Mitä vähemmistöyritysten omistajien tulee tietää pankkilainojen saamisesta

Kun pääkatuyritykset jatkavat pandemian jälkeistä paluun, ne kohtaavat alaspäin toimitusketjun vastatuulen, työvoimarajoitusten ja historiallisen inflaation kolminkertaisen uhan. Joillekin lainan ottaminen sijoittaakseen, kasvaakseen tai yksinkertaisesti pysyäkseen pinnalla on tärkeintä.

Goldman Sachsin 10 000 Small Business Voicesin “Small Businesses on the Brink” -tutkimuksen tiedot osoittavat, että 86 % omistajista katsoo, että laajemmilla taloudellisilla trendeillä on negatiivinen vaikutus liiketoimintaan. Lähes 30 % omistajista odottaa ottavansa luottoa tai lainaa yritykselleen tänä vuonna, ja 31 % sanoo olevansa erittäin luottavainen yrityksensä kykyyn saada pääomaa. Mutta mustien omistamat pienyritykset ilmoittivat odottavansa lainaa korkeammalla 48 prosentin korolla, mutta he eivät luottaneet kykyynsä saada pääomaa, 19 prosenttia. Kysely julkaistiin tammikuun lopulla, ja siihen vastasi yli 1 400 pienyrityksen omistajaa, mukaan lukien 225 mustan omistamaa yritystä.

Yrityksen omistaja Letha Pughilla on kokemusta rahoituksen epätasa-arvosta ennen pandemian tuhoa. Pugh omistaa Bake Me Happyn, tukku- ja vähittäismyyntiä harjoittavan gluteenittoman leipomon ja kahvilan. Hakiessaan pääomaa Columbuksessa, Ohiossa sijaitsevalle yritykselle vuonna 2013, Pugh sanoi olevansa alhainen.

“Pelkä tilin omistaminen pankissa ei ole suhde pankin kanssa. Meille tarjottiin SBA 7(a) -lainaa laitteelle, ja se oli nimenomaan tätä laitetta varten”, Pugh sanoi. “Käyttöpääomasta ja sellaisista asioista ei keskusteltu, luulen, että se on katkos.”

Letha Pugh ja hänen vaimonsa Wendy omistavat Bake Me Happyn Columbuksessa, Ohiossa. Pugh on työskennellyt vuosia rakentaakseen pankkisuhteita ja verkostoa jatkaakseen liiketoiminnan kasvattamista.

Luvassa: Letha Pugh

Pugh ja hänen vaimonsa Wendy Kääntyivät säästöihinsä päästäkseen liikkeelle, ja viime vuosina Pugh sanoi, että painopiste on ollut verkoston rakentamisessa pienyritysten tukemiseksi. Hän on tukeutunut kaupungin paikallisiin resursseihin osallistumalla webinaareihin ja Goldman Sachs 10 000 Small Business Voices -ohjelmaan sekä National Minority Supplier Development Councilin ja National Restaurant Associationin kursseille. Liiketoiminnan kasvaessa pankit pyrkivät tekemään yhteistyötä leipomon kanssa. Suhde State Bankiin Dublinissa Ohiossa auttoi leipomoa saamaan Paycheck Protection Program -lainoja varhain, kun muut pienyritykset suljettiin pois.

Lisää osoitteesta Sijoita sinuun:
Joustavat työajat antavat tämän yrityksen työntekijöille mahdollisuuden sovittaa työnsä henkilökohtaiseen elämäänsä
Tämä yrittäjä aloitti menestyksekkään start-up-yrityksen asettamalla työntekijät etusijalle
Nämä ovat 5 yleistä haastetta, joita jokainen yrittäjä kohtaa. Näin valmistaudut niihin

“Mielestäni pankkisuhteen luominen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, vaikka se olisi 5 000 dollarin luottoraja tai luoton saaminen, vain siksi, että voit ottaa puhelimen ja ottaa yhteyttä… Uskon, että pystyt tavoittamaan henkilön pankissa se, joka tuntee sinut ja ymmärtää sinua, tekee valtavan eron”, hän sanoi.

Pandemia korosti luotonannon epätasa-arvoisuutta, kun vähemmistöomisteiset yritykset saivat rahoitusta PPP:n kaltaisista ohjelmista alhaisemmalla korolla kuin valkoiset vastaavat. Federal Reserve:n Small Business Credit Survey 2021 -raportti People of Colorin omistamista yrityksistä osoitti, että jopa hyvillä luottotuloksilla omaavien yritysten joukossa mustien omistamat yritykset saivat puolet todennäköisemmin kaiken rahoituksen kuin valkoisten omistamat yritykset, 24 prosenttia. verrattuna 48 prosenttiin lainaajista.

Yhteisön pankit päätyivät pandemian aikana pelastusköydeksi pienille yrityksille. Winnie Sun, Sun Group Wealth Partnersin toimitusjohtaja, sanoi, että pankkisuhteiden solmimista suunnitteleville yrityksille on tärkeää asettaa palvelun laatu etusijalle pankin koon sijaan. Aloita henkilökohtaisesta tai yrityspankkiirista ja järjestä useita tapaamisia varmistaaksesi, että henkilö sopii hyvin yritykseesi ja tavoitteisiisi.

“On todella tärkeää muistaa, että suhde pankkiisi on kaksisuuntainen. He haluavat tehdä kauppaa kanssasi. Mutta sinulla on myös mahdollisuus päättää, haluatko tehdä liiketoimintaa heidän kanssaan. Ja se on avain, “Aurinko sanoi.

Sinnikkyyden ansiosta Pugh on jatkanut leipomon kasvattamista jopa pandemian monien haasteiden edessä. Myynti on kasvanut 40 % vuoden 2019 tasosta, mutta myös toimituskustannukset ovat nousseet 25 %. Pugh sulki juuri rakennuksen viime kuussa SBA 504 -lainalla, kun leipomo menetti vuokrasopimuksensa ja vuokra kaksinkertaistui. Uuden paikan pitäisi avautua kesä- tai heinäkuussa.

“Istuimme alas ja päätimme, että emme enää menetä rahaa tilan rakentamiseen ja remontoimiseen yrittäjän tai rakennuksen omistajan puolesta ja heidän kiinteistöveronsa maksamiseen. … Hyödynnämme rakennuksen omistamista.” hän sanoi.

KIRJAUDU: Money 101 on 8 viikon oppimiskurssi taloudelliseen vapauteen, joka toimitetaan viikoittain postilaatikkoosi. Napsauta tästä nähdäksesi Dinero 101:n espanjankielisen version.

TARKISTA: 74-vuotias eläkeläinen on nyt malli: “Sinun ei tarvitse jäädä taustalle” Acorns+CNBC:n kanssa

Paljastus: NBCUniversal ja Comcast Ventures ovat sijoittajia Tammmenterhot.

.

Leave a Comment