyt yhdeksän vuotta rehtorina Munster High Schoolissa, ja hän on jäämässä eläkkeelle peruskoulun koulutuksesta.

Wells ottaa uuden tehtävän yksityisellä koulutussektorilla Cognian Keskilännen aluejohtajana.

Tämä oli Wellsille yhdeksästoista vuosi MHS:ssä, jossa hän on toiminut urheiluvalmentajana, sponsorina, opettajana ja pääassistenttina.

Wells on innoissaan uudesta tehtävästään Cogniassa, jossa hän voi työskennellä muiden koulupiirien kanssa jatkuvassa parantamisessa. Wells valvoo Iowan ja Illinoisin kouluja.

Hän sanoi, että päätös oli vaikea, koska MHS:n opettajat ja henkilökunta ovat uskomattomia, mutta hänestä tuntui, että oli aika tehdä muutos, ja tämä oli tilaisuus, jota hän ei voinut jättää käyttämättä.

Ihmiset lukevat myös…

Wells sanoi kuitenkin kaipaavansa paljon MHS:stä. Hän sanoi, että hänen siellä olonsa aikana on saavutettu niin monia saavutuksia ja että hän rakastaa nähdä opiskelijoiden menestyvän.

Hän sanoi urallaan MHS:ssä saaneensa olla osa uskomattomia mahdollisuuksia, mukaan lukien opiskelijoiden tuominen Evergladesin kansallispuistoon Floridassa ja Washington DC:ssä. Hän sanoi myös, että hänen toimikautensa aikana MHS:stä tuli maan 13. STEM-sertifioitu lukio. .

Koulu perusti tänä lukuvuonna myös valmistuslaboratorion ja yrityshautomon. Hän sanoi, että koulu on mennyt pitkälle.

Wells sanoi myös, ettei hänen menestymisensä rehtorina olisi mahdollista ilman hänen perheensä, nimittäin hänen vaimonsa Jillin ja lasten Angien ja Faithin apua. Hän sanoi, että hänen täytyi tehdä joitain uhrauksia henkilökohtaisessa elämässään työskennelläkseen talonhoitajana, ja hänen perheensä oli aina ymmärtäväinen.

Thomas Barnes, MHS:n englannin opettaja, sanoi, että kun hän suoritti maisterintutkinnon, hän varjosti Wellsin apulaisrehtoriksi. Hän sanoi, että näkemällä, kuinka Wells selviytyi vaikeista tilanteista, terävöitti hänen taitojaan opettajana ja johtajana.

Leroy Marsh, MHS:n terveys- ja liikuntaopettaja, sanoi Wellsin olleen aina keskittynyt tekemään MHS:stä paras lukio opiskeluun ja työskentelyyn.

”Mikelle (Wells) Munster High School on enemmän kuin työpaikka, se on ollut hänelle kuin toinen koti monta vuotta. Opiskelijat ja henkilökunta ovat kuin perhettä. Tulemme kaipaamaan eniten hänen johtamistaitojaan, huumorintajuaan ja omistautumistaan”, hän sanoi sähköpostissa.

Marsh sanoi, että hän tulee kaipaamaan ystävyyttään Wellsin kanssa, koska hän oli yksi lämpimimmistä johtajista, jolle hän oli työskennellyt uransa aikana.

Jennifer Dettlo, espanjan opettaja MHS:stä, sanoi tuntevansa Wellsin siitä lähtien, kun tämä oli vasta luonnontieteiden opettaja MHS:ssä. Hänellä oli luokkahuone hänen vieressään. Hän sanoi, että he aloittivat pilasodan ja olivat erittäin kilpailukykyisiä.

Hän sanoi kaipaavansa hänen huumorintajuaan ja tapaa, jolla hän oli aina käytettävissä puhumaan, jos oli ongelmia.

Uuden MHS-päämiehen hakuprosessi on käynnissä. Verkkokysely lähetettiin sidosryhmille, mukaan lukien MHS:n opettajille, henkilökunnalle, Munsterin koulukaupungin 8-12-luokkien opiskelijoille, piirin perheille ja Munsterin asukkaille. Vastausten avulla kerätään ajatuksia pätevyydestä ja ominaisuuksista, joita sidosryhmät pitävät tärkeänä seuraavalle rehtorille.

Piiritason ylläpitäjät suorittavat alustavat seulontahaastattelut tunnistaakseen pätevät ehdokkaat valintakomiteaan haastateltavaksi. Valintalautakunta koostuu valituista vanhemmista, opiskelijoista, opettajista, ylläpitäjistä ja yhteisön jäsenistä.

Toimikunta suorittaa henkilökohtaiset haastattelut ja valitsee finalistit virkaan. Tuleva superintendentti Bret Heller suorittaa viimeiset haastattelut ja valitsee MHS:n seuraavan johtajan. Hallinto toivoo voivansa julkistaa uuden rehtorin nimen huhtikuun loppuun tai toukokuun alkuun mennessä.

.

Leave a Comment