Dacxin uusi raportti: kryptokoulutuksen puute estää yli 57 prosenttia ihmisistä sijoittamasta – Lehdistötiedote Bitcoin News

LEHDISTÖTIEDOTE. Dacxi, maailman johtava Crypto Wealth Platform, julkaisi kattavan raportin nimeltä “The State of Crypto Education 2022”. Laajan kyselyn tulosten perusteella raportti tuo esiin oikeanlaisen kryptokoulutuksen vakavan puutteen jokapäiväisille ihmisille ja sen vaikutuksen heidän halukkuuteensa osallistua markkinoille.

Teetä raportti sisältää 2 000 australialaiselta ja 3 000 britiltä tutkitut tiedot. Lähes 62 prosenttia vastaajista oli miehiä ja 78,7 prosenttia yli 45-vuotiaita.

Koko kyselyn aikana ilmeni useita trendejä. Yksi niistä oli asenteiden muuttuminen perinteisiin varallisuutta kasvattaviin sijoituksiin. Lähes 33 prosenttia vastaajista ilmoitti olevansa joko tyytymättömiä tai erittäin tyytymättömiä perinteisiin omaisuuseriin, kuten omaisuuteen, osakkeisiin ja osakkeisiin. Sitä vastoin kiinnostus varallisuuden rakentamiseen krypton avulla oli selvä – lähes 34 % kyselyyn vastanneista korosti “vaurauden rakentamista krypton avulla” aiheena, josta he eniten haluavat oppia. Tämä viittaa kasvavaan painopisteen siirtymiseen pois perinteisistä varoista kohti digitaalista omaisuutta, kuten kryptoa.

Raportin merkittävin havainto oli kuitenkin kryptokoulutuksen merkitys – ja nykyinen puute. Mitä tulee kryptoon, 60 % kyselyyn vastanneista ilmoitti olevansa “ei kovin” tai “ei ollenkaan perillä”. Massiivinen 43,35 % kyselyyn vastanneista uskoi, että heiltä puuttuu tietoja ja osaamista, joita he tarvitsevat onnistuneeseen krypton käyttöön.

Raportti osoitti myös koulutuksen vaikutuksen heidän halukkuuteensa tulla markkinoille. Dacxin kyselyssä 28,5 % vastasi, että tiedon puute oli tärkein heitä jarruttava tekijä, ja 29,32 % vastasi, että se oli suurelta osin osa heidän harkintaansa. Tämä tarkoittaa, että yli 57 % välttelee kryptoon sijoittamista yksinkertaisesti aiheeseen liittyvän koulutuksen puutteen vuoksi.

Uskotaan, että seuraavan krypton ostajien aallon keski-ikä on 44 vuotta ja kotitalouden keskitulot 107 000 dollaria vuodessa. Kun krypto-yleisö muuttuu teknologiataitoisista milleniaaleista jokapäiväisiksi ihmisiksi, yksinkertaisista ja helposti saatavilla olevista koulutusresursseista tulee entistä kriittisempiä.

“Tämä uusi tutkimus on korostanut, että vähittäissijoittajille suunnatun koulutuksen puute on tärkein syy, miksi sijoittajat eivät sijoita kryptovaroihin”, sanoo Gisa Ellis, Learn for Dacxin johtaja. “Kryptoalustat, jotka asettavat koulutuksen etusijalle ja tekevät oppimisesta helppoa ja hauskaa kaikille, antavat ihmisille paremmat mahdollisuudet rakentaa kryptovarallisuuttaan.”

Tutkimus osoittaa, että huolimatta maailmanlaajuisesti kasvavasta kiinnostuksesta krypto-omaisuutta kohtaan, jokapäiväisille ihmisille suunnattua jäsenneltyä koulutusta on edelleen hyvin vähän. Tulevaisuudessa Dacxi uskoo, että terveemmät markkinat edellyttävät parempaa yleisön koulutusta ja parempaa ymmärrystä kryptovaluuttojen tarkoituksesta globaalissa rahoitusekosysteemissä.

Kuten Ellis selittää, Dacxi on jo alkanut työskennellä tämän tietokuilun kuromiseksi. ”Asiakkaidemme tukemiseksi olemme luoneet Dacxi Wealth Systemin. Se on suunniteltu kehittämään salausluottamusta jokapäiväisille ihmisille koulutuksen, resurssien, tuen ja erittäin sitoutuneen yhteisön avulla.

Dacxi on vuonna 2017 perustettu maailmanlaajuinen Fintech-yritys, jonka pääkonttori on Singaporessa ja jonka tehtävänä on demokratisoida vaurautta ja avata vaurautta kaikille. Lisätietoja Dacxista ja sen toiminnasta on osoitteessa www.dacxi.comtai kytke päälle LinkedIn, Facebook ja Viserrys.

Saat lisätietoja kryptokoulutuksen nykytilasta lataamalla koko raportin osoitteesta https://learn.dacxi.com/download-the-state-of-crypto-education-2022/.


Tämä on lehdistötiedote. Lukijoiden tulee tehdä omat huolellisuutensa ennen kuin ryhtyvät toimiin, jotka liittyvät mainostettavaan yritykseen tai sen tytäryhtiöihin tai palveluihin. Bitcoin.com ei ole suoraan tai välillisesti vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuneen lehdistötiedotteessa mainitun sisällön, tavaroiden tai palvelujen käytöstä tai niihin luottamisesta tai niiden yhteydessä.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com on kaiken kryptoon liittyvän tärkein lähde. Ota yhteyttä ads@bitcoin.com-sivustoon keskustellaksesi lehdistötiedotteista, sponsoroiduista viesteistä, podcasteista ja muista vaihtoehdoista.

Kuvan tekijät: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Leave a Comment