Columbia-mies, Moberly-nainen syytetty aseellisesta liiketoiminnasta, pankkiryöstöistä | USAO-WDMO

JEFFERSON CITY, Mo. – Kolumbiassa Missourissa asuvan miehen ja Moberlyn Moberlyn Mo., Mo., liittovaltion valamiehistö on nostanut syytteen heidän roolistaan ​​salaliitossa aseellisen ryöstön tekemiseksi neljässä yrityksessä ja kahdessa pankissa kuudessa eri kaupungissa.

Drake Adam Stockton-Kenney, 30, ja Mary Catherine Sumpter, 28, nostettiin syytteeseen kahdeksan syytteen perusteella, jotka liittovaltion suuri valamiehistö palautti sinetillä keskiviikkona 16. maaliskuuta Jefferson Cityssä, Mo. Syyte avattiin ja julkistettiin. tänään Sumpterin pidätyksen jälkeen.

Liittovaltion syytteen mukaan Stockton-Kenney ja Sumpter osallistuivat aseelliseen ryöstösalaliittoon helmikuussa. 11 – elokuuta 10, 2021. Heidän väitetään varastaneen aseella 3 334 dollaria Check in Cashista Moberlyssa, Mo., 17. huhtikuuta 2021; 297 dollaria World Financesta Meksikossa, Mo., 4. toukokuuta 2021; 670 $ Advance Americalta Marshallissa, Mo., 6. toukokuuta 2021; 200 $ Check ‘n Gosta Hannibalissa, Mo., 20. toukokuuta 2021; 8 690 $ Alliant Bankilta Pilot Grovessa, Mo., 2. kesäkuuta 2021; ja 22 027 dollaria Alliant Bankista Boonvillessä, Mo., 25. kesäkuuta 2021.

Syytteen mukaan kussakin näistä kuudesta aseellisesta ryöstöstä Stockton-Kenney heilutti ampuma-aseella suoraan työntekijöitä kohti. Heidän väitettiin käyttäneen fyysisiä rajoituksia World Financen ja Check ‘n Go:n työntekijöiden liikkumattomuuteen näiden ryöstöjen aikana.

Salaliiton lisäksi Stockton-Kenneyä ja Sumpteria syytetään yhdessä liikeryöstöstä, joka liittyy Advance America -ryöstöön 6.5.2021, ja kahdesta pankkiryöstöstä. Muut kolme ryöstöä tapahtuivat Missourin läntisen piirin ulkopuolella.

Stockton-Kenneytä syytetään myös kolmesta ampuma-aseen heiluttelusta väkivaltarikoksen aikana ja yhdestä rikoksesta ampuma-aseen hallussapidosta. Columbian poliisit takavarikoivat 9 mm:n Taurus-pistoolin Stockton-Kenneyn asunnosta, kun hänet pidätettiin elokuussa. 10, 2021 asiaan liittymättömässä valtion tapauksessa. Liittovaltion lain mukaan on laitonta, että jokainen, joka on tuomittu rikoksesta, pitää hallussaan ampuma-asetta tai ampumatarvikkeita. Stockton-Kenneyllä on kaksi aiempaa törkeää tuomiota murtovarkaudesta ja aiemmat törkeät tuomiot moottoriajoneuvon peukaloinnista ja ryöstöstä.

Tämän syytteen sisältämät syytteet ovat vain syytteitä, eivätkä todisteita syyllisyydestä. Syytteitä tukevat todisteet on esitettävä liittovaltion oikeudenkäynnin valamiehistölle, jonka tehtävänä on määrittää syyllisyys tai syyttömyys.

Tätä tapausta nostaa syytteen valvontaavustaja Yhdysvaltain syyttäjä Michael S. Oliver. Asiaa tutkivat Boone County, Mo., Sheriff’s Department, Booneville, Mo., Police Department, Columbia, Mo., Police Department, Cooper County, Mo., Sheriff’s Department, Hannibal, Mo., Police Department , Marion County, Mo., Sheriff’s Department, Marshall, Mo., Police Department, Meksiko, Mo., Police Department, Moberly, Mo., Police Department, Pilot Grove, Mo., Police Department, Missouri State Highway Patrol, FBI ja alkoholi-, tupakka-, tuliaseiden ja räjähteiden virasto.

Leave a Comment